- 20 Eylül 2013
- 1.053
- 79
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.441
Canım üzülme, bu doktorlarıda ben anlayamadım, maden umut yok diyosun neden ameliyat? hayret bişey ya.
Hani söyleye gerek yok aslında ama Rabbim ol desin yeterki. Sabırlı ol sen Yine Allaha sığın dua et.
Ameliyattan olumlu sonuç çıksın çıkmasın, Rabbim sana en doğru zamanda verecektir bebeğini isyan etme bekle sen tatlım.
Oldugu iyi belki asilama sansimiz yukselir olmazsa dahada ilerliyor ve sperm sayisi dusuk kalitesiz oluyor.Insallah bizde 60-70 milyonlari goruruz hizimizda yukselir ama dedigine gore bana cok artis olmaz umutlanma.Tabiki Allah bilir vercek olan o birtane sperm yetiyor ama iste o bir taneyi bulmak mesele hayirlisi sukur olduk ameliyatimizi sira test sonuclarimizi beklemede
Kizlar asilama icin klomen kullanmistim bu gun kontrolum vardi 3 tane cok gzl yumurtam varmis dedi dr. Cuma tekrar kontrol var asilama sali olur gibi dedi ama cuma netlesecek.. iyi mi kotu mu bilemedim cok tedirginim..
Benimde megersem haftaya asi randevum varmis tabii ameliyat belli olmadan almistik biz bu randevuyu ee daha dun ameliyat oldu bende dedimki esim dun ameliyat oldu martin 25inde asilama randevum var.Insallah tutar cnm stres yapma ben normaldede stresli bir yapiya sahibim ama sen yapma ki tutsun
canım moralini bozma ameliyat olanların hep düzeliyo :26::26::26::26:
Canim bilsem duzelecegini bukadar stres yaparmiyim keske duzelse,herkesin duzelmiyor iste 3 kisiden 1 kisi iyi oluyor bu hastalikta insallah o 1 ben olurum.Garanti olmuyor ameliyat duzelebilirde ayni da kalabilir daha da kotu olabilir o yuzden stresim
Gecmis olsun canimm insallahh 6 aya kalmazz... annemde 2 hafta kalcam 1 hafta da kaynanamda.. o da dort gozle beni bekliyor garibim.. Allah hicbirinin yoklugunu göstermesin..
Amin canm insallah