• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar bir sorum var lütfen bakarmısınız

bunları bende düşünüyorum hanımlar zaten bu sebeplerden dolayı üye olmak istemiyorum kendimi de biliyorum öyle ağzı laf yapan çevresi geniş biri değilim ama akraba anlamak istemiyor seni eşine mahçup etmem deyip duruyor:26:

Israr eden akraba başka kobay bulsun kendine ya. Hayır demesini bilmek lazım bazen.kafana silah dayayacak değil ya.

yok canım çevrem pek geniş değil öyle çok konuşkan biri de sayılmam ama akrabam yaparsın diyor seni eşine mahçup etmiyecem diyor çünkü eşimde çok girmemi istemiyor kafam karışık yani:44:

eşin istemiorsa hiç bulaşma derim. ve bu konuda herkesin dediği lafıtr bu seni mahçup etmem kesinlikle yaparsın yapan nasıl yapıyor ne zararın ne olcak birşey denemekte fayda var sana uğraş olur :))))
bende hiiç ama hiç bulaşma :) dertsiz basına dert alma

Israr eden akraba başka kobay bulsun kendine ya. Hayır demesini bilmek lazım bazen.kafana silah dayayacak değil ya.

az önce kadını aradım kocam kesinlikle istemiyor dedim kadın hala akşam ben seni ararım konuşuruz diyor:26:kafama silah dayamıyor ama böyle de ısrarcı işte ama karar verdim hanımlar yok diyeceğim:19:

Gerçekten istemiyorsan zaten ne derse desin kararın bellidir.Telde arayınca hemen başta valla ne dersen de üye olmuycam haberi,n olsun boşa çene yorma de.O kadar ısrarcıysa aldığı cevabada darılmasın....

merhaba hanımlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama size bir sorum olacak benim bir akrabam beni anway üye yapmak istiyor ben kararsızım aranızda anway ürünü kullanan yada üye olup bu işi yapanlar var mı memnun musunuz :44:fikirlerinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim:31:

hiiiççç işim olmaz.
annemin bir arkadaşı yapıyordu gına gelmişti kadın resmen taciz ediyordu beni, telefonlarına bakmaz olmuştum beni peşinden sürüklemeye çalışıyordu toplantılara falan, kendimi tarikatçı gibi hissettim.

Dini hassasiyetin ne bilmiyorum ama ben yinede uyarayım okudum hakkına girmiş olmayayım diye yazıyorum birkaç ay evvel banada amway network marrketing tarzı iş teklifleri geldi araştırdığım zaman caiz olmadığı sonuucuna ulaştım . Zaten düşündüğüm zamanda çok etik gelmiyordu amaç ticaretten ziyade birilerini de bu işe sokarak onların emeklerinden kar elde etmek . Yapan insanlar varsa birşey diyemem herkesin kendi tercihi yorumum üzerinden polemik çıkmazsa seviirim sadece uyarmak istedim .

merhaba hanımlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama size bir sorum olacak benim bir akrabam beni anway üye yapmak istiyor ben kararsızım aranızda anway ürünü kullanan yada üye olup bu işi yapanlar var mı memnun musunuz :44:fikirlerinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim:31:

benide ikna etmeye çalıştılar.aldım katoloğu gittim eve verdim babama.bi güzel netten araştırdık.ve hiç iyi yorum ve taktik okumadım diyebilirim.istersen sende bi netten araştır

Merhaba...Ben amway satış temsilcisiyim..Ev toplantılarına katılıyordum oğlum olana kadar bebekkende gittim şuan 2 yaşında ve ben 1 senedir gidemiyorum..Ama satış yapıyorum kendi ürünlerimi indirimli alıyorum..Ama tabi kolay değil çevreyi toplantılara katılarak aktif olarak edinebilirsiniz..

Bende satış yapıyorum ama üye nıck insanlar ile uğraşmak zor..Ancak bütün toplantılara seminerlere katılırsanız ve iş gibi görüp emek verirseniz güzel para kazanırsınız..

Ayrıca eğitimlerde kendinizi de geliştiriyorsunuz..

ben uzak dur derim.beni de bir tanıdık üye yaptı binbir süsleme püslemeyle,yok şu kadar kazanırsın,yok doktor-mühendisler işlerini bırakıp sadece amway temsilciliği yapıyolar,çok iyi kazanıyorlar,şöyle tatillere gidiyolar......sonu gelmez bu anlattıklarının.
neyse ok dedim,üye olayım,bıktım çünkü bu konuşmaların kısır döngüsünden.üye olmak için bir grup amway ürünü almak lazımmış,ürünü kullandım öyle tavsiye ediyorum mantığıyla.ok dedim alalım,ne kadar bu ürün paketi,600 tl:53: içinde makyaj malzemesinden tut araba cilasına,yer temizleyicisine kadar herşey var.evet demişim bi kere,fiyatı duyduktan sonra vazgeçmeyi de kendime yediremedim,ürünleri alır kullanırım en kötü şartlarda dedim üye oldum.
marketten aldığım 10 tl'lik yüz temizleme jeli daha güzel valla bence.hatta geçen gün banyo dolabını elden geçirirken köşede kalmış bir krem gördüm,hop çöpe,salaklalığıma yanaraktan :ssz:
ayrıca bir de sessiz,sakin bir tipsen( mesela benim gibi ),aman hiç bulaşma.başına iş alma arkadaşım.tabi benimkiler tecrübe ve tavsiye(dahası da var ama anlatmak istemiyorum,çok sinirlendim yine giden 600 tl'ye)
ağrımayan başına çapıt sarma :36:

