Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

hormonlu yiyecekleri yedirdiler yedirdiler uğraşıyoruz böyle işte

haydi bacılar ben gidiyom:80::80::80::80::80::80::80:
kızım hasta bademcikleri dolmuş okulada gitmedi ona yemek yedireyim
öptüm hepinizi
az konuşun lan sayfaları okuyacam diye canım çıktı

geçmiş olsun kızına
sorma bitmiyor bacım oku oku

Son düzenleme:
10 yaşında çocuk doğum yapmış.bu ne arkadaş yaaaa

Canım sanırım babası yanlış yazdırmış nüfusa kemik yaşına bakıcaklar adamın 14 cocugu var 2 hanımdan isimlerini bile hatırlamazki bende şaşırdım ama bakalım sonucu ne cıkıcak eger kücükse yaş eşini iceri yatarlar

ekledim canım.inşallah boşa çıkmaz. düşüklerin neden oluyormuş?

bakalım haberlerde söyledi şimdi bende bekliyorum.arkadaş millet pıt pıt doğuruyor biz de tık yok bu nasıl iş yaaa

amin canım hoş geldin nerelerdesin?
ilk defa mı gideceksin doktora?

Hoşbuldum canım sağol, giremedim epeydir.
ben çalışmalara başlamadan 6 ay önce gitmiştim herhangi bir sorun yok dedi doktorum. 6 ay çalış olmazsa gel demişti bende bu ayın 15 inde gittim. inş. olmazsın ama eğer adet olursan 3. veya 4. günü gel dedi bir kağıda birşeyler yazdı test yaptıracakmışım. aç karnına gidip kan verecekmişim sonra muayene edecekmiş. bekliyorum işte canım hayırlısı olsun herşeyin. sana da çok geçmiş olsun biraz okudum, hakkında hayırlısı olsun. her zaman gelemesem de dualarımdasınız..

bakalım haberlerde söyledi şimdi bende bekliyorum.arkadaş millet pıt pıt doğuruyor biz de tık yok bu nasıl iş yaaa

Vallaha bende bilmiyorum bacım yanlışlıkla hamile kaldım diyorlar gıcık oluyorum 2 arkadaşım var yanlışlıkla oldugu icin aldırmışlardı ikinci cocugu istemedikleri icin bizlerde ne sorun var bilmiyorum rabbim hayırlı evlatlar ver lütfenn anne olmak istiyoruz herkes dogurdu bizler de tık yok

aynen yaaa.milet doğuruyor bakamıyor.bugün biri çocuğunun birini evlatlık vermiş birinide ne anne ne baba istemyormuş çocuk babaannesinde bakım yok bir şey yok.bunlara çocuk veriyor bize yok.
vardır rabbimin bir bildiği hayırlısıyla bize de verir inşallah

hayirlisi olsun hakkımızda bende de sorun çıktı işte.fazla terketme bizi

ne yedirdin kız adama öyleeee

dönme ihtimaliniz yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…