Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

rahmimde yapışıklık çıktı biliyor musun?çok moralim bozuk

günaydın cnm yeni topik hayırlı olsun inş. rahminde yapışıklık mı çıktı senin sonuç hemen çıkmadımı baya oldu sen çekileli benimki hemen o gün çıktı verdikleri ilaçlarla açılmamış mı peki

Ne zamandır giremiyorum misafirim vardı hep nasılsınız??? Ben cok kötüyüm yine adet oldum ben dün kafayı yicem ben yaaa daha adetim biteli 1 hafta olmuştu yiNe ağrım var zaten gecen hafta adetim bittiğinden beridir adet sancısı çekiyorum, göğüslerim acayip ağrıyordu dün tekrar oldum bugün de devam ediyo... Ne olur bana bişe söyleyin ya ne ki bu???? Folik asit yapar mı böyle şeyler.. Düşün düşün kafayı yicem eşim de daha gelmedi yurtdışından çok kötüyüm yaa...

günaydın canım folik asit bende kullandım böyle bişe yapmadı bir hafta üstüne tekrar adet olmuşsun bence bi dr git üstüne görme dediklerinden olabilirmi acaba bilemedim ki :18::18::18:

günaydın canım folik asit bende kullandım böyle bişe yapmadı bir hafta üstüne tekrar adet olmuşsun bence bi dr git üstüne görme dediklerinden olabilirmi acaba bilemedim ki :18::18::18:

Cok kötüyüm Papatyam ya acayip gerginim aynı zamanda millete catasım geliyo üstüne görmede böyle adet sancısı olmaz ki ya olur mu sanmıyorum... Normal değil de mi hiç????

canım folik asit yapmaz.
üstüne görmede olamaz, bunu çok araştırdım çünkü. üstüne görme ancak döllenmenin gerçekleşipte bata yakın tarihte gelen pembemsi lekeden ibaretmiş.
bu anlattığının en büyük sebeplerinden biri kist olabilir. kesinlikle doktora gitmelisin canım

Canım ben daha gecen ay muayene oldum ultrasound olsa çıkardı 1 ayda oluşur mu ki öyle bişe?

Cok kötüyüm Papatyam ya acayip gerginim aynı zamanda millete catasım geliyo üstüne görmede böyle adet sancısı olmaz ki ya olur mu sanmıyorum... Normal değil de mi hiç????

hayır canım üstüne görmede sancı olmaz ve regl yoğunluğunda gelmez. vallahi çok araştırdım o yüzden karıştım yorumlara. kusura bakma canımcım.

Canım ben daha gecen ay muayene oldum ultrasound olsa çıkardı 1 ayda oluşur mu ki öyle bişe?

benim ki bir ayda oldu. o ay ki yumurtayı atamayınca hemen kist görüntüsünde beliriyo zaten.
lütfen doktora git. regl dışı her kanamada muhakkak doktora başvurulmalı diye biliyorum canım.

canım sen hiç gecikmeden dr git bence ihmal etme kansızda kalırsın bir hafta arayla kolaymı

canım çalışıyomusun evdemisin işteysen bile hemen izin al ve git bizede bilgi ver çok merak ederim valla iyi haberlerini bekliyorum

hayır canım üstüne görmede sancı olmaz ve regl yoğunluğunda gelmez. vallahi çok araştırdım o yüzden karıştım yorumlara. kusura bakma canımcım.
Yok canım est. Ben de soktayım zaten patlamak üzere gibi hissediyorum kendimi acayip kötüyüm dünden beri...
canım sen hiç gecikmeden dr git bence ihmal etme kansızda kalırsın bir hafta arayla kolaymı

Yarın eşim gelsin de gidelim inşallah... Zaten ara ara basım dönüyor ya salak gibiyim...

Yok canım est. Ben de soktayım zaten patlamak üzere gibi hissediyorum kendimi acayip kötüyüm dünden beri...
Yarın eşim gelsin de gidelim inşallah... Zaten ara ara basım dönüyor ya salak gibiyim...

sakin ol canım inşallah anormal bişey yoktur. papatyamında dediği gibi beklemeden git doktora.

en azından kan yapıcı şeyler ye gidene kadar pekmez falan kuru üzüm

Bir dönem bende 1hafta da tekrar adet olmuştum ama ağrım falan olmamıştı. Dr a gitmiştim bir sorun çıkmamıştı.umarım sende de çıkmaz birşey ama sen ihmal etmeden git.

gııııııııııııız sende yaşına karar ver.öbür tarafa 33 demişsin düzelttim 33 diye şimdi tekrar 32 diyorsun
gızzz idare et işte
yapışıklıkta kesin değil.hiteroskopi yapacaklar kesin olması için.kendini rahat bırak hsg için.ben çok sıktım
hsg filmindemi çıktı yapışıklık..ben ekimde çektirirdim hsg..dr dediki kendini kasma yoksa ilaç gitmez yanıltır bizi..:26::26::26::26:
sen bence dr bi sor
rahmimde yapışıklık çıktı biliyor musun?çok moralim bozuk
aman bence dert ettiğin şeye bak olsun bacım en azından sebebi belli vede korkulacak bişi değil..
benim gibi sebepsiz infertilite dedilermi aklım çıkıyo.
hemen açılır bebeğine kavuşursun

haftaya gel demişlerdi ben 2 hafta sonra gidebildim. histeroskopi yapacaklar işti tam bilmiyorum.adetin2. yada 3. günü gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…