Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kan vereyimde emin olayım canım heyecan yaptım bende azıcık
valla dualarınızı da aldım Allah razı olsun sizlerden

insanbul kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi gözün aydın canımm çok sevindim.sağlıkla al bebişini kucağına
darısı bize innnşallahhhhhhhhhhhhhhhh

canım hayırlı olsun hadi gözün aydın elif ayağını sürümüş inşallah ben de seni sobelerim gerçi adet olacam sanırım ağrılarım başladı
çok sağol canım benim. inşallah doğru çıkar sonuç. adet belirtilerim benimde var hala olacakmışım gibi.
hepimiz iyi şeyler öğrenelim inşallah
tatlımmmmmm hamilemisinn??? ayyy cok heycanlandımmmmm ohhhh ne guzel yaa supersınız

sorma bacım sanırım öyle valla çok şaşkınım. buluyosun eşim varkoselli. ve bu ay da olmasaydı ameliyat için başka bi şehre gidecektik. nerdeyse gün alacaktık dün. inşallah hepimize uğur getirmiştir hamile arkadaşlar

sabah uyandım belime çekıcle vuruyorlar sankı.aha dedım bızımkı kacak ınsaat yapıyor
Seninki ya mutahit yada tamirci olcak desene:))))
kan vereyimde emin olayım canım heyecan yaptım bende azıcık
valla dualarınızı da aldım Allah razı olsun sizlerden

Canimmmmm benimmmm hadi hayirli haberi al ins yaaa ama sende hamilesin kacari yok vallaa keske bi test daha yapaydin ikiside ayni ciktimiydi kesin sayilir:)))) senden de Allah razi olsn canimmm benimmmmm

Hepicigii bana kiskandi bunlarin kiskanc karilar benimki ikiz neyim cikarsa seyredin bu elif le insanbul karisini bi sekil ikize cevirttirirler se sasirmaamm peehhh:/

herkese iyi akşamlar.. var mı bi gelişme? insanbul gıı hamile misin sen herkes tebrik falan ediyor test mi yaptın canım inş hamilesindir senin hamileliğine daha çok sevinecem canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…