- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.061
olmuş mudur bilmiyorum ki.deve yumurtası sanırsambu ay adetımın 2. gunu tarcın bal corek otu yedım hergun.. bılmıyorum kı bı faydası varmı.. rastgele deyıp calısmaya dewam etcez
n'oldu canım ya...
benim dediğime mi bozuldun ay. bilemedim ki ben ne dicemi
hacı benimde moralim bozuk ama böyle yapmıyom valla üzüldüm şimdi,niye gittin ya.
Bana bozulmuş olabilir üzülme sen
kopyala yapıştır kıı kullan n'olcak
bacımsın Eki Görüntüle 901775
slm kızlar...öncelikle ben anne olmak istiyorum ama bazı terimlere o kadar fransızımki paylaşımları okudukça kendimden tiksindim...mesela bat ne ? yaa nerden nası başlamak lazım bilemedim2 aydır deniyoruz sonuç başarısız benide aranıza alırmısınız lütfennnn.....
bat beklenen adet tarihi demek canım.hoşgeldin
tşklerrr...hoş buldum...herkese slmlar öncelikle...rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. banada yeriniz varmı aranızda acaba?
Ayyy çok sevindim...şimdi nerden nasıl başlamam lazım peki..var canım hoşgeldin
BAt beklenen adet tarihi, SAT son adet tarihi, uzayan şeffaf akıntı yumurta çatlamasına delalet kasık sancısı meme ağrısı gebelik işareti. ovulasyon yumurtanın döllenmeye uygun olduğu tarih bu meretin testi bile var o kaa yanislm kızlar...öncelikle ben anne olmak istiyorum ama bazı terimlere o kadar fransızımki paylaşımları okudukça kendimden tiksindim...mesela bat ne ? yaa nerden nası başlamak lazım bilemedim2 aydır deniyoruz sonuç başarısız benide aranıza alırmısınız lütfennnn.....
Bana bozulmuş olabilir üzülme sen
sen bişey demeden de tersledi anoyy beni
hormonları tavan yapmış olabiler
oysaki ben çok mülaimim Eki Görüntüle 901776
olmuş mudur bilmiyorum ki.
sen eşine havuç suyu içirdin mi canım?
sen bodozlama dal bugün
Ayyy çok sevindim...şimdi nerden nasıl başlamam lazım peki..
BAt beklenen adet tarihi, SAT son adet tarihi, uzayan şeffaf akıntı yumurta çatlamasına delalet kasık sancısı meme ağrısı gebelik işareti. ovulasyon yumurtanın döllenmeye uygun olduğu tarih bu meretin testi bile var o kaa yanidaha çok şey öğrenirisin tatlım. ben 2 ay olmayınca doktora gittim kadın bana totosuyla güldü 4. aydayız bizde. inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeciklerimize hoş geldin bu arada
Ay unutmuşum gün aşırı yani bir gün yap bir gün dur metodu uygundur bacım. ateş ölçme var bi de adet günü başlayıp hergün ölçüyorsun yumurtlayınca artıyor ,diğer adete kadar düşmezse bebek geliyor düşerse yokben olayı kaptım da pratiğe dökmem lazım
oku oku profesör oldum valla. gül kız bebeğin seninle ve de önemli bir dönemde hiç takma bir şeyi ne kocayı da ne bir şeyine var ne yok döktürmüşün bu moralle bile güldürdüm beni allah bebişine tez zamanda kavuştursun
BAt beklenen adet tarihi, SAT son adet tarihi, uzayan şeffaf akıntı yumurta çatlamasına delalet kasık sancısı meme ağrısı gebelik işareti. ovulasyon yumurtanın döllenmeye uygun olduğu tarih bu meretin testi bile var o kaa yanidaha çok şey öğrenirisin tatlım. ben 2 ay olmayınca doktora gittim kadın bana totosuyla güldü 4. aydayız bizde. inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeciklerimize hoş geldin bu arada
oku oku profesör oldum valla. gül kız bebeğin seninle ve de önemli bir dönemde hiç takma bir şeyi ne kocayı da ne bir şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?