- 25 Ekim 2013
- 8.478
- 21.850
- 598
- 50
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.701
günaydın kızlar valla benim tedavi öncesi umutlarım tükenmeye başladığı için içimden hiç gelmiyor bebek konusunda konuşmak. eskiden beni heyecanlandırırdı, umutlandırırdı bu konu; ama şimdi sadece içimi acıtıyor.... o yüzden girmiyorum girsem de okuyup çıkıyorum...
bende durumlar böyle....
günaydın canım ne olduki niye umutlarını kırıyosun :26::26::26:
günaydın papatyam..nasılsın varmı bi gelişme ....
günaydın canım sen nerelerdesin ya çok merak ettim seni yaa ben iğne oldum işte cuma akşamı şimdi çalışıyoruz dersimize
kızlar benim hiç giresim gelmiyo..ilaçlarımı bitirdim pazartesi ,dün dr gidiyom sıra yok hop bekle bekle akşama kadar bu seferde mesai bitti diye kaldı..akşamda 182 randevu almıştım bugün için ,182 aradı beni dr tüm randevuyu iptal
taaa pazartesine kaldı..ozamanda gitsemmi gitmesemmi bilemedim..
bu yüzden iki gün giremedim...hafta sonuda annemlerde kaldım..
geçmişi okumadım varmı yeni hamişler.
günaydın canım sen nerelerdesin ya çok merak ettim seni yaa ben iğne oldum işte cuma akşamı şimdi çalışıyoruz dersimize
arkadaşlar günaydın size bişey sorcm kc gundr yazyorum cvp neden vermyosunzya bnm normalde doktorun dediği yumurtlma gunum gecti 1 hfta ama bu aralr cok fazla akıntım var acaba bu yumurtlamamı gebelikmi bilemedm bilgisi olan varmıııı
hadi gözün aydın kız..varmı gelişme sende ateş ölçsene ..bak beni meraklandırdın şimdi..:44::44::44::44::44::44:
canım ben görmedim yazdığını geç yumurtlamış olabilirsin bat ne zamandı senin
insanbul hamile sende klomenmi kullanmıştın canım o bitince yumurtaların büyüklüğüne göre iğne veriyo keşke özele gitseydin :26:
pufff ne olcak bizim bu halimiz,
benimde ağrılarım başlADI BUGÜN YARIN GELİR KIRMIZILAR
aman ateş falan ölçmicem daha çok stres oluyorum boşver RABBİM nasip ederse olur zaten
3 ü cnm inş yumurtlma degildr cnkü buaralr dersmize calışamdık grip oldum
kız benim dr çok iyi okadar çok ilgileniyoki...5 dak müsade edin folikül takibi yapacam dedi..karılar dr dövecekti nerdese..
yarına kalsın dedim..gene olmadı..hevesim isteğim özlemim herşeyim bitti eksiye düştüm..
bu ay gelişine vuracam giitsin...
günaydın canım ağrıyı hemen adete yorma hamile kalanlardada ağrı oluyo bat ne zamandıki senin :26::26:
benimde 6 ocak canım ama hiç akıntım yok ne biliyim ya her ay farklı oluyo sanki :26::26:
kız benim dr çok iyi okadar çok ilgileniyoki...5 dak müsade edin folikül takibi yapacam dedi..karılar dr dövecekti nerdese..
yarına kalsın dedim..gene olmadı..hevesim isteğim özlemim herşeyim bitti eksiye düştüm..
bu ay gelişine vuracam giitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?