- 17 Şubat 2015
- 7.469
- 19.542
- Konu Sahibi Kubra56565
Muneyi Sofia robot sandınız herhaldeMune konuyi kapatır mısın konu kapansin konu kapansin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muneyi Sofia robot sandınız herhaldeMune konuyi kapatır mısın konu kapansin konu kapansin
TamamHadi hadi , kapmissin yakışıklı subayı yanında da yüksek maaş, merkezde lojman, beş yıldızlı yaz kampı, görev ödeneği, Oy.k desteği, her şehirde sudan ucuz 5 yıldızlı konaklama, torpilli tayin bedava Helali hoş olsun tsk ya Kübra bulursan kaçırma kız
Mune geri dönsün geri dön geri dön konuyu kapat kapat kapat kapat bir daha tövbe konu açamm amanKübra hanımcığğğm mune bi insan bi çişe falan gitmiştir dur hele
Niye stajyer? Ceo da olabilirdiniz büyük düşününSosyal medyada herkes bişey zaten ben koç holding de stajyerim
Şükür bacım şükür, onlar da olur... Zaten evin kapısından o gold apoletli laci uniformanin girişi yeter...Komşulara karşı behey behey...Di mi Kübra?Bu konudan sonra bence o beni kapmış diye düşünüyorum.
İmkanlara gelince no lojman ne kamp daha hiç birini göremedik malesef tayin işi de işte 60 km gidip geliyorum her gün öyle dışardan göründüğü gibi olmuyo malesef tabi ama şükür
Üniformayı alıp gerektiğinde spor olsun diye giyebilen yakın çalışan kocaŞükür bacım şükür, onlar da olur Zaten evin kapısından o gold apoletli lacivert uniformanin girişi yeter ....Di mi Kübra?
Öyle bi hayali varsa unutsun üniforma ile dışarda gezmek yasak kübracım, bende havalı bulurdum ama üniformayı ütülerken görüyorum yalnızca malesefŞükür bacım şükür, onlar da olur Zaten evin kapısından o gold apoletli lacivert uniformanin girişi yeter ....Di mi Kübra?
Konu kapansin konu kapansin konu kapansin mune mune muneŞükür bacım şükür, onlar da olur... Zaten evin kapısından o gold apoletli laci uniformanin girişi yeter ....Di mi Kübra?
Konu kapansin konu kapansinkafanın dikine gitmeye devam et saftorik gibi başına geliceklerden sonra akıllanırsın (sanmam) inşallah. Konyadan da çıkma sakın nolur ya sana tavsiye verilmez ki
Robot musun sen ya bir de öğretmenim diyosun bu ne biçim konuşma Selena’yı mı çağırıyosun? Sitenin kullanım koşullarından konu nasıl kapatılır onu oku önceKonu kapansin konu kapansin konu kapansin mune mune mune
Adamı da böyle darlamayın aman kaçar yoksaKonu kapansin konu kapansin konu kapansin mune mune mune
Neden?İmdat imdat imdat resmen
Sen kesin 15 yaşında falansınKonu kapansin konu kapansin
Ben ne bileyim bugün üye oldum her gün mü kullanıyorum sizin gibiRobot musun sen ya bir de öğretmenim diyosun bu ne biçim konuşma Selena’yı mı çağırıyosun? Sitenin kullanım koşullarından konu nasıl kapatılır onu oku
Kız gül diye yapiyoz amma kastın ha...Mune de mune ? Bı dur iki eglenicez şurdaKonu kapansin konu kapansin konu kapansin mune mune mune
Ya bence yüksek ihtimalle öyle biri bile yok. Sosyal medya olmayan insanlarla doluBence kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, belki de karşıdaki kişinin evlilik gibi bir niyeti bile yok. Karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışın. Diğer konularda zaten kafanız zamanla netleşir.
Siteye üye olurken onayladığın metni okumamak senin probleminBen ne bileyim bugün üye oldum her gün mü kullanıyorum sizin gibi