- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.021
evet bu ay yeni aldım 30 ovülasyon ve 6 gebelik testi. yumurtladığımı öğrenmek en azından içimi rahatlatıyor..
zaten 2 gündür deniyorum ilk aldığım ay 7. günü başlamıştım hep boşa gitti :)))
günaydın kızlar nasılsınız
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sitede gezinirken karbonatla yapılan gebelik testini okudum ve yaptm :) teste göre köpürürse hamilesiniz köpürmez dibe çökerse değilsiniz... veeeeeeeeee bende köpürdü :) bu testi uygulayan varmı doğruluk payı varmı yaaaaaa ?:18:
günaydın cnm
nasılsın hepnasipten haber varmı
Slm kızlar bugun bat gunum idrar testınde cıkar mı?:44:
174. doktorumu aradım hastası varmıs.hastası cıkınca sekreter ıletecek.konuscaz bakalım napmak lazımsa gari
174. doktorumu aradım hastası varmıs.hastası cıkınca sekreter ıletecek.konuscaz bakalım napmak lazımsa gari
ayy canım batma varsa hamile olabilirsin kızz bat ne zamandı
hamile olmalıyım bencede yoksa küsücem artık ya bananeeeee
25 aralıktı
tahlilde neye baktıki neyin sonucu bu pek anlamıyorumda :26::26::26:
174 de nedir yaaa
ben anlamadım
kanda gebelık testı sonucum 174.
25 ustu pozıtıfmıs
benım adetımsı olan o tuhaf donemım adet degılmıs yanı.zaten 1 hafta sonrasında yenıden kanama baslamıstı.bunun ustune dr a gıttım.ultrasonda bakmıstı.
karın altında sıvı bırıkımı var.sol yumurtalıkta 4mm kıst gorunuyor mınık ve onemsız bırkac mıyomun var.demıstı.
dısgebelık suphesıyle kan tahlılı ıstemıstı.pozıtıfse ya dusuk yapıyorsun ya da dıs gebelık teshısı koyup ona gore tedavıne bakıcaz demıstı.
pozıtıfım yanı buyuk ıhtımalle dısgebelık
internetten arastırdım dısgebelıge benzıyor.
işin kotusu dıs gebelıkse sayet ılerıkı gebelıklerımde dısgebelık olma rıskım %12-14e cıkıyor
yumurtayı dollemeyı bı sekılde becermısız ama bu seferde tupte takılmıs yanı bızımkı:))))
benım de kesın degıl suanda. ben kendım ınternetten arastırdıgıma gore dısgebelık sanıyorum.henuz dr a ulasamadım.bugun amelıyatları falan vardı.saat 7-8 gıbı ancak doner bana:)
hayırlısı canım bakalım
kanda gebelık testı sonucum 174.
25 ustu pozıtıfmıs
benım adetımsı olan o tuhaf donemım adet degılmıs yanı.zaten 1 hafta sonrasında yenıden kanama baslamıstı.bunun ustune dr a gıttım.ultrasonda bakmıstı.
karın altında sıvı bırıkımı var.sol yumurtalıkta 4mm kıst gorunuyor mınık ve onemsız bırkac mıyomun var.demıstı.
dısgebelık suphesıyle kan tahlılı ıstemıstı.pozıtıfse ya dusuk yapıyorsun ya da dıs gebelık teshısı koyup ona gore tedavıne bakıcaz demıstı.
pozıtıfım yanı buyuk ıhtımalle dısgebelık
internetten arastırdım dısgebelıge benzıyor.
işin kotusu dıs gebelıkse sayet ılerıkı gebelıklerımde dısgebelık olma rıskım %12-14e cıkıyor
yumurtayı dollemeyı bı sekılde becermısız ama bu seferde tupte takılmıs yanı bızımkı:))))
e günün geçmiş ya kuzum senin test niye yapmıyon :26::26:
benım de kesın degıl suanda. ben kendım ınternetten arastırdıgıma gore dısgebelık sanıyorum.henuz dr a ulasamadım.bugun amelıyatları falan vardı.saat 7-8 gıbı ancak doner bana:)
hayırlısı canım bakalım
inş. öyle değildir canımya çok geçmiş olsun iyi akşamlar
annen ablam teyzen benzer durumu yaşamız birileri varmı acaba ? bazen ırsi olabiliyor bu durumlar.
canını sıkmamaya çalış sen pozitif olki durum neyse çabucak düzelsin.
elifim mesela, çok üzülmütü onun rahimde yapışıklık vardı, tedaviye gerek kalmadan hamile kaldı hemde yapışıklığı öğrendiği ay.
benimde kist sorunum var...
üzülme ya üzülme ben ne söylesem boş şimdi
fazla araştırıp kendini üzme doktoru bekle sen
belki hamilesin bebişide üzme boş yere cadıııııııı
Allahım ya bende neler düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?