• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar bana yardım eder misiniz ben ögretmenim görüştüğüm kişi deniz astsubayi sosyal medyadan tanıştık iki buçuk ay oldu daha önce çok ilişkim oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hadi , kapmissin yakışıklı subayı yanında da yüksek maaş, merkezde lojman, beş yıldızlı yaz kampı, görev ödeneği, Oy.k desteği, her şehirde sudan ucuz 5 yıldızlı konaklama, torpilli tayin bedava😂 Helali hoş olsun tsk ya🙏 Kübra bulursan kaçırma kız
Tamam

Bu konudan sonra bence o beni kapmış 🤣 diye düşünüyorum.
İmkanlara gelince no lojman ne kamp daha hiç birini göremedik malesef 🤣 tayin işi de işte 60 km gidip geliyorum her gün 🤣 öyle dışardan göründüğü gibi olmuyo malesef tabi ama şükür 🤣🤣
Şükür bacım şükür, onlar da olur... Zaten evin kapısından o gold apoletli laci uniformanin girişi yeter...Komşulara karşı behey behey...Di mi Kübra?

kafanın dikine gitmeye devam et saftorik gibi başına geliceklerden sonra akıllanırsın (sanmam) inşallah. Konyadan da çıkma sakın nolur ya 😂 sana tavsiye verilmez ki

Şükür bacım şükür, onlar da olur Zaten evin kapısından o gold apoletli lacivert uniformanin girişi yeter ....Di mi Kübra?
Öyle bi hayali varsa unutsun üniforma ile dışarda gezmek yasak kübracım, bende havalı bulurdum ama üniformayı ütülerken görüyorum yalnızca malesef 🤣🤠

Bence kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, belki de karşıdaki kişinin evlilik gibi bir niyeti bile yok. Karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışın. Diğer konularda zaten kafanız zamanla netleşir.
Ya bence yüksek ihtimalle öyle biri bile yok. Sosyal medya olmayan insanlarla dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back