Son düzenleme:
benide ikna etmeye çalıştılar.aldım katoloğu gittim eve verdim babama.bi güzel netten araştırdık.ve hiç iyi yorum ve taktik okumadım diyebilirim.istersen sende bi netten araştır
bende biraz araştırdım ama pek bir bilgi edinemedim

Merhaba...Ben amway satış temsilcisiyim..Ev toplantılarına katılıyordum oğlum olana kadar bebekkende gittim şuan 2 yaşında ve ben 1 senedir gidemiyorum..Ama satış yapıyorum kendi ürünlerimi indirimli alıyorum..Ama tabi kolay değil çevreyi toplantılara katılarak aktif olarak edinebilirsiniz..

Bende satış yapıyorum ama üye nıck insanlar ile uğraşmak zor..Ancak bütün toplantılara seminerlere katılırsanız ve iş gibi görüp emek verirseniz güzel para kazanırsınız..

Ayrıca eğitimlerde kendinizi de geliştiriyorsunuz..

benimde küçük çocuklarım var öyle her toplantıya seminere falan katılamam yani bunu iş gibi yapamam canım çevreme satış yapayım desem o da zor herkes yanaşmıyor biraz ürünler pahalı benimde pek çevrem yok yani pek kafama yatmıyor:19:

hanımlar bu kişi benim kimlik bilgilerimi almıştı beni üye yapabilir mi bu şekilde bilenler cevap verirse sevinirim:26:

Bu katalogla yapılan satışları hiç tavsiye etmem ...
Satışı bi dert, kargosu, ödemesi, sattıgın kişiden para alması hepsi ayrı bi dert, hiç bullaşma derim ben.

aman ha sakın bulaşmayın. sırf zarar ve saçmalık.
ben de bi ara yaptım kadın anlata anlata bitiremiyordu. yok şu kadar kazanıyorlarmış da millet işini bırakıp bu işi yapıyormuş da falan filan.. hepsi fos hepsi saçmalık. bi de onu bunu toplayıp evlerde tanıtım yapmazlar mı ne gıcık
:19::19:

merhaba ben dürüstçe yazayım size işin boyutunu, ben amwaye üyeyim şu an ve satış yapma hakkım var. ürünler çok güzel bilirsiniz lancome diye bir marka vardır kozmetik sektöründe kalitelidir. amwayin makyaj malzemeleri lancomedan daha iyi derecede ANCAK kozmetikçide bir insan 1 liraya oje alırken neden amwayden 5 lira verip alsın? ben girerken düşündüm ki kaliteyi tercih eden insanlar olabilir ama iş öyle değil. ürünlerin tutulmamasının nedeni en başta bu.
konsantre ürünler uzun süre gidiyor diye satılmaktaydı en başta şimdi bakın marketlere tüm ürünler konsantre. bunu ürünleri kötülemek için değil satışları yapmanın neden zor olduğunu anlatmak için yazıyorum buraya. çevreniz genişse bile sizi çok zorlayacaktır çünkü insanlar birbirlerine genelde kaliteyi değil fiyatları anlatır.
en son da şunu söylemek istiyorum. bi yorum görmüştüm saadet zinciri diye tanımlanmış. öyle bir düzen yok. saadet zincirinde üye yapar paranızı alırsınız. amwayde her ay satış yapmak zorundasınız. yaptığınız satışların %30unu elden kar olarak alıyorsunuz daha sonra puanınıza göre şirkette banka aracılığıyla belli bir prim veriyor. bana ilk ay 5 lira gibi komik bir rakam gelmişti :) ha saadet zinciri kısmına dönersek, benimde altımda bir sürü üye var ve iki kolum baya uzun ancak ben satış yapmadığım için hiç bir şekilde para alamıyorum.
sürekli uğraş isteyen her hafta toplantıları olan her yıl seminerleri yapılan bir şey ve ben öğrenci halimle bunları karşılayamıyorum. eşiniz istemiyorsa bence tekrar düşünün. çünkü parayı alıp sipariş vermiyorsunuz. insanlar istiyor kredi kartınızdan kesiliyor ve daha sonra paranızı alıyorsunuz. benim elimde bu şekilde çok mal kalmıştı daha sonra vazgeçen insanlar çoğunlukta. bir an gaza gelip tamam diyorlar sonrada ürün elinizde patlıyor.
çok uzun oldu farkındayım iyice öğrenin aklınızda soru işareti kalmasın diye yazdım.
tabi birde şu yönü var, maddi durumunuz yeterli ve bol zamanınız varsa başlayın bir iki yıla kalmaz işi tamamen öğrenir iyi paralar kazanabilirsiniz. çünkü bu işte ayda 45 bin kazanan insanlar var onlarla ev toplantılarına çok katılmıştım.

