Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kayınvalideye gıcıksın yani büyüklere sormayın koyun siz ne olacak ya

şu on ay burnumdan getirdi ay, her telefonda niye olmuyoki, ayağını mı üşütüyon sen,
doktora niye gitmedin, incir suyu iç. maşallah oğlu varikosel ama hiç basmıyo ona hacı

şu on ay burnumdan getirdi ay, her telefonda niye olmuyoki, ayağını mı üşütüyon sen,
doktora niye gitmedin, incir suyu iç. maşallah oğlu varikosel ama hiç basmıyo ona hacı
oğullarına toz kondurmazlar onlar aman yaptın sonunda zoru başarım de sende benimki iyi ya bir şey demiyor ama bu demeyeceği anlamına gelmez

oğullarına toz kondurmazlar onlar aman yaptın sonunda zoru başarım de sende benimki iyi ya bir şey demiyor ama bu demeyeceği anlamına gelmez

demiyosa öyle gider canım merak etme. insan kendini hemen belli eder.
sana da dua edelim Allah ın izniyle tez zamanda oluversin

demiyosa öyle gider canım merak etme. insan kendini hemen belli eder.
sana da dua edelim Allah ın izniyle tez zamanda oluversin
inşallah tatlım her zaman dualarınızı bekliyorum. namazdan sonra ya da duadan sonra hayırlı bir evlat özleme de derseniz ben buradaki arkadaşları her zaman diyorum. sadece kendine dua etmek bencillik olur.

canım hepatit aşısı ne alaka?bende yaptırmadım.hadi yap şu hamilelik takvimini

hepatit b hamilelikte daha çabuk bulaşabiliyormuş
benim kanda aşının eksik olduğu çıktı. doktor hemen yapalım dedi. o aylarda bebek çalışıyoduk.
adet bitince gittim. üç doz dedi. altı ay sonra tekrar vuruncan dedi bende gidemedim, bebek nasıl çalışcam aşı olursam diye

yok yav az daha dursun ben kendimi hamile gibi hissetmiyom valla.

inşallah tatlım her zaman dualarınızı bekliyorum. namazdan sonra ya da duadan sonra hayırlı bir evlat özleme de derseniz ben buradaki arkadaşları her zaman diyorum. sadece kendine dua etmek bencillik olur.

iki tane özlemim oldu o zaman
asla sadece kendime dua etmedim. hep Allah ım benden önce çok bekleyenlere ver dedim.
sonra da bana ver dedim. zamanı vardır elbet gelecek canım gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…