- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.381
avavred canım hamilelik nasıl geçiyo anlatsana biraz adetine yakın nasıldın diğer aylardan değişikmiydi benim:26::26::26:de 8 gün varda
Merhabe kızlar bende bebişimi dört gözle bekleyenlerdenim benim de batım yarın yani 29'u ama nerdeyse 10 gündür kasıklarım ağrıyor ve batmalar oluyor. karnımın alt tarafında sertlik ve şişlik var. akıntım ilk başlarda beyaz kremsi ve yoğundu şimdi dünden beri azaldı ve rengi sarıya döndü. midem kazınıyor yemekten 1 saat sonra bile. mide bulantım yok henüz. acaba hamilemiyim yarını nasıl beklicem bilmiyorum:) aa bide 2 gün önce test yaptım negatif çıktı ama bu belirtiler devam etti. yalnız bugün kasıklarım öyle sert değil ağrı azaldı baya bu adet olucam anlamına mı gelir? offf beklemek çok zor :18::18:
kız güldürdün beni demek kabız ve işiyosun..İyi gidiyor şimdilik kabız ve sürekli işemek dışında bi farklılık yok8 gün kalayı anlatıyorum şimdi; göğüslerim 4-5 günden beri ağrıyodu başka da bir şey yoktu 8 gün kala. Bi de o gün ovulasyon testi yapmıştım hiç çıkmadığı kadar negatif çıkmıştı hatta kızlara demiştim çok negatif çıktı diye Yani ben bata 8 gün kala çok umutsuzdum gülüm.
heyyyyyyyooo nasipimmmm :)
napıyonnn
kız güldürdün beni demek kabız ve işiyosun..
:90::90::90::90::90::90:
işteyken tlfn ediyo bacım. yanında olmasam da yani
var gücümle çocuk yapıyom.sen napıyon
kız nasip sen yum günün ne zaman dı biliyonmu kızz
Merhabe kızlar bende bebişimi dört gözle bekleyenlerdenim benim de batım yarın yani 29'u ama nerdeyse 10 gündür kasıklarım ağrıyor ve batmalar oluyor. karnımın alt tarafında sertlik ve şişlik var. akıntım ilk başlarda beyaz kremsi ve yoğundu şimdi dünden beri azaldı ve rengi sarıya döndü. midem kazınıyor yemekten 1 saat sonra bile. mide bulantım yok henüz. acaba hamilemiyim yarını nasıl beklicem bilmiyorum:) aa bide 2 gün önce test yaptım negatif çıktı ama bu belirtiler devam etti. yalnız bugün kasıklarım öyle sert değil ağrı azaldı baya bu adet olucam anlamına mı gelir? offf beklemek çok zor :18::18:
hoş geldin cnm inş. hamilelik belirtisidir
anam seninkide psikopatmış eccuk
evet öyledir.
cuma akşamları dediği; "yarın tatil saat 8'lere kadar uyuyalım mis gibi"
yarın dedin mi yumurtlarım ben bacıığğğm.
evet cnm çalışıyorum sen
evet öyledir.
cuma akşamları dediği; "yarın tatil saat 8'lere kadar uyuyalım mis gibi"
ben evdeyim çalıştım kızım olunca çıktım işten..
daha başlamadım ama arıyom
meslek neydi senin