Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Sakin ol canımm.... Ikna etmek sana düşüyo canım malum yuvayı dişi kuş yapıyo... Hatta elimizde olsa çocuğu da biz yalnız yapcaz ama malum.... Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır... Tatlı tatlı masaj yapa yapa ikna etceksinn... En azından 1 günlüğüne hayatının en alttan aldığın günü ilan et kendine... Bazen çekilmez oluyo biliyorum ama denemeye değer...

10 gundur alttan ala ala yerlerde surunuyorum valla:KK53: dur dur cantasını toplayıp anasına gonderıcem bu gece:KK52::KK52::KK52:

yok kuzum yaaa 10 gundur tartısıyoruz adam nuh dedı peygamber demedi.. ıstemıyormus sımdı cocuk.. 32 yasına gırdım neresı erken anlamadım valla sacını basını yolasım var.. amannn napım yaaa hıc ugrasamıcam artık cocuk ıstemıyorsa benıde ıstemesın :KK52:

tatlım uzun zaman olmayınca şimdilik eşin o şekilde düşünmeye başlamış olabilir..çünkü 2 aydır bende aynı durumdaydım aman deyip salladım hiç çalışma yapmadık bende önemsemedim.. bu ay duygularım geri depreşti tekrar çok istemeye başladım:KK14: olur böyle şeyler tatlım eşim de strese girdi psikatriye gitti stres azaltıcı ilaç kullanıyor...erkekler daha farklı düşünüyor,bizden daha duygusal oluyorlar bu konuda...

Yok canım bi değişiklik bekliyoruz bakalım önümüzdeki adet döneminde klomene başlıcam... Ama inşallah bu ay gerek kalmaz... Bakalım gelmeyesıce adetı beklıyozz...

inş gelmez adetin canım...allah'ım en yakın zamanda bu güzel duyguları bizlere de nasip eder inşş...

Son düzenleme:
tatlım uzun zaman olmayınca şimdilik eşin o şekilde düşünmeye başlamış olabilir..çünkü 2 aydır bende aynı durumdaydım aman deyip salladım hiç çalışma yapmadık bende önemsemedim.. bu ay duygularım geri depreşti tekrar çok istemeye başladım:KK14: olur böyle şeyler tatlım eşim de strese girdi psikatriye gitti stres azaltıcı ilaç kullanıyor...erkekler daha farklı düşünüyor,bizden daha duygusal oluyorlar bu konuda...

yok tatlım ya ılk hamıle kaldıgımda hamıleyım ama dusuk yapıcakmısım dedım.. dusmezse de aldıralım demıstı ıstemıyordu zaten de durumlar boyle olunca ya hıc olmazsa dıe dusunur korkar ıster sanmıstım da tutmmadı valla...:KK53:

:KK30::KK30::KK30::KK30: kız durrrrr... Allah seni... Tamam Çek o zaman resti ama anasının evine gönderme... :KK20::KK20:
o kendı gıdıyo canım zaten tartısır tartısmaz ben gıdıyorum der hep.. bende gıdersen bıdaha bu kapıdan gıremezsın derım de gıdemez sıkmıyo tabii.. ama ahtım var bı cocugu yapayım toptan gonderıcem anasının evıne.. karı o sankı :KK52::KK52::KK52::KK52:

Kesinlikle katılıyorum ... Hiç belli etmiyorlar ama içleri gidiyo sonra da agresiflik olarak bize dönüyo... Çünkü kendilerinden kaynaklı bizim çok istediğimiz bişeyin olmadığını düşünüyolar... Tabi bu da gerginliklerini 2ye katlıyo o zaman da resti cekiveriyolar... Yani biz bebek odaklı üzülüyoruz ama onlar hem kendilerinden kaynaklı bebek olmadığı için üzülüyolar, hem baba olamadıkları için, hem de biricik karıları kendileri yüzünden yıprandığı için üzülüyolar.... :KK19::KK19: yani sonuç 1'e 3... Çok görmemek lazım... Her ne kadar hiç bi sorun olamamasa bile hamişlik için yine de erkek gerilir fazlasıyla kızlarrr bunu asla unutmayın....

yok tatlım ya ılk hamıle kaldıgımda hamıleyım ama dusuk yapıcakmısım dedım.. dusmezse de aldıralım demıstı ıstemıyordu zaten de durumlar boyle olunca ya hıc olmazsa dıe dusunur korkar ıster sanmıstım da tutmmadı valla...:KK53:

anladım canım istememe nedeni olarak erken mi diyor, kaç yıllık evliydiniz canım? erken bile olsa sorunlarımız var ertelemememiz gerekiyor daha sonra geç kalmış olabiliriz falan de canım...

