- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.921
bende bilmiyorum denk geldnimi canım 8 gündür bat bekliyorum iki test negatifevet cnm topik topik geziniom napiimm stresli bekleyişteyimm :))sen neler yapıyosunn
ama baya var batına cnm ya son bikaç gün hiç geçmiyoobende bilmiyorum denk geldnimi canım 8 gündür bat bekliyorum iki test negatif
yok hayatım 8 gün geçti benim sen cuma olcaksan daha cıkmaz sanırımama baya var batına cnm ya son bikaç gün hiç geçmiyoo
aa gecti ve cıkmıyo inatci bebek :)) kanda da mı cıkmadı ?:44:yok hayatım 8 gün geçti benim sen cuma olcaksan daha cıkmaz sanırım
batırmadım canım korkudan iki test de negatif cıktı cok korkuyorum kist olmasındanaa gecti ve cıkmıyo inatci bebek :)) kanda da mı cıkmadı ?:44:
bildiğim kadarıyla yokru reglim de hep düzenlidir buay üşüttüm acaba bilmiyorm beklemedeyim muayeneye de yılbasından sonra gidicem canımEki Görüntüle 908923pko mu vardı cnm ? baya uzun bi zaman olmus yerinde olsam korkumun üstüne giderdi böyle daha cok strese giriyorsun yada direkt muayene olsan?
iyi geceler cnm git bakalım ne var ne yok öğrenirsin içini ferah tutbildiğim kadarıyla yokru reglim de hep düzenlidir buay üşüttüm acaba bilmiyorm beklemedeyim muayeneye de yılbasından sonra gidicem canımEki Görüntüle 908923
duama seni de kattım cnmtmm canım duanı esirgemeEki Görüntüle 908931
yaa ben ateş ölçmüyorum eşim de keçiboynuzu içmiyo ilaçını da içmedi 1 haftadır. öyle işte sizi de valla üzmek istemem ama dayanamıyorum yaa 1 aydır durup durup ağlıyorum. adet bile olamadım bi doğru üzüntüden sanırım.. erken geldi ama bi sökülmedi hala 1 haftadır. ne oldu ona da anlamadım. eşimden sonra bi de ben mi sorun yaşıycam acaba..... rahim filmi çektircektim bu ay onu da yaptırmadım o da kalsın önümüzdeki aylara bakalım
kendimi çok güçsüz ve de zayıf hissediyorum ...
bu da benim imtihanım napalımm
Yarın regl günüm. Çok heyecanlıyım.. Allahım sen hayırlara çıkar yarabbimmmm. AMİN.
regl belirtilerinşn hepsi mevcut olmasına rağmen kırmızıya inat hep hamileyim dicem nann
günaydın canım kırmızılar gelmeden ümit kesmek yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?