Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

mrb kızlar nasılsınız bakam temizlikle boğuşuyodum yazamadım kaç gündür ne var ne çok

ya kızlar komşum kafamı karıştırdı gittiğim hastaneyle ilgili tahlillerine güvenme oranın diyor. dr hiç iyi şeyler söylemiyor kendisi birkaç problem yaşamış benim anlamadığım dr herkese aynı olacak diye bir şey var mı ya kafam karıştı ne yapsam ki

Canimsin bende soizleri seni cok seviyorum keciboynuzu icirdim bi ara ama ileri dercede varikosel oldugu icin fayda etmiyor yoruldum biraktim bende artik ameliyattan sonra baslicam icirmeye .Orda hayatta cekip gidemezdim cunku yakin arkadas cevresi cok ayip olurdu hem ozaman derler ki cekemiyor kiskaniyor hele kaynanam o anda demedigini birakmazdi.Insallah ama bizim durum sizlere gore daha farkli ve zor.Tup denemedik bu gidisle o yollara basvurmamiz lazim zaten anladim dogal olmayacak dogal olsun diye bekliyordum istiyordum ameliyattan sonra en az 6 ay beklemek lazim ama bekleyemiyecegim ben olecegim yoksa stresten bu degerlerle asilama falanda tutmaz ya bilmiyorum

O kadar cok dangalak insan var ki yaa demiyorlar belki sorunu vardir zirt pirt sorupta uzmeyeyeim diye ben sahsen oyleyim sormam soramam evlenmeden oncede boyleydim uzulmesinler belki bi dertleri vardir diye ama iste Allahta bize b derdi verdi kimseye tek kelime de edemiyorsun sorun bende olsaydi emin ol bas bas herkese duyururlardi gelinde bu var ameliyat olcak diye

Canım babaannem rahatsızdı okumuşsundur belki 1 ay önce
çarşamba günüde kaybettik maalesef.
yoğunluktan gelemedim, şimdide sırf biraz kafamı dağıtayım die bakınıyorum öle

Basin sagolsun canim mekani cennet olsun

kızlar sonucum çıkmış ikiye katlamış 657 olmuş doktor çok ii dedi

Gozun aydin Allah nazarlardan saklasin

kızlar öğlen sağlık ocağına gittim 2.çizgi silikti,pazartesi günü hastaneye gidicem kan vermek için için inşlh sonuçlarım yükselir dua edin

Amin insallah hamilesin bebegin tutunur

ben hiç giremem çünkü neti açınca hemen kızım maus alır eline bana da vermez...
onun için açmıyom hafta sonu..tv yetiyo bide net bağımlısı olmasın

Ben Meryem suresine baslamayi dusunuyorum bugun hastaligimin ikinci gunu ne zaman baslayayim sence ve de gunde kac defa nezaman okumam lazim biliyormusun

kızlarr nasılsınız? benım adet pazar sabah geldi pzrtesı aksama bıttı.. bugun tekrar adet olacakmısım gıbı basım ve belim agrıyor acaba hsg nın korkusunda tekrar adet mı olacagım

kızlar ben çıkıyorum bugün giremem sanırım hafta sonu da sınav var.
odaların yerini değiştireceğiz ısınmıyor bu oda.yan odaya geçeceğiz.
arkadaşın oğlu gelecek.öptüm

kızlarr nasılsınız? benım adet pazar sabah geldi pzrtesı aksama bıttı.. bugun tekrar adet olacakmısım gıbı basım ve belim agrıyor acaba hsg nın korkusunda tekrar adet mı olacagım

iyiyiz cnm sen nasılsın...benimde bu ay öyle oldu geldiğiyle gittiği bir oldu adetim bakalım bu ay ne olacak 11 gün kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…