Hanımlar biz arkadaşım ile hemen hemen aynı haftalarda cinsiyet öğrendik ben 15+6 da oda 16+3 gibi filan önce arkadaşım öğrendi ona doktor %70 veya %80 kız demiş cinsiyet partisi filann yaptı sonra gitti kız bebek için oda takımı aldı kat kat kız bebek kıyafeti aldı bende dedim ki Seren sen bence çok acele ediyor sun doktor sana yüzdeler le konuşmuş açık kapı bırakmış kesin kız dememiş sana bence detaylı udrason bekle tam netleşsin kesin yüzde yüz kız demesini bekle daha fazla bence alışveriş açısından abartma dedim bana doktor 2 kez sormama rağmen kesinlikle kız dedi bacak arasını net gördüm bomboş Du ama özellikle burda da çok okudum kız denip erkek olan erkek denip kız çıkan onları okuduktan sonra kesin kız demiş olsa bile şüpheye düştüm detaylı udrason bekliyorum daha bebeğime 1 çöp dahi almadım öyle dedim diye bir yüzü düştü insanın hevesini kursağında koyuyor sun dedi birdaha resim video filan atmadı aldıklarını ben kötü birşey demedim ki sonradan farklı bir cinsiyet çıkar ise aldıkları kıyafete yazık odaya yazık kıza çok bağlanıp böyle bir anda erkek miş denir ise üzülür diğe uyarmak istedim ama çok farklı anlaşıldım yada benim uyarma şeklim mi yanlıştı çözemedim sizce sorun bende mi ben mi anlatamamışım