Hanimiş Benim Oğlum

Sevgili kayinvalidem 27 yasindaki olan oglusu benimde nisanlim olan sahisla sanki 3 yasindaymis tavri icinde.
Artik vallaha cekemiyorum deli olucam
Nisanlimda bambaska birsey 27 yasinda adam annesiyle uyur mu ya, gorulmus duyulmus birsey mi, utanmiyormusun sen be koca adam ana kuzusumusun nesin sen dedim "Napayim hayatim bensiz uyuyamiyormus bazi aksamlar illede seninle uyuyacagim oglum diye tutturuyor napayim yani" diyor.. haftada 2-3 aksam kesin beraber uyuyolar...bayilacam ;D
Nisanlim isi geregi 1,5 ay sehir disina gitti, ayilmalar bayilmalar, gidecek diye her gun aglamalar.. bu ne yaa bu neeeeeee? herkesin evladi var herkes evladina canini verir ama bu artik bambaska yuhh yani
Cok doluyum cok kiziyorum
Ne yapmam gerek bilmiyorum ama olursa evlenirsek Allah nasip ederse kaynanamla aram buz olacak kotu olacak o kesin.
Bu 27 yasinda erkek gorunumlu cocuk nisanlimlada (agzimi bozduruyor artik) ayrilsam mi diye dusunmeye basladim ama annesiyle uyuyor diye ayrilinir mi bilmiyorum
ayy hasta ediyolar insani yaa, bende kaynana olurum nasipse boyle yapmam yaa

sen bu bebeyle niye nişanlısın o vakit

bırak daha anası doyamamış kuzucuğuna:KK53:

evlenmeden önce annesiyle nişanlın haftada 2-3 kez beraber uyuyorlarsa siz evlendikten sonra haftanın 7 günü uyuyacaklar emin ol.bu sefer kayinvaliden oğluşunu paylaşamayacak ve seni ondan kıskandığı için süreklı kendisiyle uyumasini söyleyecek.nişanlında ana kuzusu olduğu için bir bakacaksın anasının kucağında uyumuş bile çoktan.o yüzden sana tavsiye yol yakınken bir daha düşün.

Bir kere 10 yasinda annem beni banyo yaptirmisti arkadaslarima dedim alay konisu oldum bir gulmeler ne mi daha yas 10 du hic unutmam veee sen 27 yasinda annesinin yaninda yatan adamla nisanlisin ..
Valla canim ben evliyim ve bir evli kadin tecrubesi olarak bu adamdan sana hayir gelmez...

Şaka gibi derler ya.Aynen öyle şaka gibi:)Gerçekten abartı bir anne oğul ilişkisi.Evlattır tabi ki sevilir.Ama aklı başında bir anne hele ki gelin adayının yanında bu tür ithamlarla oğlunu sevmeler fln size mesaj vermek ister gibi bir hali var.
Düşündüğümüzü söylüyoruz tabii ki bizden etkilenme ama böyle bir ilişkileri varsa ileride nelerle karşılaşabileceğini az buçuk tahmin edersin. Herşey dozunda güzel.
Sıkma canını ama objektif ol.Köprüden önce son çıkış.Sonradan bir de pişman olmak üzülmek var.

Evlendigin gunun ertesi gunu alir valizini gelir yerlesir evine is isten gecmemisken birak

Sevgili kayinvalidem 27 yasindaki olan oglusu benimde nisanlim olan sahisla sanki 3 yasindaymis tavri icinde.
Nisanlimda bambaska birsey 27 yasinda adam annesiyle uyur mu ya, gorulmus duyulmus birsey mi, utanmiyormusun sen be koca adam ana kuzusumusun nesin sen dedim "Napayim hayatim bensiz uyuyamiyormus bazi aksamlar illede seninle uyuyacagim oglum diye tutturuyor napayim yani" diyor.. haftada 2-3 aksam kesin beraber uyuyolar...bayilacam ;D
Nisanlim isi geregi 1,5 ay sehir disina gitti, ayilmalar bayilmalar, gidecek diye her gun aglamalar.. bu ne yaa bu neeeeeee? herkesin evladi var herkes evladina canini verir ama bu artik bambaska yuhh yani
Ne yapmam gerek bilmiyorum ama olursa evlenirsek Allah nasip ederse kaynanamla aram buz olacak kotu olacak o kesin.
Bu 27 yasinda erkek gorunumlu cocuk nisanlimlada (agzimi bozduruyor artik) ayrilsam mi diye dusunmeye basladim ama annesiyle uyuyor diye ayrilinir mi bilmiyorum

Benim bi kuzenimin babası öldü. Evlenene kadar annesiyle uyudu. İnanılmaz sorunlu bir evliliği var. Annesiyle yaşıyolar. Eşi çocuklarıyla uyuyo bu annesiyle..

Sakın evlenme.benim evlndiğim adamda aynı bu tarzdı hem sapık hem ruh hastası çıktı boşandık sakın sakın kaç kurtar kendini bu bir ruh bozukluğudur

Acaba hala sütten kesilmemiş mi :emir_bebek::KK53:

Ayagındada sallasın barı:KK70: O ne oyle ya 5 yasndakı cocuk bıle ayrı yatıyor artık kaçın ordan kaçın dusunmeyın bıle...

