Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bacılar naber ne var ne yok..tatlım nazende88 kimyasal gebelik geçirmiş haberin olsun listede adı varya

anaaa gerçektenmi üzüldüm şimdi neyse herşeyde vardır bi hayır ya ne çok çoğaldı bu durumlar anlamadım pofff düşükler kimyasal gebelikler yediğimiz içtiğimiz kimyasal ee tabi hamileliklerde doğal olarak kimyasallaştı :26:

selam tatlım.. evet cnm ya uzuldum ama buda demekki spermler yenılenır yenılenmez hamıle kalabılır hemde saglıklı

evet tatlım kimse beni yanış anlamasın ama en azından eşinin sperm değerleri ile hamile kalabiliyor yani ilerde hamile kalma şansı bize göre daha yüksek...inş en yakın zamanda sorunsuz bi hamilelik geçirir...

Kizlar siz sohbet edin ben bi ortaligi toparlayayim biraz,birazda biseyler yiyeyim daha bisey yemedim karnim da agriyor zzaten hadi size iyi sohbetler,Seviliyorsunuzzz

evet tatlım yeni nesil sağlıksız besleniyor bence yeme içme etkiliyor hamileliği spermleri falan...

Son düzenleme:
kızlar acılden gelıyroum rahatsızlandım daha dogrusu dustum gebelık bakıldı kanda ve degerım 5 cıktı yanı yukselırse bebek gelıyorr :)

Yumurtlama 14. Gun derler. Ovulasyon testi kullananlar bi degisiklik var mi sizce?? Ovula testin adi. Bugun de adetimin 14. Gunu..

Eklentiler

• $image.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 52
ovuluasyon testi öyle söylüyor ama adet falan varsa pek güvenilmiyor bence çocuk isteniyorsa adet bitiminden adet olacağın son güne kadar 2 günde 1 yada her gün denemek lazım sanki

Hayirddir nasil dustun sen yaaDikkat et canim kendine.insallah hamilesindir 5 ciktigina gore sanki var gibi biseyler dimi

banyoyu yıkarken dustum gece gece ıs cıkardım basıma valla rontgene gırecektım bılekten durun dedım hamılelık bakılsın sonucta oyle cıkınca agrımda gecınce parol verıp yolladılar bakalım neolacak beklemedeyım hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…