Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ahh bitanem benim rüyalarına girmiş ne güzel bir rüüya ALLAH HAYIRLARA VESİLE ETSİNN AMİNN
ben de rüyamda idrar testi gördüm ama o kadarcık rüya.

Son düzenleme:
oluyor
sun ama dış gebelik diyorsun.ondan dedim
Dış gebelik değildir yazıyorduuu:))))))))))
Allah iyiliğini versin:)
Ben de dedim niye inşallah tersi çıkar diyo bu kız :))))))

ahh bitanem benim rüyalarına girmiş ne güzel bir rüüya ALLAH HAYIRLARA VESİLE ETSİNN AMİNN
ben de rüyamda idrar testi gördüm ama o kadarcık rüya.
Aminnn.

Canım biz galiba bilinçaltımızda olanı görüyoruz:)
İkişer idrar testi yapıp da negatif sonuç alınca böyle olduk herhalde:)))))))
Hayırlısı olsun.

kızlar öptüm. bu adam oturtmuyor beni pc başına.bari veda edeyim dedim öyle verdi

Hayirdir veda derken?Anladigim kadariyla senide kaybediyoruz haa kimseler kalmadi dogru eski topigimiz ne guzeldi.Ama yine de insallah hickimse kalmaz bu topikte kapanir neden mi herkes hamile olsun istiyorum bende tabiii :)

Hayirdir veda derken?Anladigim kadariyla senide kaybediyoruz haa kimseler kalmadi dogru eski topigimiz ne guzeldi.Ama yine de insallah hickimse kalmaz bu topikte kapanir neden mi herkes hamile olsun istiyorum bende tabiii :)

yani iyi geceler anlamında
kimse gelmiyor artık canım.yoğun herkes zevki de kalmadı ki

günaydın kızlar valla benim tedavi öncesi umutlarım tükenmeye başladığı için içimden hiç gelmiyor bebek konusunda konuşmak. eskiden beni heyecanlandırırdı, umutlandırırdı bu konu; ama şimdi sadece içimi acıtıyor.... o yüzden girmiyorum girsem de okuyup çıkıyorum...
bende durumlar böyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…