- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.101
amin canımmm, sizlerin haberini alınca tam olucak sevincim buun her zaman diyorum
aminnn kuzum inşallah inşallah herkes kısa zamanda alır mutlu haberleri
rüyadan sonra gerçek olma ihtimali çok fazla
inşallah öyle güzel,sağlıklı evlatlarınız olur
selamımı almadınız diye küstüydüm bende
neyse barışalım gel ama bir daha olmasın
önlemi varsa alsınlar, onların kafasına vura vura hatırlatacaksın
sigara içmek kadar daha nasıl zarar verebilirsin şuan bebeğine
küsen küsene şunlara bak siz bizim kahrımızı çekeceğinize biz sizin çekiyoruz hıhhamile insanlar alıngan olur derlerdi de inanmazdım baksanıza şunlara triplere girmişler
ben dün ağladım baya ama öyle bir ağlama değil değişik bir şey kız bu
inş tatlım bende ona dua ediyorum....ne var ne yok bakim hamile haberi ya da bat günü bugün olup gebelik testi yapacak kimse yok mu yav..
gıııı mujum naber özledim valla ...arada gel böyle ya hiç görüşemedik. bu arada başın sağolsun tatlım...
bat yaz lütfen tatlım
küsen küsene şunlara bak siz bizim kahrımızı çekeceğinize biz sizin çekiyoruz hıhhamile insanlar alıngan olur derlerdi de inanmazdım baksanıza şunlara triplere girmişler
niye tatlım duygusal bi anına mı denk geldi rahatlamışsındır bazen ağlamak iyi geliyor bana...
bazı günler hiç içmiyorum bazı günler 2 çekip eşime veriyorum 2 haftada toplasan 3-4 tane içmedim kız
yapışıklık açılır dedi birşey olmaz dedi
yoo ben aslında hiç küsmem ki
üzülmüşümdür ondandır o, ben seni seviyimde ondandı ama beni sevmiyomuşunuz elif öyle dedi arka sayfada
saol elifimmmm dtlu guzum ben iyiyim sen nasılsın
bebişi öp nannn benim için...
henüz bat belirtemiyorum çünkü tüm regl belirtilerim olmasına ragmen halen kırmızıları göremedim...
ve hamileyimmm işteeee yani keşkeeee
herşeye alınıyorum zaten alıngan bir yapım var ama bu ağlama normal ağlama gibi değil kız.inşallah rabbim sana da nasip eder anlarsın
vücudundan nikotinin arınması için bebek yapmadan 1 yıl önce sigarayı bırakmak gerekiyor
sen 3-4 taneden bahsediyosun
okumuştum olmadığını oysa ki özür tatlım ya
bebeği bulsam neler edeceğim bir bilsen ben ne haşin severim
canım test yapsana.benimde tek belirtim adet sancısı gibi ağrıydı
inş tatlım yakında hamile kalırsam karşılıklı içtem ağlaşırız kız ..burada içimizi dökeriz bir birimize sonra salya sümük ağlarız
eşimin içmesi dolayısıyla bırakamadım
ağustos annelerinde hala içenler var
3 ay önceki gecikmeyi hatırlarsın canım ne belirtilerim vardı, o kadar test yaptım
ben test yapınca daha çok üzülüyorum, böykle beklemek daha iyi şimdilik
bebişi bulana kadar beklersin, mucize gibi oldu bebişin senin adına öyle sevindim ki anlatamam
sağlıkla kucağına alıp sağlıkla huzurla büyüt inşallahhh
evet canım sağol ama inşallah sizin de olur
şimdi de içinde bir umut vardır en azından test yap yoksa umudun da bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?