- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.361
bende şöyle oluyo ;
ımm ımmmm canım sanki bişey istiyo ama ne, sanki soğanlı gibi bişe, yok baharatlı sanırsam
bulamıyorum ne istediğimi
keseceğim o adamı kendi neden koymuyor?
ben istedim mi istediğim anında oluyor valla maşallah
benim bi mok istemiyor afedersin ama bugün lahmacun istedi sanki.ağustos anneleri topiğinde de konuşmuşlar okurken ağzım sulandı sanki
Benim arkadaş da öyle. Yarın yine ben yaptırırken gözlerini kırpıp durur. Bana yapılıyor kızın canı yanıyor hihih:)))))
Ben alıştım artık. Hep aynı kıza gidiyorum. Kız da hamile şimdi. Elini sürsün belki iyi gelir bana:)))))))))))))))))
Bildiğim bi yer, şimdiye kadar bir şey olmadı çok şükür..
benim kötü olanlar tarih tipi dersler.sevmiyorum arkadaşşşşşşşşşşşşşş
çok stresli bi gün geçirmiş, başı ağrıyomuş.
o kadarda istemem aslında, her şeye kedi gibi koşmasın ama bi sorsun, dur yapma sen ben getirirm felan desin
ben gene kendim yaparım
ben zeytine çok düştüm. gebelik öğrenmeden hemen önce 10-15 tane yiyodum
ne masrafsız karıyım ben ya
orayı çok takip edemiyorum ben başım dönüyo okurken
Aksamlari cay keyfi yapamiyorum artik oyle bir tiksindimki....
Kahvaktida zar zor anca....
Artik kocayada vermiyorum....
O bicak gibi saplanti bendede cok oluyor ozellikle bacakla rahim arasinda.....
benden hepten çaktımbide ocak ortası tekrar var
Hamileligin daha yeni oldugu icin normal....bende sadece ağrı var.bu mu yani hamilelik :44:
bende şöyle oluyo ;
ımm ımmmm canım sanki bişey istiyo ama ne, sanki soğanlı gibi bişe, yok baharatlı sanırsam
bulamıyorum ne istediğimi
İlk gittiğimde ben de öyleydim. Üçüncüye alıştım. İlerde doktora mecbur açıcaz. Yapacak bir şey yok.acıdan değil açamam oramı buramı millete.doktora zor açtım 2-3 kere
Benim arkadaş da öyle. Yarın yine ben yaptırırken gözlerini kırpıp durur. Bana yapılıyor kızın canı yanıyor hihih:)))))
Ben alıştım artık. Hep aynı kıza gidiyorum. Kız da hamile şimdi. Elini sürsün belki iyi gelir bana:)))))))))))))))))
Bildiğim bi yer, şimdiye kadar bir şey olmadı çok şükür..
ben üç kere gittim bi merkeze, sonra bi kitahta okudum
kendimiz yapabiliyorsak başkasına bir bayan dahi olsa ağda için göstermek namahremmiş
sonra kendim öğrendim yapmayı
3 aydır deniyoruz ama yasım 33 eşim uzun yol kaptanı o yüzden bu kadar çok tırsma sebebim...
ama kahvaltını iyi yap kuzum ya. çayın yeriin alacak şeyler tüket.
eşle münasebete gelince ben sanki 9 ay olmayacak gibi korkuyorum
saplantı geçmeyecek mi yani? normal gebeliği ne zaman hissedicez biz 5. ayda gelan mı
ben üç kere gittim bi merkeze, sonra bi kitahta okudum
kendimiz yapabiliyorsak başkasına bir bayan dahi olsa ağda için göstermek namahremmiş
sonra kendim öğrendim yapmayı
benim bi mok istemiyor afedersin ama bugün lahmacun istedi sanki.ağustos anneleri topiğinde de konuşmuşlar okurken ağzım sulandı sanki
Zavalli kocam korkudan dokunmuyor bana benimde isime geliyor....
Eger hamileligunde risk yoksa korkulacak birsey yok....
Ama su 3 ayi dikkatli atlatmamiz getekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?