- 19 Mayıs 2020
- 46.329
- 207.226
- Konu Sahibi Kubra56565
Benim çevremde olumsuz örnekler olabilir ama sizin elinizde de bişey yok ki. Önemli olan benim çevrem değil yani, 2 aylık telefon muhabbetinin size ne kazandırdığı. Yarın adam sizi engelleyip gitse evlense ne yapabilirsiniz? Ayrı memleket, ayrı çevreler, ayrı hayatlar henüz aralarında bir kontakt olmamış. Siz hiç olmamışsınız gibi olması işten bile değil. Sosyal medyalarını kapatsa evlendiği kadının yüzünü bile göremezsiniz. Anladınız mı meseleyi? Bakın ben de facebookta tanıştım ama biz haftasına buluştuk. Yanına gittim, yanıma geldi. 3 yılda evlendik. Birbirine değen bir hayatınız yok, eliniz elini bile tutmadı. Buna rağmen büyük beklentiler.Ben yüz yüze de tanıştım hiç bir şey olmadı arkadaşım sosyal medyadan buluştu iki kereden sonra evlendi bn o zaman karsiydim ve şuan mutlular o yüzden bende artık kurallarımi kırdım sizin çevrenizde hep olumsuz örnekler olabilir asker polis jandarma bunlar zaten ögretmen istiyor herkese yazmazlar onlarda herkesin kriteri var meslek ve üniforma için gelen çok oluyor onlara da o histir bir cümledor bazen on yıl yüz yüze görüşrsnz olmaz bazen bir kere bulurşrz olur kesinlikle o ayrı bir şeydir nerden değil kimle tanıştığımız önmli bu önyargilarla ilerlenmez hayatta sağlikli değil fikirleriniz bn cahil biri değilim evle televizyon arası değil hayatım ordan çıktı diye istemiyorum diye bir şey yok iki buçuk ay uzun bir süre kısa değil bir on bed günfe evkeniyor insanlar