Hanimiş Benim Oğlum

ya cocuklari yaninizda belli bi zamandan sonra yatirmayin diyorlar,kimlik bunalimina neden olurmus anne babayla yatmak..
koskoca adam yahu..bence siz iyice bi dusunun bu isi..
ne balayinizin ne cicim aylarinizin tadi olur bu sekilde..

Ayyy bu ne ! Evlenince aranizda mi yatacak ? Allah dusmanima vermesin , canim cok dikkatli ol iyi olc bic
Evlenince oglunu gormeden duramaz e tabi sende mecburiyetten gidersin , bence nisanlini al karsina konus boyle devam ederlerse birak gitsin tohumuna para saymadik yani.

:KK70: :KK70: :KK70:

aynen 3,5 sene emzirmis :KK70:

canim cok uzuldum hakkinizda en hayirlisi olur insallah ne gibi sorunlar oldu?
Babasi 3 yasinda gidince baslamis bu bagimlilik diyorsun ya yaniliyorsun. 3 .5 yasina kadar emzirmek nedir ya? Cocugunun psikolojisini bu asamada yeteri kadar zedelemis zaten. Hastalikli bir iliskileri var. Bu kadin oğlunun morali falan bozulsa gelir seni bogar, aklini basina devsir arkadasim

Canım kayınvalideyle aran nasıl, nişanlınla bu konu harici aranız nasıl bilmiyorum ama bana da aman gönlü olsun giyiver ediver diyor, yaptırıyor ne isterse dedin ya, orda durdum! Çoğu adam nişanlıyken aslanın yavrusunu koruduğu gibi korur nişanlısını, laf ettirmez, önce nişanlı gelir... Evlenince işler değişmeye başlar. Bak şimdiden senin nazını çekmiyor da annesinin gönlünü yapma derdinde. Aman arkadaşım evlilik nişanlılığa bile benzemez, zırt dese pişman olursun evlendiğine pırt dese kavga edersin. Hele işin içine 2. Planda kalmak, ana tutkusu girince...

Uhuuuuuu evlenmissin yatakta sen ortada esin diger yanda kv.
Tablo net
uzgunum hic ama hic normal degil. Is icin gittiginde ayilip bayiliyorsa evlenip sonsuza dek gittiginde kalpten gider sanirim. Uzak durulası insan tipi.

yok canim ! inanamadim ya.

1 ayligina dayanamiyorsa sizinle.bi omur durmasina nasil tahammul edecek. esiniz elinizi tutsa tansiyonu flan yukselir muhtemelen. ne diyeyim.bilemedim ki. ..

Sevgili kayinvalidem 27 yasindaki olan oglusu benimde nisanlim olan sahisla sanki 3 yasindaymis tavri icinde.
Artik vallaha cekemiyorum deli olucam
Nisanlimda bambaska birsey 27 yasinda adam annesiyle uyur mu ya, gorulmus duyulmus birsey mi, utanmiyormusun sen be koca adam ana kuzusumusun nesin sen dedim "Napayim hayatim bensiz uyuyamiyormus bazi aksamlar illede seninle uyuyacagim oglum diye tutturuyor napayim yani" diyor.. haftada 2-3 aksam kesin beraber uyuyolar...bayilacam ;D
Nisanlim isi geregi 1,5 ay sehir disina gitti, ayilmalar bayilmalar, gidecek diye her gun aglamalar.. bu ne yaa bu neeeeeee? herkesin evladi var herkes evladina canini verir ama bu artik bambaska yuhh yani
Cok doluyum cok kiziyorum
Ne yapmam gerek bilmiyorum ama olursa evlenirsek Allah nasip ederse kaynanamla aram buz olacak kotu olacak o kesin.
Bu 27 yasinda erkek gorunumlu cocuk nisanlimlada (agzimi bozduruyor artik) ayrilsam mi diye dusunmeye basladim ama annesiyle uyuyor diye ayrilinir mi bilmiyorum
ayy hasta ediyolar insani yaa, bende kaynana olurum nasipse boyle yapmam yaa
Şimdilik uyuyorlar, yarın başına gelecekleri hayal dahi edemiyorum şu an. Benim eniştem de böyle, kız kardeşim de aynı dertten muzdarip ama kaynanasının ağzına tükürüyor resmen. Enişteye, gidip kızı getireceğimizi söyleyince vazgeçti tabi bu aşırılıktan. Anasına çok düşkünse evlenmesin o zaman. Baştan söyle kurallarını. Sonradan çok sıkıntı yaşarsın.

