Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

derecesiz olmaz.
hemen bi derece al dijital.sabahları aynı saatte.yataktan daha çıkmadan dil altından ölç bakıyım bi.

tamam canım gördüm ama adetin ilk günü başlanacakmış ben şimdilik yazayım önümüzdeki ay buradan takip ederim.

Son düzenleme:
tebrik ederim çok sevindim cnm gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. darısı tüm isteyenlerin başına (mesela ben gibi)
aminn teşekkürler herkese arkadaşlar. herkes yaşasın bu heyecanı sonuna kadar dilerim

yok bacım Allah sağlık verirde karnımda kalırsa tabi doğum vakti bizim tayin çıkmış olur,burdan gideriz..
nereye bilmem. memlekete gitmem.evimde olayım iyiysiyle kötüsüyle demi

başak kötü mü ay niye öyle haksızlık ediyon kuzucuğuna

tamam canım gördüm ama adetin ilk günü başlanacakmış ben şimdilik yazayım önümüzdeki ay buradan takip ederim.

kız sen başla..ben geçen ay adetin 16. günü başladım..yum zamanın nezaman..geçse bile bakarsın ateşin düşmese hamişsin ama düşerse adet olacan..

benim oğlum başak 27 ağustos ama o kadar zorlu bi çocuk değil bence başaklar ideal oluyolar ben 2, içinde uğraştım ama olmadı hayırlısı

slm millet...herkese benden çay..ama adaçayı
dr.gittim geldim..klomen yazdı kullan haftaya çarşamba bidaha gel dedi..yum iyi sorun yok dedi.
yeni geldim bi yandan yemek yiyip bi yandan yazıyom..

çok sevindim canım. inşalalh iyi gelişir yumyumlar
günde kaç tane içeceksin. iğne felan bahsetti mi

yok kız çok güzel başak ..ama farklılık olsun istedim..
belki daha doğmam iki yeter

yok kız çok güzel başak ..ama farklılık olsun istedim..
belki daha doğmam iki yeter
üç olsun hacı üç üç üç
günde iki tane iççem..
haftaya çarşamba bidaha gidecm..ozaman iğneyi söler yum durumuna göre tabi..
senin durumun nasıl dr gittinmi
ben günde bi tane içmiştim geçen ay. iyi çalış bari bu ay bacım
küsüp müsüp gitme
akşam kan vermiştim canım, doktora gitmicem bi hafta kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…