- 9 Şubat 2013
- 1.288
- 157
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #2.041
tatlım yaşını ve ne kadar çocuk denediğini yazar mısınnnnnnnnnnnn
Ayyyy sen beni ne cabuk unuttun....
Listede ismim varya.....
Ta eski topicten tanisiyorduk....
Neyse yinede yazayim... Yas 28.
3.ay deneme....
Simdi hamileyim 6+4
Veeeeeee darisi tum isteyenlerin basina....
ağrılı mıydı adetin?
Kullandigin ilaclar hakkinda bilgim yokta dusuk yaparken hic farketmedinmi....
canım sadece batın yazıyor tabloda.öbür tarafta da yazmıyordu.ondan soruyorum ısrarla.yoksa unuturmuyum hiç aşk olsun
İlk gun biraz sancim oldu ama genelde ilac alirim her ay dayanamam. Bu kez ilac alicak kdr bile olmadi. Kafam cok karisti. Yarinda klomene baslicam.
Sancim bile az oldu sefer kanamamda kisa surdu. Cok tuhaf ya. Bu nasil dusuk anlamadim.
Her an giremedigim icin acaba unutuldimmu diye dusundum...
yanlış söyledi belki doktor boşver takma giden gitmiştir önümüzdeki maçlara bakacağız.benimde dölleniyor ama durmuyormuş sanırım.
Adetim gecmemisti cnm hatta 1 gun etken oldum. Cok kastim kendimi biraz salmam lazim ya.Canim simdi senin reglin nekadar gecmisti....
Eger gunleri yakin olsa belki anlayamazsin kimyasal gebelik gibi....
Eger zamani baya gecmisse mukakkak anlarsin parca seklinde.....
Canim simdi senin reglin nekadar gecmisti....
Eger gunleri yakin olsa belki anlayamazsin kimyasal gebelik gibi....
Eger zamani baya gecmisse mukakkak anlarsin parca seklinde.....
Oyle yapicaz artikin napalim. Bendede dollenio ama tutunmuyo. Bu 3. Dusuk oldu o zmn. Sorun ne sende neden tutunmuyo bisi diyomu drlar?
Adetim gecmemisti cnm hatta 1 gun etken oldum. Cok kastim kendimi biraz salmam lazim ya.
Oyle yapicaz artikin napalim. Bendede dollenio ama tutunmuyo. Bu 3. Dusuk oldu o zmn. Sorun ne sende neden tutunmuyo bisi diyomu drlar?
Adetim gecmemisti cnm hatta 1 gun etken oldum. Cok kastim kendimi biraz salmam lazim ya.
Nasip kismet simdiden kasma kendini....
Bak kasim ayi bitti....
Onumuzdeki aylar icin olumlu disunki olumlu olsun.....
Onumuzdeki ay insss
rahimde yapışıklık çıktı pazartesi veya salı histereskopi yapacaktı ama tarlusal verdi adet ol gel dedi.bende anlamadım moralim çok bozuk evde iş bile yapmıyorum.eşim bu duruma ne kadar dayanacak bilmiyorum.sürekli uyumak istiyorum
canım parça şeklinde dediğin nasıl oluo? benm geçen ay tam 13 gün gecikti ve inanılmaz ağrıyla beraber parça parça etler geldi..
Canim simdi soyle....
Arkadasim dusuk yapmisti....
Onumki ceviz buyuklugunde sert parca gelmisti....
Kiminkide parca parca et gibi geliyor....
Hatta drlar diyor dusen parcalar suyun altinda dagiliyorsa kan pihtilaridir....
Eger dagilmayip duruyorsa o dusuktur....
Sen uzun sure adet olmadigin icin icinde birikenlerde gelmis olabilir....
Kanama cok siddetli olan durumdada et parcalari gibi gelebilir.....
gidiyorum ben.adam yemek yapıyor her taraf her tarafta sınavım var ders çalışmam lazım.
çatıcı gelecek çatıyı yapmaya ben hala bilgisayar başındaşeklinde oturuyorum
özel de mi oldun sen histetroskopi yi.ne kadar verdin?