• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar bir sorum var lütfen bakarmısınız

Mihriban

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
12.699
18
206
Adana
merhaba hanımlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama size bir sorum olacak benim bir akrabam beni anway üye yapmak istiyor ben kararsızım aranızda anway ürünü kullanan yada üye olup bu işi yapanlar var mı memnun musunuz :44:fikirlerinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim:31:

ablam üye olmuştu bileziğini bozdurarak bu işe girdi.kazançta yok satışta yok.bende oriflameye girmiştim.satış yapamadım hep kendime aldım bir sürü zarar.ben tavsiye etmem.ama çevresi çoksa sosyal ve ağzı laf yapıyosa belki yapabilir ;)

merhaba hanımlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama size bir sorum olacak benim bir akrabam beni anway üye yapmak istiyor ben kararsızım aranızda anway ürünü kullanan yada üye olup bu işi yapanlar var mı memnun musunuz :44:fikirlerinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim:31:

çevren genişsse gir canım ama pek satılan bi ürün değil illa böle bi işe giriceksende avona gir en çok o satış yapıyor:)

çevren genişsse gir canım ama pek satılan bi ürün değil illa böle bi işe giriceksende avona gir en çok o satış yapıyor:)

yok canım çevrem pek geniş değil öyle çok konuşkan biri de sayılmam ama akrabam yaparsın diyor seni eşine mahçup etmiyecem diyor çünkü eşimde çok girmemi istemiyor kafam karışık yani:44:

Yanlış anlamayın ama üye yapılan her kişi üzerinden de para kazanılıyor.
Bir tür saadet zinciri gibi bir şey.
Çevreniz darsa hiç girmeyin bu işe.
Şimdi heryer market , çeşit çok fiyatlar makul.
Amway tercih edilmiyor eskisi gibi.
Pazarlarda bile satılıyor.
Eşinizde karşıysa hiç kabul etmeyin.

birde anway toplantı yapıyordu evlerde.şimdiki zamanda kimse kolay kolay bunuda kabul etmez.herkesin gözü açıldı.pazarlamacılık eskisi gibi değil..şevkini kırmak istemem eğer çok istiyorsan bi dene.ama çok zor yani.birde ersağ diye organik ürünler çıkmış bende aldım banyo için güzel parlatıyo.istersen birde onu araştır

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama üye yapılan her kişi üzerinden de para kazanılıyor.
Bir tür saadet zinciri gibi bir şey.
Çevreniz darsa hiç girmeyin bu işe.
Şimdi heryer market , çeşit çok fiyatlar makul.
Amway tercih edilmiyor eskisi gibi.
Pazarlarda bile satılıyor.
Eşinizde karşıysa hiç kabul etmeyin.

akrabam anlattı zaten biliyorum üyeden para kazanıyorlar bu yüzden belki de çok ısrarcı.eşim gönüllü değil diyorum ama satılmayan ürün benim seni zorda bırakmam eşine mahçup etmem diyor bende kararsızım:44:

Amway in kataloğunu görmüştüm bir kere.. yani ben her zaman görerek, dokunarak, denerek alma taraftarıyım.
Avonda da aynı.markayı yermek istemiyorum ama daha önce aldığım bir iki şey tamamen hata..ruj alırsın rengi tutmaz… saç kremi alırsın saçı açmaz. Kullanıp da memnun kaldım dediğim bir şeyi yok. Hiç birini almıyorum o yüzden.

Avondan tut da amwaye kadar hemen hemen bütün markalarda denedim ben bu işi
dayanamayıp aldığım onca ürün yanıma kâr kaldı canım
Çevrem de coktu ağzım da laf yapar ama artık insanlar avmlerden çıkmıyor gidip dükkandan alıyor
Dertsiz başına dert alma derim ben çok bi kazancı kalmadı bu işlerin

Avondan tut da amwaye kadar hemen hemen bütün markalarda denedim ben bu işi
dayanamayıp aldığım onca ürün yanıma kâr kaldı canım
Çevrem de coktu ağzım da laf yapar ama artık insanlar avmlerden çıkmıyor gidip dükkandan alıyor
Dertsiz başına dert alma derim ben çok bi kazancı kalmadı bu işlerin

Evt hem taksiti var, hem kampanyası var, hem garantisi var..

