Hanimlar ankastre firinda hangi marka tavsiye edersiniz

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
Meraba hanimlar ankastre de Hangi marka daha iyi pisirir memnunmusunuz kullandiginiz markalardan lutfen fikir verin .konuyu nereye acacagimi bilmiyorum kusuruma bakmayin

Bosch aldım ben, çok memnunum. Ama sizin beklentileriniz neler mesela? Ben aynı anda kek ve börek pişirmem. Her şeyi ayrı ayrı pişiriyorum. Ama lokum gibi pişiriyor her şeyi.

evin kendi ankastre takımı vardı miele marka, çok kullanmadım zaten ama eve gelen herkes hayran oluyordu annem teyzem vs. memnundum ben de.

Kızlar bende de bosch marka bir ankastre fırın var 1 sene oldu alalı kek cok güzel pişiriyor ama mesela poğaca börek vb seyleri illa cevirmem gerekiyor arka tarafında kalan kısmını yakıyor ellemezsem.. annemde arcelik var asla cevirme vs gerekmez 12 yıllık falan ondaki...

Hani bakmzsan bi taraf yanar oyle olmasin esit pisirsin surekli tepsi cevirmeyim istiyorum birde benim yaramaz bi yavrum var bulasik camasir dugmelerini soktu hep. guvenlikli olan varmi mesela dugme cevrilince hemen calismasin cocuk kilidi gibi cok tesekkurler simdiden

bulaşık makinesi hakikaten beş para etmez, kötünün de kötüsü.

Her gün nalet olsun böyle bulaşık makinesine diye diye kullanıyorum
Ev kira olmasa atcam kapının önüne
Ufacık zaten içi
Bi de deterjan gözünün olduğu tarafa bi bulaşık koyunca deterjan dağılmıyo makineye. Öyle pis suyla yıkayıp bırakıyor, ay pis makine.

Fırını iyi pişiriyor ama iki saat soğumuyor
Almasın kimse franke

Arçelik kullanıyorum.
Pişirmesiyle ilgili hiç sorun yaşamadım ama tuttuğum yerlerin rengi attı, düğmelerin falan da öyle.
Bir defa değişim hakkımız varmış, değiştirdik yine aynı. Ama tipini çok seviyorum. Rustik ankastre. Yine olsa yine alırım, aşırı sevimli geliyor.

Bosch

Nerede ise çocuk kilidi olmayan beyaz eşya yok ki

Benim 2005 te alınan eşyalarımda da vardı

Ocak tehlikeli sadece

Meraba hanimlar ankastre de Hangi marka daha iyi pisirir memnunmusunuz kullandiginiz markalardan lutfen fikir verin .konuyu nereye acacagimi bilmiyorum kusuruma bakmayin
pahalı istiyorsanız simeens, ucuz ama kaliteli istiyorsanız dominox marka çok iyi, beyaz renkli ve yatık davlumbaz. Yemek tastiginda ocak sönüyor yani otomatik gazi kesiyor, cok güzel. Cocuk kilidi de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…