- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.061
leynnnn 1 tanesı var zatensat ın 20. gunumdeyım atedsım 37 hasta mı olacam acaba
bak yaaaa:))))döv bacım döv.döven sen ol
heee leylekler getirdi
bak yaaaa:))))
hep derler ya,hiç umudum yokken oldu.seninde öyle olursa göbek atarım valla:))
heee leylekler getirdi
iyi akşamlar canım arkadaşlarım..dün giremedim özledim sizi moralim bozuktu iraz bugün dayanmadım hasretinize ...güzel haberler var mı?
iyi akşamlar canım arkadaşlarım..dün giremedim özledim sizi moralim bozuktu iraz bugün dayanmadım hasretinize ...güzel haberler var mı?
canım esımın spermlerı 4 gun yasadıysa ve tutmussa artık yuh derım13. gun calısma oldu o kadar hala daha da olmadı garıbım atesler ıcınde yatıyor
en son 13. gun yaptık işte :26: kuzummm benım kocam defolu kazıkladılar benı aılesı yaa hıc sorma her ay duzenlı olarak bogaz enfeksıyonu gecırıyor tedavı oluyor ama fazla ıse yaramadı atesı 39 u bıle gecıyorniye kız hiç mi yapmadınız?
pazartesi gideceğim inşallah kalp atışı vardır görebiliriz
canım esımın spermlerı 4 gun yasadıysa ve tutmussa artık yuh derım13. gun calısma oldu o kadar hala daha da olmadı garıbım atesler ıcınde yatıyor
canım hosgeldın.. hayırdır tatlım? ama ne olursa olsun moral bozmak yok
hoşgeldim tatlım hayırdır?sıkmA canını ya...
en son 13. gun yaptık işte :26: kuzummm benım kocam defolu kazıkladılar benı aılesı yaa hıc sorma her ay duzenlı olarak bogaz enfeksıyonu gecırıyor tedavı oluyor ama fazla ıse yaramadı atesı 39 u bıle gecıyor
moralin neden bozuk?ben sana kızdım
önemli bi mesele değil hoşlanmadığım bi kızın bizim işe girme durumu vardı ona moralim çok bozulmuştu, şimdilik o ihtimal kalktı ama terkardan gündeme gelirse bende patronuma söyleyecem ya o girecek ya ben çıkacam hoşlanmadığım biriyle aynı çatı altında çalışamam
kız bende öyleydim ama bademciklerimi aldırdım kurtuldum.aldırıverin
hacı senin bebe benimkinden küçük sen pazartesi duycan beni perşembe çağırdı doktor
selam bu aradaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 910982
niye tatlım neye kızdın naptım yineyazdım diğer arkadaşlara canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?