evet yapabilirr, istemediğinizi söyleyin
bayanla konuştum eşim kesinlikle istemiyor beni üye yapma dedim yine ikna etmek istedi ama ben yok deyince tamam dedi
merhaba ben dürüstçe yazayım size işin boyutunu, ben amwaye üyeyim şu an ve satış yapma hakkım var. ürünler çok güzel bilirsiniz lancome diye bir marka vardır kozmetik sektöründe kalitelidir. amwayin makyaj malzemeleri lancomedan daha iyi derecede ANCAK kozmetikçide bir insan 1 liraya oje alırken neden amwayden 5 lira verip alsın? ben girerken düşündüm ki kaliteyi tercih eden insanlar olabilir ama iş öyle değil. ürünlerin tutulmamasının nedeni en başta bu.
konsantre ürünler uzun süre gidiyor diye satılmaktaydı en başta şimdi bakın marketlere tüm ürünler konsantre. bunu ürünleri kötülemek için değil satışları yapmanın neden zor olduğunu anlatmak için yazıyorum buraya. çevreniz genişse bile sizi çok zorlayacaktır çünkü insanlar birbirlerine genelde kaliteyi değil fiyatları anlatır.
en son da şunu söylemek istiyorum. bi yorum görmüştüm saadet zinciri diye tanımlanmış. öyle bir düzen yok. saadet zincirinde üye yapar paranızı alırsınız. amwayde her ay satış yapmak zorundasınız. yaptığınız satışların %30unu elden kar olarak alıyorsunuz daha sonra puanınıza göre şirkette banka aracılığıyla belli bir prim veriyor. bana ilk ay 5 lira gibi komik bir rakam gelmişti :) ha saadet zinciri kısmına dönersek, benimde altımda bir sürü üye var ve iki kolum baya uzun ancak ben satış yapmadığım için hiç bir şekilde para alamıyorum.
sürekli uğraş isteyen her hafta toplantıları olan her yıl seminerleri yapılan bir şey ve ben öğrenci halimle bunları karşılayamıyorum. eşiniz istemiyorsa bence tekrar düşünün. çünkü parayı alıp sipariş vermiyorsunuz. insanlar istiyor kredi kartınızdan kesiliyor ve daha sonra paranızı alıyorsunuz. benim elimde bu şekilde çok mal kalmıştı daha sonra vazgeçen insanlar çoğunlukta. bir an gaza gelip tamam diyorlar sonrada ürün elinizde patlıyor.
çok uzun oldu farkındayım iyice öğrenin aklınızda soru işareti kalmasın diye yazdım.
tabi birde şu yönü var, maddi durumunuz yeterli ve bol zamanınız varsa başlayın bir iki yıla kalmaz işi tamamen öğrenir iyi paralar kazanabilirsiniz. çünkü bu işte ayda 45 bin kazanan insanlar var onlarla ev toplantılarına çok katılmıştım.

canım benim zamanımda bol değil çocuklarım var maddi imkanımda şu an çok elverişli değil ayrıca çok çevrem de yok bulunduğum yerde yeni sayılırım kısacası bu işten pek karım olmaz benim sanmıyorum:50:bayana kesin bir dille yok dedim tamam dedi rahatladım:31:

hanımlar bu kişi benim kimlik bilgilerimi almıştı beni üye yapabilir mi bu şekilde bilenler cevap verirse sevinirim:26:

Evet yapabilir ama uye olurken imza atman gerekmiyor mu foruma.

bilmiyorum ki canım imza falan gerekmiyor mu acaba:44:
bu da çok saçma kimlik bilgisini bildiğimiz herkesi üye yapabiliriz o zaman nasıl bir iş bu:19:

Haberlerde gosteriyorlar ara sira kimlik bilgilerinizi kimselere vermeyin dige,cunku tehlike boyutu cok,eger sizi uye yaparsa para isteyecektir mutlaka yillik aidat tutarinda odeme yapmazsiniz olur biter.

bilmiyorum ki canım imza falan gerekmiyor mu acaba:44:
bu da çok saçma kimlik bilgisini bildiğimiz herkesi üye yapabiliriz o zaman nasıl bir iş bu:19:
sadece kimilk bilgileriyle üye olamazsınız, kredi kartı bilgilerinizi adresinizi de vermek zorundasınız ayrıca bir banka hesabı da istiyorlar. ve tabiki imza atıp başlangıç seti almanız gerekir satış temsilcisi olmanız için.

Back