Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

slmm kıslarrr nasılsınızz kıss banuuuuuuuuuuuuuu topin de dur az gelipte sohbet edek iki leynn geliom yoksun geziyon öylee

Mrb kızlar ben kullanıcı adımı değiştirdim dün benim bat günümdü ama gelmedi kırmızılar beklemedeyim hayırlısı artık :18::18::18::18:

tamam canım tamam.arada geliyorlar bana.geçti
eşim sağolsun ev işi yaptırmıyor allah razı olsun ondan
midem bulanmıyor diye üzüldüm ya dün kafamı kaldıramadım eşim oh olsun sana üzülüyordun işte diyor
inşallah salı günü görürüm iyi olduğunu
korkuyorum işte elimde değil.zor buldum biliyorsun
sen nasılsın neler yapıyorsun tatlım

bende durum şu bata 5 kaldı. 1 haftadır inanılmaz gaz sancısı çekiyorum ve 2 gündür de kasık ağrısı. belki umut vardır ne dersiniz?

ayrıca eliffff, lütfen sakin ol. korkularını doktoruna anlat belki seni rahatlatacak bir önerisi olur. tadını çıkart artık....

ah canım ya allah cezamı verdi zaten.midem bulanmıyor diye üzüldüm bir bulantı verdi sorma.yumurtayı ağlayarak yedim sabah
umut olabilir tabi senin içinde neden olmasın ki.

canım duaların için çok sağol.benden de sana aynıları geçerli tatlım.
hep dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın diye
dün çok kötüydüm gelemedim hemen ekliyorum seni merak etme

ah canım ya allah cezamı verdi zaten.midem bulanmıyor diye üzüldüm bir bulantı verdi sorma.yumurtayı ağlayarak yedim sabah
umut olabilir tabi senin içinde neden olmasın ki.

yahu "ohh ne güzel, rahat geçecek hamileliğim" demiyorsun, dert arıyorsun kendine sınav sonuçların nasıl bu arada????

yahu "ohh ne güzel, rahat geçecek hamileliğim" demiyorsun, dert arıyorsun kendine sınav sonuçların nasıl bu arada????

doktor da öyle dedi ne güzel diye ama işte araştırınca birde bilen bilmeyen yazınca tedirgin oluyoruz işte.daha 2 gün önce biri belirtilerinin bitiiğini yazdı ve 2 gün sonra bebeğini kaybetti.etkileniyorum işte.okumayacağım artık onları
sınav sonuçlarım idare eder.şimdi derste çalışamıyorum dün hiç kafamı kaldıramadım yataktan ne yapacağım bilmem
sen girmişmiydin?

evet girdim, 2 dersim zayıf diğerleri iyi çok şükür. Ama finallere hiç çalışasım yok

Geçmiş olsun canım benim. .kendinize iyi bakin allah Hayırlı evlatlar versin inş :) :)

nasılsın ben bu gün çok iyiyim bakalım rabbim neler gösterecek bize
senin hamilelik nasıl gidiyo ?

bulantılarla uğraşıyorum canım. sabah yumurta yedim o mu beni yedi ben mi onu bilmiyorum.gidince doktora soracağım yemezsem olmaz mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…