Amanin koca adam annesi ike mi yatarmos simdiden soz geciremiyorsa kac ordannn

Nişanlınız, yarın öbür gün evlendiğinizde de sizinle yatmak yerine, kaçıp kaçıp annesinin koynunda uyumaya gidebilir. :) Eğer sorun ederseniz: ''baştan beri biliyordun, evlenmeseydin' diyebilir. Burada çok okuduk: ''kocam annesinde uyumaya gidiyor'' deyip dert yananları. Bu kişiler belki bilmeden evlendiler ama siz biliyorsunuz. :)

Ulan acayip güldüm yaa :KK70: Ben anasıyla yatmasina değil senin bu adamı ciddiye alıp nisanlanmana güldüm ve resmen senin adına utandım. Bil ki bu durum sadece birlikte yatmak ile kalmicak 1 aya sana gelin sen salonda yativergari ben bi oğlumun yancegizine kivrilimde yatiim derse bozulmican uzulmicen şaşırmican anneeem :KK70: Bile bile lades bile bile kör kuyular senin ki arti olarak ben bişeyi anlamadım annesiyle uyuyan bi erkeği ciddiye almış olmanı koy bi kenara, koca diye koynuna giricek kadar çekici bulman??? Cem yılmaz'in bi sahnesi geldi aklıma "Adam Zurihte yasiyormus İzdivaç programını aramış oradaki en çirkin kadına talip olmuş, yahu bu Zurihte nasıl bir yokluk var be kardeşim bu kadına gelene kadar bi çık dışarı bi gez vallahi daha iyisini her türlü bulursun" :KK70: :KK70: Bilemiyorum şok oldum şu an :KK70:

5 yasinda annesiyle uyuyana bagimli denir, 27 yasinda uyuyana baska sey denir

Sevdim bu yorumu cuk olmuş :KK70: yaşanmış bir olaydan bahsetmek isterim. Arkadasimin ablası evlendiginde, evlendiği çocuğun kız kardeşi aynı anne gibi kendini yerden yere atmalar filan. Neyse bu kendini perişan etmeler bi türlü bitmedi ablayla eşi boşandı. Şimdi bu çok uc bi nokta olabilir ama, kız kardeşin abisi için kendini neden o kadar yerden yere attiginin tabiki bir "sebebi" varmış meğer. Soyletmeyin. Tisikkirlir.

İlk sayfada denmiş anne-oğul arasındaki aşk diye. Freud bunu ensestliğe bağlar, tartışmanın manası yok psikoanalize biraz inanıp ilgi duyuyorsanız. Bence de göz göre göre aralarında bir şey olmuyordur; fakat bu bilinçaltının olayı zaten içgüdüsel olarak istiyorlar. Hoş bir durum değil o tarz paylaşımları var asla demiyorum ama 27 yaşında bir adam gerek uykusunda gerek sabahları uyanırken erekte oluyordur. Anne de bunun bilincinde, e derdi ne o zaman?... Nişanlılık sürecinde bol bol düşünün bu konuyu ve konuşun, evliliğe sarkmasın.

Son düzenleme:
İşin biyolojik ve tiksindirici kısmını ben yazayım ki iyice anlayın durumun iğrençliğini...

Evli arkadaşlar veya sevgilileri ile birlikte yaşayan arkadaşlar beni onaylayacaktır.Farketmemiş olan varsada gözlemlesin...

Erkekler, uykunun belli dönemlerinde istemsiz olarak ereksiyon yaşarlar. Bazı durumlarda gördükleri rüyalar o kadar gerçekçidir ki, biyolojik olarak gerçek bir cinsel birliktelikten farkı olmaz ve işi nihayete erdirirler.Bunun haricinde sabahları derin uykudan uyanıklık kısmına geçtikleri 1 saatlik hazırlık aşamasında yine ereksiyon yaşarlar.

Şimdi sevgili konu sahibi, senin nişanlın bir erkek, biyolojiside bu şekil işliyor. Nasıl bir anne ve nasıl bir evlat aynı yatakta yatabiliyor? Evlilik konusunda neler yaşayabileceğini ne tür ruh hastaları ile müşerref olduğunu kestirebildin mi?

Koşarak uzaklaş arkadaşım...İş senin sandığından daha vahim...

Sevdim bu yorumu cuk olmuş :KK70: yaşanmış bir olaydan bahsetmek isterim. Arkadasimin ablası evlendiginde, evlendiği çocuğun kız kardeşi aynı anne gibi kendini yerden yere atmalar filan. Neyse bu kendini perişan etmeler bi türlü bitmedi ablayla eşi boşandı. Şimdi bu çok uc bi nokta olabilir ama, kız kardeşin abisi için kendini neden o kadar yerden yere attiginin tabiki bir "sebebi" varmış meğer. Soyletmeyin. Tisikkirlir.

Ya ben söyletmek istiyorum lütfen :) Neymiş olayın aslı ve nasıl ortaya çıkmış en can alıcı yeri burası bence ki bunun cevabı konu sahibini de ilgilendiriyor. Nasıl ortaya çıktığı yani...

X