ben uzak dur derim.beni de bir tanıdık üye yaptı binbir süsleme püslemeyle,yok şu kadar kazanırsın,yok doktor-mühendisler işlerini bırakıp sadece amway temsilciliği yapıyolar,çok iyi kazanıyorlar,şöyle tatillere gidiyolar......sonu gelmez bu anlattıklarının.
neyse ok dedim,üye olayım,bıktım çünkü bu konuşmaların kısır döngüsünden.üye olmak için bir grup amway ürünü almak lazımmış,ürünü kullandım öyle tavsiye ediyorum mantığıyla.ok dedim alalım,ne kadar bu ürün paketi,600 tl
içinde makyaj malzemesinden tut araba cilasına,yer temizleyicisine kadar herşey var.evet demişim bi kere,fiyatı duyduktan sonra vazgeçmeyi de kendime yediremedim,ürünleri alır kullanırım en kötü şartlarda dedim üye oldum.
marketten aldığım 10 tl'lik yüz temizleme jeli daha güzel valla bence.hatta geçen gün banyo dolabını elden geçirirken köşede kalmış bir krem gördüm,hop çöpe,salaklalığıma yanaraktan
ayrıca bir de sessiz,sakin bir tipsen( mesela benim gibi ),aman hiç bulaşma.başına iş alma arkadaşım.tabi benimkiler tecrübe ve tavsiye(dahası da var ama anlatmak istemiyorum,çok sinirlendim yine giden 600 tl'ye)
ağrımayan başına çapıt sarma