Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bacım salya akıtma güçlü dur
olduğu KADAR olmadığı KADER
demiş atalarımız..
yanımda olaydın sana bi terlik fırlataydım da
anladın:44:

sen dedin salyaların akmasın diye benmi dedim??????güçlü olmadığı nerden biliyon ki napalım olur olur,olmaz olmaz ölelimmi isyanmı edelim hayret bişeysin ya

sen dedin salyaların akmasın diye benmi dedim??????güçlü olmadığı nerden biliyon ki napalım olur olur,olmaz olmaz ölelimmi isyanmı edelim hayret bişeysin ya

bak teselliyi aldın nasıl gaza geldin işte bu be hadi sessiz yap testini göster bize sonucunu

o öledirr hele bu saatlerde iyice şaftı kayar kayar tttaaaa uyuyana kadar..
sen de hele bat ne zamandı

10 aralık tı batım valla devamlı yazıyom buraya ama belli kişilerden tersleniyorum nedense ya tersinden kalkmış oluyo hatunlar ya bi kuyruk acıları oluyo,abi hepimiz stres atmaa giriyoruz demi ama sinirlenip çıkıyorum ben yaaaa bu nee başka topiklerde olmuyo böyle banamı denk geliyo arkadaşım böyle cinsler anlamadım ki illa ısırmakmı gerekiyo

Son düzenleme:

canım şaka bi yana ben hergün burdayım ama sana ters yapıldığını hatırlamıyom...
illaki her seferinde canın yanıyosa girme...
sinir olduğun durum nedi..eğer yardım edecğim bişeyse söyle..ama kimse kimseyi bilerek isteyerek kırmaz kırmıyo kıramaz da...

boşver o arkadaş kendini bilir yada bilmez sadece duygularımı dile getirdim ben evet kırıldım ve bunuda yazdım kendisine demekki orayı kaçırmışsın sen

hasbinallah hasbinallah hasbinallah.sen büyüksün yarabbimmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
boşver o arkadaş kendini bilir yada bilmez sadece duygularımı dile getirdim ben evet kırıldım ve bunuda yazdım kendisine demekki orayı kaçırmışsın sen

sabır zorlama arkadaşım.nerde mutluysan oraya git.burada mutsuzsan gelme.kimsenin de huzurunu kaçırma.
senin kuyruk acın var sanrım

kaçırdım ama geçmişi sabah tekrar okuyup bulmaya çalışırım..sen takma kafana..
bende iki gün önce test yaptım kırmızı çizgi mizgi yok..moralim eksiye düştü..anlıyom seni.. ama üzülme tatlım nedelim bitanem desem
daha duygusal olur daha da üzülürsün diye
sana şok etkisi yaptık..bak hemen zırhını kuşandın..
yarın mutlaka bekliyecem sonucunu muhakkak gir söle..ister - olsun ister+
hadi bkem hayır haberlerle gel

Sağol arkadaşım insanın böyle gönlü alınır.............sana haber vermek için gireceğim sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…