esra4213 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2020 45 14 29 11 Kasım 2020 Konu Sahibi esra4213 #41 Yaseminceel .!.: 6 gün varken erken gebelik testi denedim negatifti adet günümde denedim işte bugün hafif silik bit pozitif gördüm denesendeçıkmayabilir. Benimki normal gebelik testiydi. Genişletmek için tıkla... Testin resmi var mı acaba
Yaseminceel .!.: 6 gün varken erken gebelik testi denedim negatifti adet günümde denedim işte bugün hafif silik bit pozitif gördüm denesendeçıkmayabilir. Benimki normal gebelik testiydi. Genişletmek için tıkla... Testin resmi var mı acaba
S su949494 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2020 17 0 30 7 Aralık 2020 Konu Sahibi esra4213 #42 ebrulim38 .!.: Ovulasyon testi ile gebelik testi farklı hormonları ölçüyor bence en garantisi battan sonra gebelik ovulasyon sasırtır Genişletmek için tıkla... Bir türlü tutturamıyorum bende
ebrulim38 .!.: Ovulasyon testi ile gebelik testi farklı hormonları ölçüyor bence en garantisi battan sonra gebelik ovulasyon sasırtır Genişletmek için tıkla... Bir türlü tutturamıyorum bende