- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.481
bacılar naber ne var ne yok..tatlım nazende88 kimyasal gebelik geçirmiş haberin olsun listede adı varya
bacılar naber ne var ne yok..tatlım nazende88 kimyasal gebelik geçirmiş haberin olsun listede adı varya
az kalmış inşallah gelmez deben pzrtesı hsg cektırecegım de ondan korkudan her an herseyım değişebilir bi adet daha olurum belki de yapılmaz
adetin bitince başa ama 41 gün günde 1 kere okunacak sen adeti iken kim okuyacak?
selam tatlım.. evet cnm ya uzuldum ama buda demekki spermler yenılenır yenılenmez hamıle kalabılır hemde saglıklı
anaaa gerçektenmi üzüldüm şimdi neyse herşeyde vardır bi hayır ya ne çok çoğaldı bu durumlar anlamadım pofff düşükler kimyasal gebelikler yediğimiz içtiğimiz kimyasal ee tabi hamileliklerde doğal olarak kimyasallaştı :26:
Herkese iyi aksamlarrrrrr ben geldim
hadi inşallah canımkızlar acılden gelıyroum rahatsızlandım daha dogrusu dustum gebelık bakıldı kanda ve degerım 5 cıktı yanı yukselırse bebek gelıyorr :)
Yumurtlama 14. Gun derler. Ovulasyon testi kullananlar bi degisiklik var mi sizce?? Ovula testin adi. Bugun de adetimin 14. Gunu..
kızlar acılden gelıyroum rahatsızlandım daha dogrusu dustum gebelık bakıldı kanda ve degerım 5 cıktı yanı yukselırse bebek gelıyorr :)
Hayirddir nasil dustun sen yaaDikkat et canim kendine.insallah hamilesindir 5 ciktigina gore sanki var gibi biseyler dimi
Yumurtlama 14. Gun derler. Ovulasyon testi kullananlar bi degisiklik var mi sizce?? Ovula testin adi. Bugun de adetimin 14. Gunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?