Son düzenleme:
anladım canım istememe nedeni olarak erken mi diyor, kaç yıllık evliydiniz canım? erken bile olsa sorunlarımız var ertelemememiz gerekiyor daha sonra geç kalmış olabiliriz falan de canım...[/QU
evet tatlım erkenmıs :KK52: amaaaa daha neler neler soyledım de olmadı ama artık hıc gucum yok valla hıc ugrasamıcam cocuk yoksa bende yokumm :KK52::KK52::KK52::KK52:

Kesinlikle katılıyorum ... Hiç belli etmiyorlar ama içleri gidiyo sonra da agresiflik olarak bize dönüyo... Çünkü kendilerinden kaynaklı bizim çok istediğimiz bişeyin olmadığını düşünüyolar... Tabi bu da gerginliklerini 2ye katlıyo o zaman da resti cekiveriyolar... Yani biz bebek odaklı üzülüyoruz ama onlar hem kendilerinden kaynaklı bebek olmadığı için üzülüyolar, hem baba olamadıkları için, hem de biricik karıları kendileri yüzünden yıprandığı için üzülüyolar.... :KK19::KK19: yani sonuç 1'e 3... Çok görmemek lazım... Her ne kadar hiç bi sorun olamamasa bile hamişlik için yine de erkek gerilir fazlasıyla kızlarrr bunu asla unutmayın....

haklısın tatlım kesinlikle çok doğru... şuan çocuk istememesi bile seni ne kadr çok sevdiğinin göstergesi.. eşlerini çok seven erkekler bu tarz sorunları olduğu zaman eşlerini kaybetme korkusu yüzünden bahaneler bulmaya başlar çocukla ilgili en çok bulunan bahane çocuk için daha erken mesela

inş gelmez adetin canım...allah'ım en yakın zamanda bu güzel duyguları bizlere de nasip eder inşş...
Aminnnnn inşallah yaaaaaa.... Allahım bize de yaşatsın. İnşallahhh.... Sen de inşallah en kısa zamanda yasarsın canımm anneliği umarım...
o kendı gıdıyo canım zaten tartısır tartısmaz ben gıdıyorum der hep.. bende gıdersen bıdaha bu kapıdan gıremezsın derım de gıdemez sıkmıyo tabii.. ama ahtım var bı cocugu yapayım toptan gonderıcem anasının evıne.. karı o sankı :KK52::KK52::KK52::KK52:

O ne laaaa öyle... Sizin roller değişmişş :26::26:

haklısın tatlım kesinlikle çok doğru... şuan çocuk istememesi bile seni ne kadr çok sevdiğinin göstergesi.. eşlerini çok seven erkekler bu tarz sorunları olduğu zaman eşlerini kaybetme korkusu yüzünden bahaneler bulmaya başlar çocukla ilgili en çok bulunan bahane çocuk için daha erken mesela

Evet kesinlikle öyle... Onlar için kaçış yöntemi... Ve motivasyonu ne yazık ki çoğu zaman bizim sağlamamız gerekiyo...

10 gundur alttan ala ala yerlerde surunuyorum valla:KK53: dur dur cantasını toplayıp anasına gonderıcem bu gece:KK52::KK52::KK52:

cnm bende senin gibi çok sinir oldum benimkide istemiyodu ama dün kandırdım onu
bu gün yum günüm ve dün içeri gönderttim sipermleri :KK76:
hatta bana yum günün dedi bende hayır geçti ded,m yeme beni yum günü dedi bende bi kızdım
hayır geçti benden iyimi bileceksin die bi çıkıştım ve şuan sanırım yum luyorum kasığımda ağrım çok
bakalım rabbim ne gösterecek sende kandır kıs bi şekilde ben dedim tmm bu ayda yok die ama dişiliğimi kullandım:KK53:
şimdi yarında bi yapabilsem garanti olsun :KK52: anasına göndericende nasıl bebiş yapıcan kıss göndertme adamı lazım sana :KK53:

X