Hiç kullanmadım kuzum. Bu yorumuda şu yüzden yapıyorum. Benimde adetime tam bir hafta var benimde prolaktinim yuksek dostinex ve klomen kullandım doktorum 10 unda adet olmam gerekiyor 13 ünde kan testi yap dedi heycanla bekliyorum hafi hayırlısı bakalım. Bu ay olmazsa bende ovulasyon testlerini denicem artık. 5 aydır bekliyoruz. Inşallah hamissindir
Heyecanlandım bak şimdiEvet var gebelik testi yapın
Inşallah kuzum benim adetime 3 gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama günler geçmiyor sankiHeyecanlandım bak şimdiinşallah hayal kırıklığı yaşamam
Ayy hadi inşallah güzel haberler alırızSende öyle yap çünkü çok iyi anlıyorum bu psikolojiyi ne zaman ne vakit geçmiyor sonucları paylaşalım birbirimizle olur mu olursa aynı zamanlarda olucak inşallah Rabbim nasip etsin
Benimde öyle olur inşallah teşekkür ederimBen ovulasyonla öğrendim gebeliğimi koyulaşmıştı aynı böyle sonra gebelik testi yaptım pozitifti
Bende birkaç gün içinde hcg testi yapıcam inşallah.. bakalım hayırlısıBende adete 5 gün kala yaptım ovulasyon t cizgisi c den önce belirdi hemen gebelik testi yaptım coook silik ikinci cizgi cıkmıstı
Adetime ortalama 1 hafta var ovülasyon testi bu şekilde çıktı. Şu an önceki adetimin 26. günündeyim. Daha önceki yaptığım testlerde 17. günde pik olmuştu.. gebelik olma ihtimali var mı sizce?
O ihtimali de göz önünde bulunduruyorum teşekkür ederimSen yine bu günü değerlendir bazı insanda ikinci yumurtlama olabilir.
Bende adete 5 gün kala yaptım ovulasyon t cizgisi c den önce belirdi hemen gebelik testi yaptım coook silik ikinci cizgi cıkmıstı
Ben ovulasyonla öğrendim gebeliğimi koyulaşmıştı aynı böyle sonra gebelik testi yaptım pozitifti
Hiç kullanmadım kuzum. Bu yorumuda şu yüzden yapıyorum. Benimde adetime tam bir hafta var benimde prolaktinim yuksek dostinex ve klomen kullandım doktorum 10 unda adet olmam gerekiyor 13 ünde kan testi yap dedi heycanla bekliyorum hafi hayırlısı bakalım. Bu ay olmazsa bende ovulasyon testlerini denicem artık. 5 aydır bekliyoruz. Inşallah hamissindir
Bugün de böyle çıktı LH testi niye böyle oldu anlamadım dün koyuydu bugün açıkEvet var gebelik testi yapın
Çatlama oluyorBugün de böyle çıktı LH testi niye böyle oldu anlamadım dün koyuydu bugün açık
Yani bugünü değerlendirmeli miyim yoksa kaçırdım mıÇatlama oluyor
Değerlendir bugün yarın yine test yap t daha da yok olunca devam etme testeYani bugünü değerlendirmeli miyim yoksa kaçırdım mı
Olabiliyor bende üç kere oluyo gayet normal bazı insanda iki kere oluyor sen yinede emin olmak için garantilemek icin değerlendrBu da 10 gün öncesişu an 27. gündeyim iki kez yumurtlama olmuyor diye biliyordum
Teşekkür ederim.. hayırlısı artıkOlabiliyor bende üç kere oluyo gayet normal bazı insanda iki kere oluyor sen yinede emin olmak için garantilemek icin değerlendr