- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #2.001
kavga etmeyin alooooooooo yolarım hepinizi
şaka yaptı arkadaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor kullanma dedi. çok acele ediyomuşum
Sizce bunu yazarken ciddimiydim:))))))
Sizce bunu yazarken ciddimiydim:))))))
evet ama çatlatma iğnesi vurmadı hainEki Görüntüle 878335
inşallah dediğin gibidir canım.
hoşçakalll
şakalaşıyoruz canım sorun yok. ne dedik güle eğlene bu topikte strese yer yok
içime öküz oturdu bacım. küstün sandım valla Eki Görüntüle 878332
hadi gittim beni sevin Eki Görüntüle 878334
Sorun yok tabi merak etme ben bi espori yaptim yanlis anlamis olabilir cok.normal bende yazdiktan sora.yanlis.anlasilcami.dusundum ama cok gecti yollamistim bi kere:))) yan.odaya gelince onada.kirilmadim.zaten.butun bunlar oyan odaya gecmek.icin.degilmi:)))) bunuda yanls anlarsin gercekten giderim ama baaak
burda bebeği olmayanlar olduğu için yanlış anlaşılma olabilir öyle laflar ama sorun yok geçti bitti
histeroskopi bende olacaktım pazartesi adet ol gel dedileri önce.biraz bilgi verir misin histeroskopi ile ilgili
bu ay çok kaliteli günlerde çalışmalar yaptık bizzzz gerçi her ay hissederdim akıntımdan yumurtladığımı bu ay o akıntıyı hiç göremedim..adetime tam 1 hafta kaldı ama biz çalışmalara aynen devam belki geç yumurtluorumdur ah bi bulsam o yumurtayi bi çatlatcam görcek
zaten adet bittimi hemen yapıyorlar.çok sıkıntılı bir operasyon değil.benim yaklaşık 40 dk sürdü.oglen oldum akşam cıktım.operasyon sonrası biraz kasık karın ağrısı oluyor ama iğneyi yiyince hemen geçiyor.korkacak birşey yok.yanlız benim kanlı akıntım hala devam ediyor bu gün 10.gün. ona da normal diyorlar. sen neden histeroskopi oluyorusun?sorun nedir?
bende göremiyorum akıntı birde kaç aydır ağrısız ve az geliyor acaba yumurtalarımda sorun mu var diye düşünüyorum
benimde sağ kasığımda sancı varda merak ediyorum ondan sordum :26::26::26:
sen kac senelik evlisin ne.zamandir istiyosunuz canim bide kac yasindasin eski sayfalari okuyamadim pek bilmiyormbilgileri
rahimde yapışıklık varmış.hangi şehirdesin sen?
benim adet bitti normalde pazartesi salı uygundu ama tekrar tarlusal verdi
pko ya bakacakmış sanırım.önce yap şunu hallet pko ya bakarsın değil mi?
ama yok düzenimi de bozacak.haftaya tekrar adet olacağım yani ilaçla