- 25 Ekim 2013
- 8.489
- 21.886
- 598
- 50
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.601
evet gelip gittikçe görüyorum seni ne oldu bu kızlara böyle????
nasılsın?
Slm canım şükür valla halimize donuyoruz ama iyiyiz :) sen nasılsın???
Anammmm kiz senle ne zamandir konusmuyoduk... Cok ozluyorum sizi AMA itiraf etmeliyim ki su siteden sogudum girmek istemiyorum... Bildirim gelmiyo ya sinirlerim bozuluyo acayip....
Ben de iyiyim bugun hastaneye gittim tuplere baktilar sonunda AMA biraz acili oldu benim icin... Neyseki hic bi sorun cikmadi cok sukur cok korkuyodum... Klomen verdi iste bakalim...
Nasilsiniz millet???? Ne var ne Yok??? Herkesler ii mi??
akşamları giriyolar genelde canım bende iiyim işte iğne oldum gün sayıyorum snede durumlar nasıl :26:
canım hoş geldin hsg çeklimişsin iyi hadi kurtuldun bişede çıkmamış çokk sevindimmm bende klomen kulandım iğne oldum bekliyorum işte canım :18::18::18:
Cok zor oldu yaaa 3/4kez yapti doktor hep Geri geldi sivi... En sonuncuda oldu cok sukur gordum tuplere nasil doldugunuKlomen kullancam bakalimm... Bu arada onumuzdeki ay Turkiyeye geliyoruzz tatile
hadi yaa hangi şehire geliyosunuz
Evet... Ailelerimizin yaninda geliyoruzkayseriye geliyom Ben
iyi canımya çok sevindim hem kafan dağılır biraz belkide burda gelir bebiş
Yok sanmiyorum cunku kocisimle birlikte gelmicez... Hatta tam gelme tarihim benim yumurtlama tarihim olabilir... AMA bu ayi hic kacirmak istemiyorum cunku ihtimal biraz daha olsun artti tuplere baktiklari icin kacirmak istemiyorum bu firsati... Sanirim bi kac gun ertelicem ve bu ay kesinlikle ovulasyon testi kullancam..
aynen canım bu ayı iyi değerlendir .
bat 6 ocak işte
Ben hala hasta olmadım ama sancım var:18::18::18:
Gelmicek gelmicekkkgelmemeliiii gelmesinnn
canım nasılsın bayadır gelmiyodun :26::26::26:
ben çıkıyorum canım öpüyorum Allah a emanet olun hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?