- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.521
Bu arada bnm gogusler feci..yikanirken uyurken resmen işkence o kadar feci yani..dokunmk mumkun degil..bulantilar gidince agrimasina sevinir oldum resmen
göbeğin çıktı mı kız
baştan beri mi öyle yeni mi öyle oldu?
Nısan, mayıs aylarında basladık calısmalara adetlerım ıkısınde de gecıktı umutlandım malesefkı sonra kırmızılar geldı, sonra ıltıhap için doktora gıttım ve bunları dıle getırınce kan testı ıstedı bırde ne gorelım prolaktınım 2000 'nın ustunde.bukadar yuksek cıkmasının sebebıde kafamdakı adenom 7 aydır ılac ıcıyorum mart ayına kadarda ıcecem. Insallh o vakte kadar ıstedıgımız sonucu alırımmm ve bnde calısmalara baslarımm...
Senınde bebıs yenı gelmişşşş :))) ınsallh saglıklı bır hamılelık gecırır ve 9 ay sonunda kucagına alırsın..
En baştan beri öyleydi. .zaten ilginç dogunluk ve heryeri kapsayan ağrı beni suphelendirmisti..gittikçe daha da ağırlaştı..uçları inanılmaz hassas..feci ya nasıl anlatayım baya buyudulerde esim bile farketti..hacmide uclarida buyudu..bu hafta koyulasmada basladi..ilk gebeligimde boyle degildi mesela agri olmadıbaştan beri mi öyle yeni mi öyle oldu?
hayırlı akşamlar bacılar
mehmetelif nasıl gidiyo baken hamişlik
jongoil bacım sen ne zaman adet oldun ya
bende ikinci bebğimi bekliyorum kızlar ilki kızdı büyüdü 5 yaşına girdi şimdiki bebişim erkekmiş. Mutluyum bide erkek annesi olucağım hayırlı olur inşallah
canım ben bu ay 2 gün erken oldum ya normalde 1 ocak adet olmam gerekirken 30 aralık oldumsen ne yapıyorsun bacım nasıl gidiyor hamilelik?
hayırlı akşamlar bacılar
mehmetelif nasıl gidiyo baken hamişlik
jongoil bacım sen ne zaman adet oldun ya
Kizlar kimw yazacagimi sasirdim kendi kendimemj yazdim annamdkm diycek bişey yok
Cok karışık buralarda nersen yazacam nasil cebap verecem bilemedim ki :44:
allaha şükür canım
bulantı olduğunu yeni anladığımşey bugün yoktu tedirgin oldum
sende ne var ne yok?
Evet canım çıktı. .Özellikle bu hafta daha belirgin..eski kıyafetlerimi esofmanlarimi giyemiyorum sıkıştırıyor ..hamile giyime başladım. .rahatlık varmış. .
benim hala bi belirtim yok elif
üstelik dün kalp atışları için gittiğimizde yavaş atıyo dedi, salı tekrar çağırdı
En baştan beri öyleydi. .zaten ilginç dogunluk ve heryeri kapsayan ağrı beni suphelendirmisti..gittikçe daha da ağırlaştı..uçları inanılmaz hassas..feci ya nasıl anlatayım baya buyudulerde esim bile farketti..hacmide uclarida buyudu..bu hafta koyulasmada basladi..ilk gebeligimde boyle degildi mesela agri olmadı
öldüreceğim o doktoru salak yaaa.midende filan yok mu bir şey?
geçmiş olun tatlım en kısa zamanda tedaviyi bitiripolursun inşallah
benim bebiş mucize olarak geldi şükür.inşallah iyidir sununa kadar benimle olur
herkes ne belirtiler sayıyo ay bende hiç yok, yok yemek yapamıyorum felan diyolar ben mutfaktan çıkmıyorum
tekrar ne zaman gideceksin kontrole
Tesekkur ederımm..:) amin inşllhhh..
Annesı, bu mucıze bebk inşllh senle sonuna kadar olurr..Rabbımm saglıkla kucagına almanı nasıp etsınn :) inşllh bnde bu mucızeyı uasarım kuzum cok ıstıyorum cunku..
Tesekkur ederımm..:) amin inşllhhh..
Annesı, bu mucıze bebk inşllh senle sonuna kadar olurr..Rabbımm saglıkla kucagına almanı nasıp etsınn :) inşllh bnde bu mucızeyı uasarım kuzum cok ıstıyorum cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?