- 30 Ekim 2012
- 1.154
- 947
- 133
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.121
abuzittin falan mı düşünüyor ne düşüyorben ne koyarım bilmem, kv bişey tutturmuş ama onu alt ederim ben Eki Görüntüle 901881
güzel kız inci.neden itemiyorsun?inci diyo nan
beni keserse koyar
inci fena değil ben de çok kötü bir şey sandım. Kv dediyse koyulacak artık bilmeminci diyo nan
beni keserse koyar
hacı yazın ya valla karnım ağrıyo sizle acık kırıp geçirem diye zor oturuyom ama kisme yokkü
abuzittin falan mı düşünüyor ne düşüyor
güzel kız inci.neden itemiyorsun?
inci fena değil ben de çok kötü bir şey sandım. Kv dediyse koyulacak artık bilmem
inci nin nesi kötü ? anlamadm
kayınvalideye gıcıksın yaniona ait bi orta ad olduğu için
tek başına iyi ama kayınvalideyeden gelen bişeyse cıks
kayınvalideye gıcıksın yanibüyüklere sormayın koyun siz ne olacak ya
oğullarına toz kondurmazlar onlarşu on ay burnumdan getirdi ay, her telefonda niye olmuyoki, ayağını mı üşütüyon sen,
doktora niye gitmedin, incir suyu iç. maşallah oğlu varikosel ama hiç basmıyo ona hacı
inşaat yapıyor o ondan
oğullarına toz kondurmazlar onlaraman yaptın sonunda zoru başarım de sende benimki iyi ya bir şey demiyor ama bu demeyeceği anlamına gelmez
keşke babaya da bişey yapabilse biz bunu çekerken
haydin iyi geceler cümleten...güzel mutlu bir güne uyanmak dileği ile...
inşallah tatlım her zaman dualarınızı bekliyorum. namazdan sonra ya da duadan sonra hayırlı bir evlat özleme de dersenizdemiyosa öyle gider canım merak etme. insan kendini hemen belli eder.
sana da dua edelim Allah ın izniyle tez zamanda oluversin
canım hepatit aşısı ne alaka?bende yaptırmadım.hadi yap şu hamilelik takvimini
inşallah tatlım her zaman dualarınızı bekliyorum. namazdan sonra ya da duadan sonra hayırlı bir evlat özleme de dersenizben buradaki arkadaşları her zaman diyorum. sadece kendine dua etmek bencillik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?