- Konu Sahibi Kubra56565
Daha 2 buçuk ay olmuş konuşalı üstelik sosyal medyadan tanıdığın biriyle nasıl sonu evlilik olacakmış gibi plan yapıyorsunuz anlamadım. Adam yalancı olabilir, rol yapıyor olabilir, gönül eğlendiriyor olabilir, doğru düzgün yüz yüze bile gelmemişsinizdir. Karşı taraf evlilik bahsini bile açmamıştır belkide. Gerçekçi olun. Bu durumları düşünmeniz için adamı çok iyi tanımanız ve adamın gerçekten evlilik istemesi gerek buda sosyal medyada tanıdığın doğru düzgğn vakit geçirmediğiniz biriyle şimdilik düşünülecek durumlar değil.Hanımlar bana yardım eder misiniz ben ögretmenim görüştüğüm kişi deniz astsubayi sosyal medyadan tanıştık iki buçuk ay oldu daha önce çok ilişkim oldu hep sorunlu ruhsuz adamlardi ya da yarı yolda birakan tipler ilk defa bana iyi gelen iyi hissettiren birini buldum onun mesleğinden dolayi herkes bırak diyor deniz astsubayi olması sürekli gitmesi yüzünden ben kendim Konya'da görev yapıyorum onun dışında bir yere gidemem annem yaşli ve hasta o da gelemiyor ne yapsam sizce sadece bu mevzudan biriyle konuşma kesilir mi deniz astsubayi eşi olan varsa o da yorum yaparsa çok sevinirim
Son düzenleme: