Hanımlar adetine 1-2 kala hamile kalınır mı hamile olan varmı?

Adet olacağım gün de pembemsi bi akıntı olmuştu adet olucam sanırım demiştim ama 3 gün geçti onun üzerinden hiçbi şey yok o da benim kafamı karıştırdı neden öyle oldu acaba hiç olmazdı
Ya ben umutlandırmış olmim ama bence sen hamilesin pembe akıntı yerleşme diye geçiyor ama bişey daha soracağım sadece adet gününden 1 gün öncesi mi ilişki oldu eğer öyleyse 1 günde yerleşme olmaz ?

Ya ben umutlandırmış olmim ama bence sen hamilesin pembe akıntı yerleşme diye geçiyor ama bişey daha soracağım sadece adet gününden 1 gün öncesi mi ilişki oldu eğer öyleyse 1 günde yerleşme olmaz ?
Adet günümden 2 gün önce2 gün üst üste oldu ondan önce korunuyordu eşim canım adet günümde de pembemsi akıntı oldu ama bazıları oluyor bazıları adete 1 gün kala hamilelik olmaz diyor kafam karıştı valla

Adet günümden 2 gün önce2 gün üst üste oldu ondan önce korunuyordu eşim canım adet günümde de pembemsi akıntı oldu ama bazıları oluyor bazıları adete 1 gün kala hamilelik olmaz diyor kafam karıştı valla
Bence bir idrar testi yap çıkmayabilir ama en azından merakını bi süre gider 1 hafta olursa da kan verirsin :)

6 aylık evliyim canım artık bebek düşünüyoruz ilk defa korunmadık bakalım nasipp :) senin var mı bebek :)
Bende 4 buçuk aylık evliyim hemen hemen ve 7 haftalık hamileyim biz hiç korunmadık 3. Ayda oldu şükür :) darısı başınıza ama düşünmemeye çalış stres geciktirir ters etki yapar rahat ol hemen gelsin bebiş :)

Bende 4 buçuk aylık evliyim hemen hemen ve 7 haftalık hamileyim biz hiç korunmadık 3. Ayda oldu şükür :) darısı başınıza ama düşünmemeye çalış stres geciktirir ters etki yapar rahat ol hemen gelsin bebiş :)
Ay ne güzel canımm allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. İnşallah bakalım çok düşünmüyorum da böyle bi tuhaflık olunca kafam karıştı :D

Ay ne güzel canımm allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. İnşallah bakalım çok düşünmüyorum da böyle bi tuhaflık olunca kafam karıştı :KK70:
Amin canım çok saol :)Evet heycan çok fena ben çok iyi anlıyorum seni :) inşallah Rabbim çok bekletmeden verir bebişini :)

Ya normalde benim adetlerim bi gün iki gün oynardı bu sefer neden böyle oldu acaba sizi görünce umutlanıyorum testte çıkmayınca dedim söktürücü içeyim ama varsa eğer diye onu da içemedim
Ay sakın içme bak ben kesin hamilesindir demiyorum ama ihtimal ihtimaldir ben bi sefer 5 gün geciktim adet oldum ama bi seferde 5 gün geciktim hamileydim ikisinde de idrar testi negatifti yani sakın ilaç kullanma

Back
X