- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.721
adamlarda deli hormon var bizdeki de hava gazıyok ya bu ay tutturdum ben hissediyorum. yani inşallah
adamlarda deli hormon var bizdeki de hava gazıyok ya bu ay tutturdum ben hissediyorum. yani inşallah
Hic ekstrq bise yapmadim aslinda sadece sag tarafima yattim biraz canim gun falan da oyle seyrek oldu nasip iste:))
Baaaaah gelirim evine basarim seni heee bu karida hamile kaldim dusman oldu baga yaaaa
dicem herkeşlereters insan ne olacak
inşallah tatlım inşallah tutunur. benimki de tutunur inşallahsorma biz fos çıktık
bende tutturdum gibi ama tutunur inşallah doktorlara inat
kızlar ben kaçtım çok kötü grip oldum dün girememiştim bugün merak ettim sizleri haberlerinizi aldım gidebilirim şimdiherkese iyi akşamlar...
yahu uğraşmadan hemen hamile kaldın.sen insansan ben neyim
evet iyi devam ediyor bakalım düşmez inşallah.dün ovulasyon testi yaptım yumurtlamadakinden koyu çıktı
yerleşmedir inşallah kızEki Görüntüle 897130 sen hayırlısı bakalım deyince benimkine de bakmak istediğini düşündüm
bat 18 aralık kimseye söylemedim regl geliyo diye ama bir damlacık leke geldi 2 saat önce
tersim ben
seven beni böyle seviyor
sen sevmiyor musun?:44:
yapsana bi tane daha hadi. gidicem seni bekliyom.
yerleşmedir inşallah kız
yapsana bi tane daha hadi. gidicem seni bekliyom.
7 gibi sıvı almıştım kız.yapsam mı ki
Selam kızlar iyi geceler ben sizden değilim ama yazayım dedim.Allah isteyen herkese küçük bir melek nasip eder inş.
belli olmaz o valla. hamile olanlar genelde adet belirtisi yaşıyorlarmış.canım benim adetlerim düzensiz. erkende gelir belli olmaz diye ümitlenemiyorum
keşke yerleşme olsa ama belim kopuyo kırmızı geliyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?