-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #2.021
kizim sende haaaaa
mesajlarımın altında yazıyor ya kocaman 1 yıl 2 ay 1 gün diye
ilk sayfada da diğer istediğin bilgileri bulabilirsin.
7-8 aydır deniyoruz yaşım 36
bende göremiyorum akıntı birde kaç aydır ağrısız ve az geliyor acaba yumurtalarımda sorun mu var diye düşünüyorum
canım yapışıklıksa seninki daha kolay olur.benim rahimdeki çıkıntıyı traşladı o yüzeden biraz uzun sürdü.ben denizlideym.birde pko ultrasondan görünmüyor mu?şimdiye farketmiş olması lazım ama? aslında haklısın önce yapışıklığı halletse daha iyi olur. bir de sana tavsiyem imkanın varsa profesöre git.benim perdeyi normal kadın dogum uzmanı anlamadı.bir de cerrahi becerisi profların daha iyi.
elifim benim geçen ay 13 gün gecikti ya hani..inanılmaz ağrılı geldi..hatta parça parça etler düştü..kimyasal gebelik olabilir die düşündüm ben de geçen ay.ama uzun süreli adet olmayınca da rahim kalınlaşıo o olabilir die de düşündüm..valla doktor olduk çıktık bu bebekler sayesinde
canım yapışıklıksa seninki daha kolay olur.benim rahimdeki çıkıntıyı traşladı o yüzeden biraz uzun sürdü.ben denizlideym.birde pko ultrasondan görünmüyor mu?şimdiye farketmiş olması lazım ama? aslında haklısın önce yapışıklığı halletse daha iyi olur. bir de sana tavsiyem imkanın varsa profesöre git.benim perdeyi normal kadın dogum uzmanı anlamadı.bir de cerrahi becerisi profların daha iyi.
Yahuuu telden giriyorum dedim yaaa goremiyorum alttaki.bilmem.nerdeki.zimbirtilari sadece yazilanlau goruyorum
bu ay çok kaliteli günlerde çalışmalar yaptık bizzzzgerçi her ay hissederdim akıntımdan yumurtladığımı bu ay o akıntıyı hiç göremedim..adetime tam 1 hafta kaldı ama biz çalışmalara aynen devam belki geç yumurtluorumdur ah bi bulsam o yumurtayi bi çatlatcam görcek
canım denizlide misin? ben de denizlideyimkadın doğum doktoruna nereye gidiyorsun?
Adetlerin duzenliyse bittigi gun calismalara basla....
Iliskiden yarim saat once esin sert bir kahve sende tatli seyler ye ise yariyor....
Umarim gerek kalmaz mujdeli haberi alirsmin hemen....
tamam anlamışem.çalışıyor musun?
prof. dr. erkan alataş a gidiyorum.özeline. ya sen???
Ya arkadaslar bise sorcam burasi ilk gebeligi olacak olanlarin forumumu yoksa ikinci ucucuyu dusunenlerde varmi
var var merak etme
Kizlar meraba..
Dr dan geliyorum. Kanamam 2 gun surdu kesildi ve bana cocuk dusurmussun dedi. Bu ayda 5 adet klomen ve catlatma ignesi verdi.
Kanamam kesildi ve mide bulantilarim var diye bugunde test yaptim negatif. Bir de bu ayda ise yaramazsa ondan sonraki ay ilac vericem riskli biraz ama bisey olmaz kullanirsin dedi. İlcani adini tam hatirlamiyorum floksiparin gibi biseydi unuttum simdi. Aranizda bilen varmi acaba bunun gibi bebek icin riskli olabilecek bi ilac. Korktum acikcasi.
Tamam o zaman sevindim beim biras isim var sonra.gorusurus arkadaslar
Yok canim isteyen herkesin...benimde ilk degil....Ya arkadaslar bise sorcam burasi ilk gebeligi olacak olanlarin forumumu yoksa ikinci ucucuyu dusunenlerde varmi
amin canım inşgeçen aya kadar 28 günde birdi..ama geçen ay 37.gün oldum.çünkü çok ama çok taktım kafaya geçen ay bu ay düşünmedim o kadar geleceği varsa buyursun burdayım ben
Kizlar meraba..
Dr dan geliyorum. Kanamam 2 gun surdu kesildi ve bana cocuk dusurmussun dedi. Bu ayda 5 adet klomen ve catlatma ignesi verdi.
Kanamam kesildi ve mide bulantilarim var diye bugunde test yaptim negatif. Bir de bu ayda ise yaramazsa ondan sonraki ay ilac vericem riskli biraz ama bisey olmaz kullanirsin dedi. İlcani adini tam hatirlamiyorum floksiparin gibi biseydi unuttum simdi. Aranizda bilen varmi acaba bunun gibi bebek icin riskli olabilecek bi ilac. Korktum acikcasi.