- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.721
arkadaşlar günaydın size bişey sorcm kc gundr yazyorum cvp neden vermyosunzya bnm normalde doktorun dediği yumurtlma gunum gecti 1 hfta ama bu aralr cok fazla akıntım var acaba bu yumurtlamamı gebelikmi bilemedm bilgisi olan varmıııı
inş bu ay tutar hepimzn artık yoruldum valla optm cnm bn işe gdyrum
Hayırlısı tabii de kocamı nerdeyse hiç görmedim ne ara hamile kalmış olabilirim. Tabii inşallahhhh öyledir.
25 ve sonrasında bekliyorum işte, normalde 30 günde bir olur ama karıştı biraz.
17 ağustoss
17 eylül
27 ekim
26 kasım
:))) böle işte
inş. olmazsın canım dua edelim birbirimize
yok gülüm yok...karılar bildiğin cadı...nolcak sanki..yok bakamadı..pazartesi gitsemmi gitmesemmi kararsızım.yani yumurtalarına bakamadımı büyüklüğüne 5 dkka müsaade etseler sanki ne olcakmış önemli şeyler bunlar gerçi önceden takip falan mı vardı ben kızımda karar verdim o ay hamile kaldım ama gençlik vardı tabi şimdi nerde uğraş dur
çok yoruldum kuzummm..artık bikaç ay bebek lafı duymak istemiyom..guzumm sen nerdesin ya özledim seni..lütfen sıkma kendini inş sende güzel haberleri alacaksın..olacak inş ben inanıyorum canım meryem süresini okusana ben bu ay okumuştum ruhende rahatlıyor insan..
yok gülüm yok...karılar bildiğin cadı...nolcak sanki..yok bakamadı..pazartesi gitsemmi gitmememmi kararsızım.
çok yoruldum kuzummm..artık bikaç ay bebek lafı duymak istemiyom..
sen nettin kuzum..gördünmü kalp atışını..
yok gülüm yok...karılar bildiğin cadı...nolcak sanki..yok bakamadı..pazartesi gitsemmi gitmesemmi kararsızım.
zaten ben kızımı doğdum 5 sene korundum ki çocuk olmasın..bu hale düşeceğim ölsem aklıma gelmezdi.
çok yoruldum kuzummm..artık bikaç ay bebek lafı duymak istemiyom..
sen nettin kuzum..gördünmü kalp atışını..
cuma gidecem canım..çok ii anlıyorum seni bende geçen ay senin gibi olmuştum hatta kendi kendime demiştim ki demek rabbim istemiyor bir çocukla kalacağım ben vardır bir bildiği soran olursa düşünmüyoruz dicem dedim..neler neler ben bu ay çok umutsuzdum yeterki rabbim istesin arkadaşım var bir zamanı bebek geleceği zamanı çok ii biliyor..seyiyorum seni ulennn
istersen git yinede çatlamışlarmı diye bakar en azından
bende seni seviyom üleeeennnnnnn....
yok kuzum olmasa olmasın dedim artık...
senindemi bi çocuk var...ALLAH onları bize bağışlasın...artık durdum istemiyom artık çocuk..
amin canım çok şükür rabbim bir taneyi verdi inş ikinciyide verecek ben hissediyorum senden de güzel haberler alacaz ama lütfen doktora git sen tevekkülünü al tedbirini Allaha bırak..kızını kardeşsiz bırakma..kızarım ha gidecen doktora
papatyam valla ne bileyim yaa diyorum demek k, ben hak etmiyorum anne olmayı falan.. eşim de sağ olsun hiç umrunda değil o da beni çok etkiliyo. amaan ne bileyim işte böyle.....
papatyam valla ne bileyim yaa diyorum demek k, ben hak etmiyorum anne olmayı falan.. eşim de sağ olsun hiç umrunda değil o da beni çok etkiliyo. amaan ne bileyim işte böyle.....
tmm müşterim..
kız güldürdün beni ALLAHta seni güldürsün..
meryem süresi okuyom..ama ben cübbeli hocanın kıtabını aldım orda bi tesbih var onu çekiyom bu ay..
RABBİM isteyen herkese versin
bak kızacam artıkher kadın anneliği hak ediyor ümitsiz olmayın ya insanlar menopoza girerken hamile kalıyor lütfen yapmayın bak üzülürüm hem ben hamileyin bak bebişte etkilenir doktora gidin ihmal etmeyin bebişime arkadaş gelsin
kız bende aynı ruh halindeyim..ama napalım intiharmı edelim hayat devam ediyo..ALLAH dilerse hiç bi engel kalmıyo..günaydın kızlar valla benim tedavi öncesi umutlarım tükenmeye başladığı için içimden hiç gelmiyor bebek konusunda konuşmak. eskiden beni heyecanlandırırdı, umutlandırırdı bu konu; ama şimdi sadece içimi acıtıyor.... o yüzden girmiyorum girsem de okuyup çıkıyorum...
bende durumlar böyle....
kız nasip nerde gerçekten hiç girmedimi bu deli karı..günaydın canım hepnasipden haberin varmı kaç gündür yok günüde geçmişti :26::26::26:
dr görürmü ki çatlamasını..:44::44::44::44::44::44::44:
gidip eli boş geri dönmek insanı sinir ediyo..
gideyimmi .kızzzz beni kandırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?