Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Slmmm kızlarrr :))
Ya bu elif hamile kalınca ne tembel oldu hiç listeyi güncellemio
Ya bazı hamileleri görüorum dışarda yuhh yaa şu bile hamile kalmış sen kalamıon die gıcık oluorummm varmı aranızda bnm gbii :)) bide hiç çocuk düşünmeyipte şehir dışında olan eşinin yanına 2 günlüğüne gittiğinde hamile kalan arkadaşımı napmalı

tatlım o arkadaşının kafası rahat da ondan bizim gibi düşünmüo yok yumurtlama yok pırtlama yok zırtlama

tatlım o arkadaşının kafası rahat da ondan bizim gibi düşünmüo yok yumurtlama yok pırtlama yok zırtlama

Off aynenn yaa bende bu ay bırakcm kendi haline yok ovülasyonuymuş yok zırtmış yok pırtmış bakmıcamm :)) bgn reglim bitti iki günde bi yapcm Allah ne verdiyse
Aa bide bnm prolaktinim sınırda çıkmıştı dr tekrar gel demişti gitmemiştm yaa dokuz eylülde bi doktor buldum ona randevu alcm hem bana hmde eşime tam teşekküllü bi bakınalım Allah korusun bişi varsa boşa vakit kaybetmeyelimmm

prolaktin sivilce yapıo mu canım ya?? yani fazlalığı??

Gs diye yazabilir. Ya da fotosunu koyarsan bakarız büyüyolar ya göz açıp kapayıncaya kadar bi bakıcaz ultrason ekranında kocaman kıpır kıpır bi bebek

inşallah görürüz valla o günleri.eşim kızıyor bilg.la fazla vakit geçirmemegs 0.73 cm yazıyor

hayırlı akşamlar kızlar:)

canım laptop kullanıyosan eğer,dizine koymamaya çalışmalısın.

güncelliyorum
kimin bilgisi eksik

haahhaaa:)))çocuk nasıl üşüycek ordaa:))))

tabi tehlikeli kucağına alma tatlım bilgisayarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…