• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

sat a göre tahmini doğum tarihi yapınca 22 eylül çıkıyo..kızımda 20 eylül..gıcıkoldum..
başka ay olsun ne öyle hepsi aynı ay...
bende başağım memnunum ama değişiklik olsun..:27::27::27::27::27::27::27::27:
13.30 da randevum çıkacam birazdan gelincede hemen yazarım nolduğunu.:5::5::5::5::5::5:

tabi yazcan nan burda bekliyoruz dimiii :27::27::27:

nasılsınız bu gün :49: ler çoğaldı kıs papatyam en sona biz kalıcaz sanırım baksana bu ay herkes çorap söküğü gibi geldi bizde tık yok anasını satayım bincem :10: kaçacam en sonunda :5:

sen nasılsın cnm dr. a gidicem demişsin hadi hayırlı haberlerle gel Allah'tan ümit kesilmez bacım belkide tek işle olmuştur bebiş kıs bellimi olur :16:

nasılsınız bu gün :49: ler çoğaldı kıs papatyam en sona biz kalıcaz sanırım baksana bu ay herkes çorap söküğü gibi geldi bizde tık yok anasını satayım bincem :10: kaçacam en sonunda :5:

olsun canım ilk önce hiç olmayanların olsun sonra bize :49::49::49:

iyiyim tatlım sen nasılsın ?
test filan yaptım canım ya negatif.ben doktora gecikme nedenini öğrenmeye gidicem.bakalım hayırlısı.

bende iyiyim cnm beklemedeyim olsun ya bellimi olur ne test yapıpta hamile çıkanlar var belkim vardır.. belkim benimde olmas kısmet deyip bidahaki aya talim napak :17:

Back