• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar bir sorum var lütfen bakarmısınız

merhaba hanımlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama size bir sorum olacak benim bir akrabam beni anway üye yapmak istiyor ben kararsızım aranızda anway ürünü kullanan yada üye olup bu işi yapanlar var mı memnun musunuz :44:fikirlerinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim:31:

merhaba mihriban,

1 yıl öncesine kadar anway de dahil birçok ürün denemiştim. çünkü kimyasalların zararları saymakla bitmez. astım ım ve egzemam vardı en son sadece arap sabunu kullanmaya başlamıştım ki Ersağ'ı keşfettim. mucize desem yeridir.. 1 yıldır hiç atak geçirmiyorum.. evimde herşey Ersağ oldu gerçekten organik olduğunu hem ispatlıyorla hem de kullandığında kendin de görüyorsun.. ersağ ı kullanmam için o kadar çok sebep oldu ki.. türk malı, helal sertifikalı, organik, ekonomik, çevreye de zarar vermiyor.. ben hem bir sağlık çalışanı hem de bir anne olarak (bebeim için de ersağ kullanıyorum) kesinlikle bütün hanımlara öneririm.
bir de işin kazanç kısmı var tabi.. anway ne kazandırır bilmem ama ersağ gerçekten iyi kazandırıyor.. üyelik ücreti yok, ister sipariş ver ister verme zorunluluk yok..ben sadece arkadaşlarıma önerdiğim halde bile ayda 570 tl gibi bir para elime geçmişti ilk zamanlarda :)
arkadaşım facebookta Organik Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ersağ-Ürün Danışmanlığı sayfasını bi incele derim mesajına hemen cevap veriyorlar aklına takılan bişey varsa onlara da sorabilirsin..

ben de elimden geldiğince yardımcı olurum, yetrki şu kimyasallardan arınalım!!!

Back