Amway in kataloğunu görmüştüm bir kere.. yani ben her zaman görerek, dokunarak, denerek alma taraftarıyım.
Avonda da aynı.markayı yermek istemiyorum ama daha önce aldığım bir iki şey tamamen hata..ruj alırsın rengi tutmaz… saç kremi alırsın saçı açmaz. Kullanıp da memnun kaldım dediğim bir şeyi yok. Hiç birini almıyorum o yüzden.

katılıyorum avon bende kullandım kremlerinden pek memnun kalmadım:50:akrabam anwayi çok övüyor hem kozmetik hem de temizlik ürünlerini ama hiç kullanmadım burda kullanan arkadaşlar varsa fikir yazarlarsa sevinirim:44:ben evime ve kendime almak istiyorum ama satış yapamam gibi geliyor çünkü fiyatları da avon yada oriflame göre çok daha pahalı:26:

ürünlerini kullanıyorum memnunum ama bu işin distribütörlüğünü yapmam,gereksiz pahalı bir üyeliği var benım ürün aldıgım kişide cok ısrar etmıstı arastırdım ama bana göre bir iş değil ayrıca senın para kazanman için uğrasmıyorlar saadet zinciri gibi birşey altına ne kadar cok üye yaparsan o kadar kazanıyorsun bence hiç girme bu işlere

Yillar once kadinin birisi annem ve beni uye yapmak icin cok ugrasmisti sizin cevreniz cok genis iyi satis yaparsiniz diye biz kabul etmedik kadin evimize belki 20 sefer geldi ama ikna edemedi,cevremiz genis dogru ama cogu insan urunu alir parasini sonra verirler genellikle ama vermedikleri dusun parasini sen iceriyd borclanirsim,bir tanidigim baska bir urun satiyordu cevresindekiler aldiklari urunun parasini vermeyince hep kadin odedi.
Siz eger agzim iyi laf edemez,sattigim urunlerin parasini alamam derseniz hic girismeyin derim,illaki para kazanmak istiyorsaniz manti yapip satabilirsiniz yada ev yapimi recel cok ragbet gormektedir.

ürünlerini kullanıyorum memnunum ama bu işin distribütörlüğünü yapmam,gereksiz pahalı bir üyeliği var benım ürün aldıgım kişide cok ısrar etmıstı arastırdım ama bana göre bir iş değil ayrıca senın para kazanman için uğrasmıyorlar saadet zinciri gibi birşey altına ne kadar cok üye yaparsan o kadar kazanıyorsun bence hiç girme bu işlere

evet öyle ben üye olursam bu kişi kazanacak.bana üyeliğimin devam edebilmesi için senede 400-450 liralık alışveriş yapmam gerektiğini söyledi.istemzsen de üyeliğin iptal olur dedi:26: başka detay bilmiyorum sen üyeliği pahalı demişsin bilgin varsa detaylı yazabilir misin canım

Benı orıflame uyesı yapmıstı bı arkadas hıc satıs yapmadım ugrasmadım ugrasılcak ıste degıl zaten...

Yillar once kadinin birisi annem ve beni uye yapmak icin cok ugrasmisti sizin cevreniz cok genis iyi satis yaparsiniz diye biz kabul etmedik kadin evimize belki 20 sefer geldi ama ikna edemedi,cevremiz genis dogru ama cogu insan urunu alir parasini sonra verirler genellikle ama vermedikleri dusun parasini sen iceriyd borclanirsim,bir tanidigim baska bir urun satiyordu cevresindekiler aldiklari urunun parasini vermeyince hep kadin odedi.
Siz eger agzim iyi laf edemez,sattigim urunlerin parasini alamam derseniz hic girismeyin derim,illaki para kazanmak istiyorsaniz manti yapip satabilirsiniz yada ev yapimi recel cok ragbet gormektedir.

