Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

zaten klomen hemen kullandığın ay etki etmiyormuş sanırım.demekki sana da bu ay etki etti

evet ama çatlatma iğnesi vurmadı hain $zopa.gif

inşallah dediğin gibidir canım.
hoşçakalll :KK3:

şakalaşıyoruz canım sorun yok. ne dedik güle eğlene bu topikte strese yer yok :KK54::KK54:

içime öküz oturdu bacım. küstün sandım valla Eki Görüntüle 878332

hadi gittim beni sevin Eki Görüntüle 878334

Sorun yok tabi merak etme ben bi espori yaptim yanlis anlamis olabilir cok.normal bende yazdiktan sora.yanlis.anlasilcami.dusundum ama cok gecti yollamistim bi kere:))) yan.odaya gelince onada.kirilmadim.zaten.butun bunlar oyan odaya gecmek.icin.degilmi:)))) bunuda yanls anlarsin gercekten giderim ama baaak

bu ay çok kaliteli günlerde çalışmalar yaptık bizzzz:KK53: gerçi her ay hissederdim akıntımdan yumurtladığımı bu ay o akıntıyı hiç göremedim..adetime tam 1 hafta kaldı ama biz çalışmalara aynen devam belki geç yumurtluorumdur :KK53::KK53::KK53: ah bi bulsam o yumurtayi bi çatlatcam görcek :KK53::KK53::KK53:

Sorun yok tabi merak etme ben bi espori yaptim yanlis anlamis olabilir cok.normal bende yazdiktan sora.yanlis.anlasilcami.dusundum ama cok gecti yollamistim bi kere:))) yan.odaya gelince onada.kirilmadim.zaten.butun bunlar oyan odaya gecmek.icin.degilmi:)))) bunuda yanls anlarsin gercekten giderim ama baaak

burda bebeği olmayanlar olduğu için yanlış anlaşılma olabilir öyle laflar ama sorun yok geçti bitti :KK54::KK54:

burda bebeği olmayanlar olduğu için yanlış anlaşılma olabilir öyle laflar ama sorun yok geçti bitti :KK54::KK54:

Eet lutfen kimse yanlis anlamasin asla.baska turlu anlasilcak.bisey.dusunmem de yazmam da.bu mumkun degil Rabbim tum isteyenlere hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insssss

histeroskopi bende olacaktım pazartesi adet ol gel dedileri önce.biraz bilgi verir misin histeroskopi ile ilgili

zaten adet bittimi hemen yapıyorlar.çok sıkıntılı bir operasyon değil.benim yaklaşık 40 dk sürdü.oglen oldum akşam cıktım.operasyon sonrası biraz kasık karın ağrısı oluyor ama iğneyi yiyince hemen geçiyor.korkacak birşey yok.yanlız benim kanlı akıntım hala devam ediyor bu gün 10.gün. ona da normal diyorlar. sen neden histeroskopi oluyorusun?sorun nedir?

bu ay çok kaliteli günlerde çalışmalar yaptık bizzzz:KK53: gerçi her ay hissederdim akıntımdan yumurtladığımı bu ay o akıntıyı hiç göremedim..adetime tam 1 hafta kaldı ama biz çalışmalara aynen devam belki geç yumurtluorumdur :KK53::KK53::KK53: ah bi bulsam o yumurtayi bi çatlatcam görcek :KK53::KK53::KK53:

bende göremiyorum akıntı birde kaç aydır ağrısız ve az geliyor acaba yumurtalarımda sorun mu var diye düşünüyorum:KK43::KK43:

zaten adet bittimi hemen yapıyorlar.çok sıkıntılı bir operasyon değil.benim yaklaşık 40 dk sürdü.oglen oldum akşam cıktım.operasyon sonrası biraz kasık karın ağrısı oluyor ama iğneyi yiyince hemen geçiyor.korkacak birşey yok.yanlız benim kanlı akıntım hala devam ediyor bu gün 10.gün. ona da normal diyorlar. sen neden histeroskopi oluyorusun?sorun nedir?

rahimde yapışıklık varmış.hangi şehirdesin sen?
benim adet bitti normalde pazartesi salı uygundu ama tekrar tarlusal verdi
pko ya bakacakmış sanırım.önce yap şunu hallet pko ya bakarsın değil mi?
ama yok düzenimi de bozacak.:KK47::KK47:haftaya tekrar adet olacağım yani ilaçla

sen kac senelik evlisin ne.zamandir istiyosunuz canim bide kac yasindasin eski sayfalari okuyamadim pek bilmiyormbilgileri

kizim sende haaaaa
mesajlarımın altında yazıyor ya kocaman 1 yıl 2 ay 1 gün diye
ilk sayfada da diğer istediğin bilgileri bulabilirsin.
7-8 aydır deniyoruz yaşım 36

rahimde yapışıklık varmış.hangi şehirdesin sen?
benim adet bitti normalde pazartesi salı uygundu ama tekrar tarlusal verdi
pko ya bakacakmış sanırım.önce yap şunu hallet pko ya bakarsın değil mi?
ama yok düzenimi de bozacak.:KK47::KK47:haftaya tekrar adet olacağım yani ilaçla

canım yapışıklıksa seninki daha kolay olur.benim rahimdeki çıkıntıyı traşladı o yüzeden biraz uzun sürdü.ben denizlideym.birde pko ultrasondan görünmüyor mu?şimdiye farketmiş olması lazım ama? aslında haklısın önce yapışıklığı halletse daha iyi olur. bir de sana tavsiyem imkanın varsa profesöre git.benim perdeyi normal kadın dogum uzmanı anlamadı.bir de cerrahi becerisi profların daha iyi.

X