Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

saçmalama canım ya herkesin hemen kese görünmüyoki bozma moralini lütfen ben bu sabah namazımda herkes için aytel kürsi okudum RABBİM dualarımız kabul etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
egemenhalitde yok canım haberin var mı ?:18:

kız sorma ev çok soğuk bırak çalışma yapmayı kolumu çıkaramıyom yataktan..
bende bu gün soba kurdum..kombi yansın yine aradada banyo zamanı soba yakalım dedim..
ev malum battı..temizlik yapıyom..fırsat buldukca girerim..

niye soba kurdun canım ya onun pisliğinlemi uğraşcan ufo alsaydın ben öyle yaptım akşamları yakıyorum ohh ne güzel kombi yetmiyor evimizde yalıtımlı değil öyle idare edicez artık

bugün yada yarın kırmızı gelir..bende böyle oldum..cuma cmartesi düşüktü pazar akşamı oldum..4a5b77 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benim ateşim..

niye soba kurdun canım ya onun pisliğinlemi uğraşcan ufo alsaydın ben öyle yaptım akşamları yakıyorum ohh ne güzel kombi yetmiyor evimizde yalıtımlı değil öyle idare edicez artık

benimde yalıtım yok..çatı üstümüz..dün bi yalıtımcı geldi baktı sadece çatıdan ısı kaybı olur dedi..dışarda duvar yok..

seneye yaz olsun yalıtım yaptımmı kombi şahane yeter..
odun vardı çatıda onları bitireyim..dedim onun için kurdum soba.
zaten pisliği hiç bitmez.

bu ay umut bile edemedim yine.... erken geldi...
diyom yaa "haber bekliyor" mertebesine ulşamadım daha beeeen :)

neyse yeni bat sanırım 16 ocak...
bu arada yaşım 28, denemem de 11 olacak canımm geri kalmış listemde...

وَالتِّينِ وَالزَّيْتُونِ

Vet tîni vez zeytûn(zeytûni).

İncire ve zeytine andolsun.

1. ve : andolsun
2. et tîni : incir
3. ve : ve
4. ez zeytûni : zeytin

AÇIKLAMA

Bismillâhirrahmânirrahîm
4. âyetteki insanın yaratılışı ile ilgili olarak,

Sayın Onk. Dr. Nur Bâki Hoca: 1- İncir için spermleri, zeytin için de yumurta hücresini temsil ettiğini söylemekte ve sperm hücresinin, yumurta hücresine oranı, incir çekirdeğinin zeytin çekirdeğine oranına eşittir.

2- Turi sînîn'in, döllenmiş yumurtanın bağlandığı özel tüylü tepecik ve emin beldenin de rahim olduğunu ifade etmekte.

3- Ve de zeytin 'Kâbe'yi', incir de 'Peygamber Efendimiz (S.A.V) ümmetini' temsil ediyor da demekte.

4- Ve de 'insan vücudu incir gibi çokluk sırrını, ruhumuz zeytin gibi teklik sırrını' taşır da demekte.

Ayrıca, * Zeytin vahdeti (tek oluşu), incir kesreti (çokluğu, tüm varlıkları) temsil eder de denilmekte.

* Zeytin ve incirin, fizik vücudun sağlığı için son derece önemli maddeler içerdiği vurgulanıyor, diyenler var.

kizlarrrr keseyi gördük doktor haftasina gore ii dedi hepinizi cokkk seviyorum..cok moralimi bozdu diğer doktor. .allahim hepinize yasatsin bu duyguyu hep dua edecegim size

kizlarrrr keseyi gördük doktor haftasina gore ii dedi hepinizi cokkk seviyorum..cok moralimi bozdu diğer doktor. .allahim hepinize yasatsin bu duyguyu hep dua edecegim size

okuyorum ama bi türlü yorum yapamadım,

çok sevindim sen içini hep ferah tut iyi şeyler olacak çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…