25 yaşındayım hala annemle babamın Arasında yattığım olur, Ensest bir durum göremedim açıkcası.. Nişanlım var ve gayet normal bir ilişkimiz var, arada onlarla da uyuduğumu bilir. Sorun yapmadı, kıskanmadı. Genişte değiliz öyle.. Buna evlat sevgisi diyoruz biz. Ensest ne demek biliyorsunuz değil mi? Oğluna sarılıp uyumak ensest mi oluyor şimdi? Ne Saçma? Yani ben evlenince babam sımsıkı sarılıp beni öperse aramızda ensest ilişki mi oluyor? Her ailenin evlat sevgisi ayrıdır. Buna asla ensestlik denilemez. Arada cinsel bir münasebet, elleşme, koklaşma, birleşme yoksa bir annenin babanın çocuğunu sevip, onunla uyuması ensestlikle adlandırılamaz. Tövbe ya.. Konu sahibine de şöyle diyim.. Hala arada babamla uyuruz annemle uyuruz, ama söz konusu sevgilimse kocam olcak adamla uyumaksa kalkıpta anamla babamla uyuyayım demem. He bu normal mi annesinin tavrı hayır değil. Iyice sorun bunu, emin olun. Yani nişanlınızla olan duygusal bağınızdan bile anlarsınız Olayların gidişatını. He ilerde de bu tavrı devam edecekse boşver gitsin. Bir Ömür de paylaşılmaz. Yani sor açık açık ilerde de uyumak isterse napıcaz de? Gidip annenizle mi yatacaksın de. Yemin ettireceğine önce bir sor neler diyecek.
Ben zaten öyle bir durum var demedim önceki mesajımıda okursanız.Olup olmadığı bana buradan malum olacakta değil.
Zaten burda mesele bence beraber uyumaşarıda değil. 'Sensiz uyuyamıyorum' nasıl bir boyuttur.
Orda bi misal verdim sadece.

Eşimin annesine olan annesininde eşime olan düşkünlüğü yüzünden bosanmak üzereyim ben ..... Çok çok başka sorunlar oluyor evlenince . ... Dikkat edin

benim tanıdığım bir bayan arkadaşımın k.valdeside aynı bu şekildeydi evlendiler k.valdesi eşiyle arasına girip yatmaya başlayınca boşandılar iyi düşün derim.

Ensest diyenler olmuş, yapmayın kızlar ya, her böyle durumlar olduğunda aynı şeyi söylemeyin.
Psikolojik durumlar olabilir, yalnızlığını oğluyla tamamlamaya çalışıyordur, sevgi gösterme anlayışları böyledir v.s

Ensestle alakası yok ama güpegündüz psikolojik bozukluklar var.

27 yaşındaki herif annesiyle yatıyor???? Bu adam normal mi dostlar sizce?

bu cumle cuk diye oturdu
aynen oyle..

aman gonlu olsun giyiver, aman gonlu olsun yiyiver, aman gonlunu niye kiralim yapiver... banada yaptiriyor sadece kendisi degil
O zaman sende sevmediğim birşeyi zorla yemek/giymek/yapmak istemiyorum dersin. Yani annen istiyor ben istemiyorum ıyyyy falan tavrında değilde ben o yiyeceği hiç sevemem, kokusu ağır gelir, şuan tıka basa doydum, gelmeden yemiştim zaten gibi bahaneler sunarak bu durumlardan kaçınabilirsin canım. Nişanlınla konuşmak pek birşey çözecek gibi durmuyor ama zamanla sana alışacağını, kendi ev derdine düşüp annesinden biraz daha kopacağını düşünüyorum. Erkekler zıt etkiyle çalışıyor. Annesini bekarlığında umursamayanlar evlenince anacı oluyor, çok anacı erkeklerde bıkkınlıkla evlenince anneden uzaklaşıyor. En azından benim çevrem böyle.
Bir de merak ettim evlenince nerde oturacaksınız? Çoook uzaklarda olsa bari. :KK17:

Ben zaten öyle bir durum var demedim önceki mesajımıda okursanız.Olup olmadığı bana buradan malum olacakta değil.
Zaten burda mesele bence beraber uyumaşarıda değil. 'Sensiz uyuyamıyorum' nasıl bir boyuttur.
Orda bi misal verdim sadece.
Önceki mesajınızı okumadım, yanlış anlamış olabilirim, afedersiniz. O durum tabiki abes yani, aşırılık var bu konuda o durum da herkes hemfikir. Yani bir çok anne oğul ilişkisi var ama eğer oğlu da annem ya gönlü kırılmasın diye nişanlısına yükleniyorsa bu hep böyle olacak. Yani öncelik hep anne olacak ve bu ilişki cidden gözden geçirilmeli. Çünkü adam güven vermiyor, annem napsın kadın istiyor deyip geçiyor. Muhtemelen bu durum son bulmayacak...

benim tanıdığım bir bayan arkadaşımın k.valdeside aynı bu şekildeydi evlendiler k.valdesi eşiyle arasına girip yatmaya başlayınca boşandılar iyi düşün derim.
:KK57: Buna gerçekten şok oldum! Ayıp olacak ama yuh diyorum. Annesiyle evleneymiş keşke, ne gerek varmış boşa masraf olmuş. Tövbeee..

X