Gebeliğe Hazırlık Hanımlar acil.. ovülasyon ve gebelik...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç kullanmadım kuzum. Bu yorumuda şu yüzden yapıyorum. Benimde adetime tam bir hafta var benimde prolaktinim yuksek dostinex ve klomen kullandım doktorum 10 unda adet olmam gerekiyor 13 ünde kan testi yap dedi heycanla bekliyorum hafi hayırlısı bakalım. Bu ay olmazsa bende ovulasyon testlerini denicem artık. 5 aydır bekliyoruz. Inşallah hamissindir🧡
Gebelik testi yaptınız mı merak ettim 😇🤔🤔

Gebelik testi yaptınız mı merak ettim 😇🤔🤔
Hayır yapmadim iki günüm var adetime hep husranla sonuclaniyor ama sabirla adet gunumu bekliyorum 10 unda olmazsam 11 inde yapicam doktorumda 13 ünde kan ver demişti ama 13 ünde kadar bi idrar testi yapicam eşimle öğrenmeden ona supriz yaparım 1 gün öncesinden diye düşünüyorum Rabbim nasip ederse inşallah. Göğüslerimde bi sertlik olustu kasiklarda batmalarim var asiri uyku hali ve koku hassasiyetim var. Bu ay daha belirgin belirtiler yaşıyorum ama hayırlısı bakalım yinede umutlanmak ıstemiyorum. 🙈

Ovulasyon testi ile gebelik testi farklı hormonları ölçüyor bence en garantisi battan sonra gebelik ovulasyon sasırtır

Hayır yapmadim iki günüm var adetime hep husranla sonuclaniyor ama sabirla adet gunumu bekliyorum 10 unda olmazsam 11 inde yapicam doktorumda 13 ünde kan ver demişti ama 13 ünde kadar bi idrar testi yapicam eşimle öğrenmeden ona supriz yaparım 1 gün öncesinden diye düşünüyorum Rabbim nasip ederse inşallah. Göğüslerimde bi sertlik olustu kasiklarda batmalarim var asiri uyku hali ve koku hassasiyetim var. Bu ay daha belirgin belirtiler yaşıyorum ama hayırlısı bakalım yinede umutlanmak ıstemiyorum. 🙈
İnşallah hamilesindir 🤩

Aminn çok teşekkür ederim. Inşaallah birlikte kucagimiza alırız bebeklerimizi Allahım herkese tartışın mutlulugu
Benim henüz belli değil bi belirti de hissetmiyorum rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman versin 🤗 bir başkasının güzel haberlerini almakta tıpkı kendi mutluluğun gibi oluyor 🌼😇

Benim henüz belli değil bi belirti de hissetmiyorum rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman versin 🤗 bir başkasının güzel haberlerini almakta tıpkı kendi mutluluğun gibi oluyor 🌼😇
Canım benim çiçeğim Alllahim nasip etsin inşallah 5 ay bekledik o kadar güzel bi duygu ki Aynen öyle Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin.🙏🧡

Tebrik ederim sizin adınıza çok mutlu oldum bir şey sormak istiyorum göğüs hassasiyeti ne zaman başladı acaba kaçıncı haftada belirtiler oldu
Çok teşekkür ederim balım son 2 gündür var göğüs hassasiyeti değilde goguslerimde sertlik oluştu. 1 haftadır uyku belirtisi ve sık güveye çıkma belirtilerini yaşıyorum kuzum.

Yaa hadi gözğn aydın testi bat gününde mi yaptın erken ebelik miydi yoksa normal miydi benimde bata 1hafta var evdeki ovulasyon testini denesenmi
6 gün varken erken gebelik testi denedim negatifti adet günümde denedim işte bugün hafif silik bit pozitif gördüm denesendeçıkmayabilir. Benimki normal gebelik testiydi.

X