Gebeliğe Hazırlık Hanımlar acil.. ovülasyon ve gebelik...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esra4213

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
45
14
29
Adetime ortalama 1 hafta var ovülasyon testi bu şekilde çıktı. Şu an önceki adetimin 26. günündeyim. Daha önceki yaptığım testlerde 17. günde pik olmuştu.. gebelik olma ihtimali var mı sizce?

Eklentiler

• 20201103_234114.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 110
Hiç kullanmadım kuzum. Bu yorumuda şu yüzden yapıyorum. Benimde adetime tam bir hafta var benimde prolaktinim yuksek dostinex ve klomen kullandım doktorum 10 unda adet olmam gerekiyor 13 ünde kan testi yap dedi heycanla bekliyorum hafi hayırlısı bakalım. Bu ay olmazsa bende ovulasyon testlerini denicem artık. 5 aydır bekliyoruz. Inşallah hamissindir

Evet var gebelik testi yapın
Heyecanlandım bak şimdi inşallah hayal kırıklığı yaşamam

Sende öyle yap çünkü çok iyi anlıyorum bu psikolojiyi ne zaman ne vakit geçmiyor sonucları paylaşalım birbirimizle olur mu olursa aynı zamanlarda olucak inşallah Rabbim nasip etsin

Ben ovulasyonla öğrendim gebeliğimi koyulaşmıştı aynı böyle sonra gebelik testi yaptım pozitifti

Bende adete 5 gün kala yaptım ovulasyon t cizgisi c den önce belirdi hemen gebelik testi yaptım coook silik ikinci cizgi cıkmıstı

Adetime ortalama 1 hafta var ovülasyon testi bu şekilde çıktı. Şu an önceki adetimin 26. günündeyim. Daha önceki yaptığım testlerde 17. günde pik olmuştu.. gebelik olma ihtimali var mı sizce?

Sen yine bu günü değerlendir bazı insanda ikinci yumurtlama olabilir.

Bende adete 5 gün kala yaptım ovulasyon t cizgisi c den önce belirdi hemen gebelik testi yaptım coook silik ikinci cizgi cıkmıstı
Ben ovulasyonla öğrendim gebeliğimi koyulaşmıştı aynı böyle sonra gebelik testi yaptım pozitifti

Evet var gebelik testi yapın
Bugün de böyle çıktı LH testi niye böyle oldu anlamadım dün koyuydu bugün açık

Eklentiler

• 20201104_222251.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 97
Bu da 10 gün öncesi şu an 27. gündeyim iki kez yumurtlama olmuyor diye biliyordum

Eklentiler

• 20201031_235648.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…