- 30 Ekim 2012
- 1.154
- 947
- 133
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.981
beni niye saymıyorsun cazulisteyi yeniliyorum hepnasip,resense,papatyam,egemenhalit,jonguiloldu
ne güzel herkes hamile bi ben kaldım yavvv...senin de batın geçmiş hamilesindir inşş
listeyi yeniliyorum hepnasip,resense,papatyam,egemenhalit,jonguiloldu
beni niye saymıyorsun cazuküstüm hee:2:
inş canım bir gün o listelere adımızı hamile diye yazdırırız...allahım nasip eder inşşşş kızlar yetti gari ya 2 yıldır içim yandı kavruldu resmen...
buraya ne diye geliyoruz acaba hatunkıs sendemi varsın tmm liste tekrarı var hepnasip,resense,papatyam,egemenhalit,jonguil, kedicikolduk yokmu arttıran
ne güzel herkes hamile bi ben kaldım yavvv...senin de batın geçmiş hamilesindir inşş
yok yavrum.test negatif.
kıs sendemi varsın tmm liste tekrarı var hepnasip,resense,papatyam,egemenhalit,jonguil, kedicikolduk yokmu arttıran
buraya ne diye geliyoruz acaba hatunama sen dur ben bebeğimi üzerine işetmem mi
oyyyy kurban olim seni yaradana 2 yılmı oldu :26: ben susim oturim o zaman
evet canım 2 yılı aştık hatta olmuyor eşimde sorunlar var ameliyat oldu değerlerin düzelmesini bekliyoruz...6 7 aydır çocuğu olmayanlar hiç ağlamasın lütfen diğerleri ağlayabilir
şaka yapıyorum yavrum yaama ben bilemedim özür
çokkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim canım benim yaa allah kucağına almayı da nasip etsin.. işte bi tane daha operasyona ramak kala hamile kalan..
allahım bana da nasp et yarabbim aşı, tüp öncesiiii
jonguil bakkk az spermle hamile kaldı.. umutlandım valla yaa biz de bigün hamile kalıcaz inşşşş
hadi jonguil önce sen sonra ben
Ben varım beni niye adamdan saymıyonuz
hepnasip bu gün bi topikte okudum birisi adeti geçiyo
test yapıyo yok çıkıyo dr.a gidiyo yok dio kandada yok
ve 2. ayın sonunda dr. demiş alttan bakıcam bi bakıyoki kadın hamile
şok oluyolar dr. bile şaşırmış yani belkim seninde öyledir he:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?