aynen öyle çok ısrar ediyor eşim istemiyor dedim ben seni mahçup etmem diyor yani bu kadar ısrara gerek yok aslında:19: akrabam diye kırmak da istemiyorum ama kaç defa olmaz dedim satamazsan mal benim diyor :26:burda da herkes olumsuz konuşuyor

evet öyle ben üye olursam bu kişi kazanacak.bana üyeliğimin devam edebilmesi için senede 400-450 liralık alışveriş yapmam gerektiğini söyledi.istemzsen de üyeliğin iptal olur dedi:26: başka detay bilmiyorum sen üyeliği pahalı demişsin bilgin varsa detaylı yazabilir misin canım

şöyleki bende zamanında oriflame ile ilgilendım satıs yapmak ıcın degıl ama kendıme ürün aldım ürünlerini seviyorum üye olurkende 4 sene evvel 20 tl lik alısverıs yapmam gerekıyordu yaptım eve üye oldum,yanlış olmasın ama amway de üye olurken yaklasık 150-250 arasında ürün alman lazım ki üyeliğin aktifleşsin seni üye yapacak olan kişi aynen şunu söyler bu ürünleri başkalarına satabilirsin aslında öyle bir şey olmuyor bu işle ugrasman için tamamen boş olman gerekiyor sabırlı olman gerekiyor ürün verdiğin insanlardan paranı zamanında alamayıp cebınden katacagın durumlar olabılır

bu işten kazanan iyi kazanıyor tabi ama bu üyelikler tamamen seni üye yapan kişiye etkı edecek sen satarsan oda kar payını alacak sende altına üye yaparsan o satacak sen kazanacaksın böyle sürüp gidiyor ben eğitimlerine katıldım bu amway in ordan biliyorum ama bana göre olmadıgını anladım

Bu tarz işlerin hep dertsiz başa dert almak olduğuna inanıyorum....Eşin zaten istemiyormuş akrabana eşim çok karşı hiç ısrar etme kabul etmiyorum de...Düşünsene üye olupta yoktan yere kendi parandan harcadığını ( bir kaç arkadaşımda böyle olmuştu da ) Sonra çek bakalım eşinin laflarını haklı olarak söylencek tabi...Bide şunu düşünün eşin bu tarz bir işi yapmak istese sen yok desen ama yinede yapsa ve zararlı çıksa çok kızmazmısın...?

Kap kacak sektörü o kadar genişledi ki her yerde bir kampanya var şimdi.. ve ucuz ayrıca..
İnsanlar artık katalogdan değil internetten alış veriş yapıyorlar.
İkinci bir durum da satıyorsun paranı almak için insanların peşinde koşuyorsun… ama sen peşin ödeme yapıyorsun. Amaç satmak ya güne gittin birine sattın diyelim. Gelince malzemeler kadın almazsa, unutursa garantisi var mı bunların.

Bu tarz işlerin hep dertsiz başa dert almak olduğuna inanıyorum....Eşin zaten istemiyormuş akrabana eşim çok karşı hiç ısrar etme kabul etmiyorum de...Düşünsene üye olupta yoktan yere kendi parandan harcadığını ( bir kaç arkadaşımda böyle olmuştu da ) Sonra çek bakalım eşinin laflarını haklı olarak söylencek tabi...Bide şunu düşünün eşin bu tarz bir işi yapmak istese sen yok desen ama yinede yapsa ve zararlı çıksa çok kızmazmısın...?

Kap kacak sektörü o kadar genişledi ki her yerde bir kampanya var şimdi.. ve ucuz ayrıca..
İnsanlar artık katalogdan değil internetten alış veriş yapıyorlar.
İkinci bir durum da satıyorsun paranı almak için insanların peşinde koşuyorsun… ama sen peşin ödeme yapıyorsun. Amaç satmak ya güne gittin birine sattın diyelim. Gelince malzemeler kadın almazsa, unutursa garantisi var mı bunların.

bunları bende düşünüyorum hanımlar zaten bu sebeplerden dolayı üye olmak istemiyorum kendimi de biliyorum öyle ağzı laf yapan çevresi geniş biri değilim ama akraba anlamak istemiyor seni eşine mahçup etmem deyip duruyor:26:

Back