- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.961
nedisin cnm...hadi inşallah..senin bat gelmiş varmı bi değişklik hiç doktora gitmedinmi bi senede benimde bat 20 kasım
ALLAH isteyen herkese nasip etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nedisin cnm...hadi inşallah..senin bat gelmiş varmı bi değişklik hiç doktora gitmedinmi bi senede benimde bat 20 kasım
hoşgeldin cnm nasılsınnedisin cnm...hadi inşallah..
ALLAH isteyen herkese nasip etsin..
canım adet oldum3 gün oldu bugün dr gidiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım diyecek drsenin bat gelmiş varmı bi değişklik hiç doktora gitmedinmi bi senede benimde bat 20 kasım
güzel haberlerle dönersin inş. canım bende ayın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım ne olcakcanım adet oldum3 gün oldu bugün dr gidiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım diyecek dr
mrb canım dr geldim rahim temiz dedi yalnız pko var onun için klomen verdi ve 24 kasımda tekrar çağırdı yumurta takibi yapılacak ve çatlarma iğnesi vericek başka bi problem yok şimdilik dedi yalnız ben klomeni daha önceleri adetin 5. günü başlayıp sabah akşam 5 gün kullandım şimdiki dr adetin 3. günü sadece akşamları iki tane birden içiceksin dedi daha etkiliymiş hayırlısı bakalım bu ayda bunu deniycez inşallah sendede bendede işe yarar iğnegüzel haberlerle dönersin inş. canım bende ayın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım ne olcak
merhaba canım bi sorun yokmuş bak ne güzel klomen 3.günüde başlanıyo farketmezde akşam ikisini birden içmen değişik gelid bana ama doktorunda vardır bi bildiği inş. sonucu güzel olur hadi bakalım bismillahmrb canım dr geldim rahim temiz dedi yalnız pko var onun için klomen verdi ve 24 kasımda tekrar çağırdı yumurta takibi yapılacak ve çatlarma iğnesi vericek başka bi problem yok şimdilik dedi yalnız ben klomeni daha önceleri adetin 5. günü başlayıp sabah akşam 5 gün kullandım şimdiki dr adetin 3. günü sadece akşamları iki tane birden içiceksin dedi daha etkiliymiş hayırlısı bakalım bu ayda bunu deniycez inşallah sendede bendede işe yarar iğne
doktorum iyi bi dr ilk doğumumu da o yaptırmıştı inşallah bakalım zaten şaşırdı klomenden sonra nasıl yumurta takibi yapmazlar had şe yaramadıysa dedi yumurtalıklarımın dışı kalınmş biraz iğnesiz çatlamaz dedi hayırlısı bakalım bu ayda böyle deneyelim :)merhaba canım bi sorun yokmuş bak ne güzel klomen 3.günüde başlanıyo farketmezde akşam ikisini birden içmen değişik gelid bana ama doktorunda vardır bi bildiği inş. sonucu güzel olur hadi bakalım bismillah
TAMAM CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUMdoktorum iyi bi dr ilk doğumumu da o yaptırmıştı inşallah bakalım zaten şaşırdı klomenden sonra nasıl yumurta takibi yapmazlar had şe yaramadıysa dedi yumurtalıklarımın dışı kalınmş biraz iğnesiz çatlamaz dedi hayırlısı bakalım bu ayda böyle deneyelim :)
gözün aydın kızınmı oldu senin..normaşmi doğdun sezeryan mı oldun ..Slm canlar nasilsiniz ne var ne yok??? Ben dogum yaptim 10gun oldu... Rabbim sizlere de nasip etsin....
Aynı be kuzum bekliyoruz nasıl sevindim bilemezsin Rabbim analı babalı büyütsün kuzum hayırlı evlat olur inşallah Dua et bizlerede canım ya elifde doğum yapmış ne zamandır topiğe uğramıyordumSlm canlar nasilsiniz ne var ne yok??? Ben dogum yaptim 10gun oldu... Rabbim sizlere de nasip etsin....
Yk canim oglumuz oldu... Normal dogum oldu ama cok zor bi dogumdu... Hala ayaga kalkamiyorum dogru duzgun..gözün aydın kızınmı oldu senin..normaşmi doğdun sezeryan mı oldun ..
ALLAH analı babalı olsun
Rabbim sizlere de nasip etsin insallahhh aklima geldikce dua ediyorum herkese... Evet hamile olan dogum yapan artik gelmez oldu.. Gecesi gunduzu karisiyo iste insanin yorgunluk ve uykusuzluk hat safada...Aynı be kuzum bekliyoruz nasıl sevindim bilemezsin Rabbim analı babalı büyütsün kuzum hayırlı evlat olur inşallah Dua et bizlerede canım ya elifde doğum yapmış ne zamandır topiğe uğramıyordum
gözün aydın cnm..Yk canim oglumuz oldu... Normal dogum oldu ama cok zor bi dogumdu... Hala ayaga kalkamiyorum dogru duzgun..
Rabbim sizlere de nasip etsin insallahhh aklima geldikce dua ediyorum herkese... Evet hamile olan dogum yapan artik gelmez oldu.. Gecesi gunduzu karisiyo iste insanin yorgunluk ve uykusuzluk hat safada...
Var arada uğrayın kuzum bebişlerinizle ilgilenin allah razı olsun inş en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim hepimize nasip ederde bebişlerimiz için topikler kurarız yeniiYk canim oglumuz oldu... Normal dogum oldu ama cok zor bi dogumdu... Hala ayaga kalkamiyorum dogru duzgun..
Rabbim sizlere de nasip etsin insallahhh aklima geldikce dua ediyorum herkese... Evet hamile olan dogum yapan artik gelmez oldu.. Gecesi gunduzu karisiyo iste insanin yorgunluk ve uykusuzluk hat safada...
Yk canim oglumuz oldu... Normal dogum oldu ama cok zor bi dogumdu... Hala ayaga kalkamiyorum dogru duzgun..
Aaa çok sevindim oğluşuna gözünaydın yagözün aydın cnm..
sen çindemi yaşıyodun..yoksa karıştırdımmı