Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Iyı aksamlar hanımlarrr.. BAkın şimdik ne soracam size :KK1: bnm adetın 11'nde gelecek goyuslerımde herzamanki gıbı şişti ama ıkı gundur karnımın alt kısmında agrı hıssedıyorum ve bır saat gıbı kasıgım agırdı.. Ama daha da onemlı gerı cekılme yontemıyle korunuyorumm :KK43: bır surpriz olurda bebıs olabılır mı acep ..?

bende nickini görünce hatirladim hatta baktim bat bildirmeyen kaçaklardan mı diye ama listede ismini göremedim
sağolasın darısı tüm isteyenlerin başına.sende durum ne?

merhaba tekrar

bu ay 5 gün serophene içtim +4 gün puregon vurdum.yarın ultrasonum var.herşey yarın belli olacak.aşılama durumu da var

Iyı aksamlar hanımlarrr.. BAkın şimdik ne soracam size :KK1: bnm adetın 11'nde gelecek goyuslerımde herzamanki gıbı şişti ama ıkı gundur karnımın alt kısmında agrı hıssedıyorum ve bır saat gıbı kasıgım agırdı.. Ama daha da onemlı gerı cekılme yontemıyle korunuyorumm :KK43: bır surpriz olurda bebıs olabılır mı acep ..?

cnm geri cekılme yontemıne hıc guvenme arkadasım o sekılde hamıle kaldı ama sımdıdwn kasıkta agrı olurmu bılmem

cnm geri cekılme yontemıne hıc guvenme arkadasım o sekılde hamıle kaldı ama sımdıdwn kasıkta agrı olurmu bılmem
Arkadasının basına gelen banada gelse keske :) prolktınle ugrastıgım için aylardır korunmalıydım mart ayına kadar da devam etmelıyım bnde bole korunmayı tercıh ettım, Rabbım zamanı gelınce verır dıye ınsallh. Olursa kaza ıle hosgelırrr cok cokkk mutlu olurum aslındaaa cunku doktora gıtmk ıstemıyorumm artık :KK43:

napyn canm ama bellı senın canın cok sıkılıyo hangı sehırdensın

Ne yapam cnm kimseden cit yok kimselerde yok cok gecmi gelirsiniZ buraya yemeklerden çaylardan sonramo Gelirsinz evt cnm sıkılıyor kimseyi burada gormeyince hemn cevap vermeyince....
Ben bodrumda yaşıyorum nazencim

bu ay her gün deniyoruz ama çok yorucu:KK53: geçen ay önce leke geldi bir gün bir şey gelmedi sonra regl oldum o yüzden yum günümü de hesaplayamıyorum:KK52: sabahlar olmasın her gece her gece:KK33: herkes hamile bize de nasip olsun inşallah :KK49:

selam kızlar..

ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim. :KK52::KK52::KK52:
lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan.:KK14:
keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu. :KK53::KK53:
hayırlı olsun tatlım. darısı başımıza. bol bol dua bekliyorum :KK49:

Bir gün hazret-i Mevlana'nın huzuruna birbirlerine dargın ikj kişi getirirler.
Mevlana onlara bir an önce barismalarini söyler ve şu örneği verir:
"Allah bazı insanları su gibi latif, mutevazi, daima asagiya doğru akan ve yumuşak huylu yarattı, bazılarını da toprak taş gibi sert Mizaçli olarak yarattı.
Su, topraga karışır, meyvelerin büyümesini, canlilarin hayatlarını devam ettirmelerini sağlar. Böylece o sulardan ruhlara ve bedenlere gıda temin edilip, menfaat saklanır. Su toprağa gitmezse, topraktan da, sudan da layıkıyla istifade edilmeZ.
Ey Nureddin! Bu arkadaşın toprak hükmünde olup,yerinden kalkmaZ ve barismazsa, sen su gibi tevazu üzere ol ve onunla anlaş.
Herkes bilir ki, iki kus olan kimseden hangisi oburunden önce davranirsa, cennete otekinden önce girecektir. Daha cok sevap kazanacaktır. Dolayısıyla, bu Barıştan her ikimiz de istifade etmiş olacaksınız"buyurdu.
Biraz sonra her iki kişi de baristilar...
4 ocak 2014
Takvimden:)

Elifd canm sana yeni bat yazdirdim adet oldm die ama olmadim ya yani oldum sandim cok az oldu kesildi bende anlamadim..
Simdilik kalsin bacim ben sana yazarim son durumu unutmam 😍😍:KK16:

selam kızlar.. ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim. lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan. keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu. [/QUOTE .!.:
Hepnasibim tebrikler cnm cok sevindim gozunaydin herkes sirayla hamile kaliyor ne guzel darisi bize ins bizlere dua etmeyi unutmayin:KK16::KK16::KK16:

heee bızımkı son model canım ozel yapım esı benzerı yok :KK52::KK52::KK52::KK52:

Benimkinin de esi benzeri yok bikerem :KK33::KK37: Acaba ikiz olabilirler mi hastahanede bi karisiklik olmustur belki hii?Erkeklerin %90 i umursamiyor arkadas bu kadar basit rahat yaratiklar takmiyolar biz hassas canlilariz birde ustune adet stresi ekleniyor 10 kata cikiyor stres onlarda rahat olduklari icin ve adet gibi bir dertleri olmadiklari icin bu durumu anlamalarini beklemeyin anlamiyorlar dildildemim.Bende bu asiri rahatliktan muzdaribim ama naparsin dedigin gibi bizi kaziklamislar bu kocalari kakalamislar:KK52::KK52: ehehhe

X