Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kötü örnek,örnek değildir ya bebeğin ya sigara diye nokta koyuyo doktorlar
yarın bebek olunca napıcak eşin, öpmesi bile zarar kuzuya

azaltıyorum diyor eskisi kadar içmiyor bende içmeyince kötü kokuyor.birde gelme midem bulanıyor filan diyorum yanıma yaklaştırmıyorum
çok çok azalttı eskiye göre.bırak diyorum o zamana bırakır inşallah

negatif çıkcak die yoksa dururmuyum ben
hemen giderim hastane fln ama negatif çıkarsa

nie yazmıyonnnn nieee

tatlım iki dakka balkonu yıkıyayım dedim bazen mesai yapıyorum geç geliyorum eve işlerim kalıyor( inş tatlım hamilesindir hastane hastane gezip sorunum ne diye gezmeni hiç istemem allah kimseyi hastaneye bu dertle uğratmasın...

8.hatfasında bebeği görmeye gidersin artık

anam ne güzel olur :) 2 ay erken doğum yapmış gibi hissederim

canım o hastaneye eninde sonunda kistler için gitcem, yapacak bişey yok şimdilik

önce sen sonrada eşin bıraksın artık, yazık yavruna ay
temis temis gelişsin Eki Görüntüle 911128

canım o hastaneye eninde sonunda kistler için gitcem, yapacak bişey yok şimdilik

yanlış anlama ama tek derdin kist olsun tatlım aman bizim gibi sperm testleri için gezmeyinde en kötü en çaresiz hastalık nerdeyse...

anam bu adam manyak ya/ az önce mandalina soymuş yedim
bugün yoğurt yemedim dedim getirdi azıcık ısınsın dedim koydum
şimdi de elma soymuş dur dedim ye ye 100 kiloya çıkaracağım seni diyor

yanlış anlama ama tek derdin kist olsun tatlım aman bizim gibi sperm testleri için gezmeyinde en kötü en çaresiz hastalık nerdeyse...

canım benim biliyorum sıkıntılı süreçler ama ne deyim bizde her ihtimale karşı eşim gece vardiyasına geçtiğinde gidicez o test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…