Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Ne zamandır giremiyorum misafirim vardı hep :KK34: nasılsınız??? Ben cok kötüyüm yine adet oldum ben dün kafayı yicem ben yaaa daha adetim biteli 1 hafta olmuştu yiNe ağrım var zaten gecen hafta adetim bittiğinden beridir adet sancısı çekiyorum, göğüslerim acayip ağrıyordu dün tekrar oldum bugün de devam ediyo... Ne olur bana bişe söyleyin ya ne ki bu???? Folik asit yapar mı böyle şeyler.. Düşün düşün kafayı yicem eşim de daha gelmedi yurtdışından çok kötüyüm yaa...

normal değil doktora git

gızzz idare et işte:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hsg filmindemi çıktı yapışıklık..ben ekimde çektirirdim hsg..dr dediki kendini kasma yoksa ilaç gitmez yanıltır bizi..:26::26::26::26:
sen bence dr bi sor

aman bence dert ettiğin şeye bak olsun bacım en azından sebebi belli vede korkulacak bişi değil..
benim gibi sebepsiz infertilite dedilermi aklım çıkıyo.:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
hemen açılır bebeğine kavuşursun:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

doktor dedi zaten canım
adetin 2. 3. günü gelsin bakalım sonra gideceğim doktora randevu verecek işte

9 eylül araştırma ya.hocalarına sormadan yapmıyorlar birşey. kamerayla giriyorlarmış rahime.
ben öğle yemeğine gidiyorum.görüşürüz:KK54:

afiyet olsun cnm kamerayla olunca herşeyi görürler daha iyi inş. olumlu sonuçlar alırsın cnm iyi haberlerini bekliyoruz :KK16::KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
jonguil,hepnasip,mujum nerdesiniz canlarım yaa haber verin merak ediyorum bakk :26::26::26:

X