- 14 Ağustos 2018
- 19.966
- En iyi cevaplar
- 2
- 75.113
- 598
- Konu Sahibi gizemliasli
Selamlar arkadaşlar. Benim konum biraz sorun biraz içim açılsın diye yazıya dökme.
İş sebebiyle şehir değiştirdim. İstanbuldaydım ancak şu an çok daha soğuk , yüksek kesim bi yerde evim. Eksilerde hava. Son 2-3 gündür kar yağmur fırtına seri seri gerçekleşiyo ve ben donuyorum
iliklerime kadar. Neyse eve gelelim, ev de donuyo. Sıfır ev ve içi bildiğiniz boş şu an. Esya vs henüz alınmadı/teslim tarihi gelmedi. Anamın evinde 30 da açılmış kombiyle oturmaya alışkındık he o da serindi ama burda 30 la burnum donuyo evin içinde. Ama son zamlardan sonra anneme bile gelen faturalardaki artışı duyunca elim zatürre olma seçeneğine kayıyo. Bi yandan bu fatura kaç gelicek tedirginliği yaşıyorum bi yandan kızım saçmalama mevsimi şu an akşamları aç biraz diyorum. İnternetten bakındım kalorifer arkası aluminyum paneller varmış onlardan mı alıyım? Camlara şeffaf patpatlardan yapıştırılıyomuş camdan gelen soğuğu gerçekten kesiyo diyolar, Dyson hot& cold’um da var ama onu da elektrik faturası korkusuna açamıyorum ki doğru düzgün
Bana bir şeyler tavsiye edin hanımlar, odanın ortasında su kaynat buharıyla oda ısınır, her akşam bi ağaç dalı yak odada öyle ısınır ya da yere şunu koy yerden ısınsın evin deyin (halı altı ısıtıcı da işe yarar mı oda ısınmasında bilemedim ki).
Bu arada dipnot hayatımda ilk kez kendi evimi yönetiyorum yani fatura kira vs her şey bende ilk defa kendimi her şeyiyle çekip çeviricem o yüzden böyle tırsıyorum faturadan vs. Zaten. Yani belki de 1 ay sonra kendimi bi görsem referansım olucak bak gecen ay böyleydi böyle oldu diye.
Kafamın içini birazcık dökmüş oldum. Okuyan herkesin gözüne sağlık.
İş sebebiyle şehir değiştirdim. İstanbuldaydım ancak şu an çok daha soğuk , yüksek kesim bi yerde evim. Eksilerde hava. Son 2-3 gündür kar yağmur fırtına seri seri gerçekleşiyo ve ben donuyorum

Bana bir şeyler tavsiye edin hanımlar, odanın ortasında su kaynat buharıyla oda ısınır, her akşam bi ağaç dalı yak odada öyle ısınır ya da yere şunu koy yerden ısınsın evin deyin (halı altı ısıtıcı da işe yarar mı oda ısınmasında bilemedim ki).
Bu arada dipnot hayatımda ilk kez kendi evimi yönetiyorum yani fatura kira vs her şey bende ilk defa kendimi her şeyiyle çekip çeviricem o yüzden böyle tırsıyorum faturadan vs. Zaten. Yani belki de 1 ay sonra kendimi bi görsem referansım olucak bak gecen ay böyleydi böyle oldu diye.
Kafamın içini birazcık dökmüş oldum. Okuyan herkesin gözüne sağlık.